Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי תקציב שסגרתי עם אישתי שאני מנצל לטובת קניית שטויות (לא שטויות! דגמי מכוניות). ככה אני לא חורג

דגמים של מה?

רק"מ בעיקר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא הייתי חובב קניות אבל בהונג קונג התחלתי לחבב מאוד קניית מוצרים מאתר יד שניה.

מה שמיוחד בהונג קונג זה שיש תחלופת זרים תמידית וכפועל יוצא אפשר למצוא מציאות מטורפות כי אנשים לחוצים בזמן.

כך למשל כשאישתי רצתה שולחן חדש לסלון מצאתי שולחן של איזה מעצב, מאוד אהבנו אותו ורכשנו אותו ב-2500 שקלים במצב מעולה ללא שריטה (במקור עלה 13k שקל).

כשרציתי להחליף את ה-lcd בת ה-8 שלי מצאתי LED 60 אינץ של סוני בת חצי שנה שעלתה לי 2500 שקלים (הטלויזיה המזדקנת שלי נמכרה יום למחרת ב....2500 שקלים).

הסוני עלתה במקור מעל 15K שקל על פי החשבונית שקיבלתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אף פעם לא הייתי חובב קניות אבל בהונג קונג התחלתי לחבב מאוד קניית מוצרים מאתר יד שניה.

מה שמיוחד בהונג קונג זה שיש תחלופת זרים תמידית וכפועל יוצא אפשר למצוא מציאות מטורפות כי אנשים לחוצים בזמן.

כך למשל כשאישתי רצתה שולחן חדש לסלון מצאתי שולחן של איזה מעצב, מאוד אהבנו אותו ורכשנו אותו ב-2500 שקלים במצב מעולה ללא שריטה (במקור עלה 13k שקל).

כשרציתי להחליף את ה-lcd בת ה-8 שלי מצאתי LED 60 אינץ של סוני בת חצי שנה שעלתה לי 2500 שקלים (הטלויזיה המזדקנת שלי נמכרה יום למחרת ב....2500 שקלים).

הסוני עלתה במקור מעל 15K שקל על פי החשבונית שקיבלתי.

בישראל גם בשוק היד שנייה מנסים "לעקוץ" אותך הרבה פעמים. רציתי לקנות רהיטים זולים, דירת סטודנטים. אני יכול להגיד לך שרוב רהיטי הבסיס (שולחן סלון, כסאות בר, מזנון, שולחן כתיבה, בסיס למיטה, שידת מגירות, שולחן קפה) כחדשים עלו במחיר די זהה למשומש.

מאידך ספה, טלוויזיה ושולחן אוכל באמת מצאתי במחירים טובים עם הפרש גדול לעומת חדש, ביד2.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בתקופה שבה נזקקתי לרהיטים זולים קניתי רהיטי הרכבה עצמית - וזה היה הרבה לפני שאיקאה הגיעה למחוזותינו. משולחן קפה עד מיטה כפולה עשו את העבודה היטב משך שנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוק היד 2 בישראל צולע מאוד, אנשים מבקשים מחירים הזויים. מנסים להרוויח גרוש על כל דבר.

מי שזקוק לחפץ כלשהו ופותח אתרי יד שניה בשביל למצוא את החפץ הזה במחיר יד שניה - יתאכזב.

הזמן והאנרגיה שתבזבז על למצוא מישהו שמוכר באיזור שלך במחיר הוגן לא שווים את זה...

רק מי שאוהב את זה, ולאו דווקא מחפש משהו ונהנה לסרוק את הלוחות על בסיס יומי יזכה ל"מציאות" מידי פעם.

פורסם

כבר חמש וחצי שנים שהאיביי החליף לי את התיזוז בין החנויות השונות והאכזבה בעת שלא מצאתי את הפריט המבוקש.

אני לא קונה שטויות אלא מה שאני צריך בדיוק. הדוגמה הכי טובה היא ציוד מקצועי לאופניים שאני מזמין בחול. בארץ אותו ציוד עולה פי 2.5 מהמחיר באיבי (או באתרים ספציפיים לרכישת ציוד ספורט) בטוח שגם לכם יש דוגמאות להפרשי מחיר קיצוניים במיוחד בחנויות בארץ או באיביי. אם משתמשים בכלי הזה בצורה יעילה אז חוסכים הרבה כסף.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

באוקטובר המע"מ ירד באחוז. תשתמש בזה בתור תירוץ לדחיית הקניות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...