Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האבארט זולה לתחזוקה, נקודה. אפשר להתעקש על הסלניה היקר ואפשר גם ללכת על ה-5W40 (שהוא לא מאוד זול אבל פחות מהסלניה)

שמקובל מאוד בעולם להשתמש בו. יש הרבה חלקים משותפים לשאר רכבי אלפא/פיאט, הרכב אמין בבסיסו וגם מחזיר בצריכת דלק טובה.

טיימינג ב-1200-1300 ש"ח זו כמו עלות בלאנטיס.

כמובן שלא הייתי רוכש רכבים שנמוכים מהמחירון בצורה מחשידה, לא סתם הם בלוחות. הטובות נמכרות בקצת פחות מהמחירון.

ה-DS3 שמפורסמת פה בפורום וביד2 (בורדו) היא של חבר, רכב שמור ומטופל בצורה רצינית מאוד.

יצא לי לנסוע באחת אחרת, המנוע חזק, מושבים מעולים והיא מלאה בסטייל. אוטו מגניב והבעלים מאוד נהנה ממנה.

טיימינג? מייצרים עוד רכבים עם רצועת טיימינג?!

כנראה שפיאט תמיד תישאר פיאט.

פורסם

אחרי שדניאל הפחיד אותי, קראתי על מנועי ה155 thp, באמת יש כמה דיווחים ברשת על בעיות עם המנוע, בעיקר בפורום של ds3 owners club.

מה אתם חושבים, תופעה נקודתית או רחבה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, שמח לבשר שהתחדשתי באברת 500 בציר 2010, עם 97K על השעון.

מה150 הק״מ שעשיתי, אני יכול להעיד רק שאני שמח עד הגג, החיוך לא יורד מהפנים!

כמה תמונות שבינתיים צילמתי עם הטלפון, מצטער לא היה אבטיח להשוואה! :lol:

[ATTACH=CONFIG]441098[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]441099[/ATTACH]

פורסם

תתחדש, רכב כיפי!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מדהימה . מותר לשאול כמה עלתה? אפשר גם בפרטי .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שילמתי עליה קצת פחות מהמחירון המשוקלל, אבל עשיתי יישור קו דיי רציני שהעלה את המחיר כבר מעבר למחירון.

תודה לכולם 8)

אז עכשיו איך מצטרפים למועדון אברת? :lol:

• תוכן חדש...