Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו בפסח בצימר "אל מול כנרת" באלמגור (כרבע שעה מראש פינה):

http://my.weekend.co.il/%D7%90%D7%9C_%D7%9E%D7%95%D7%9C_%D7%9B%D7%A0%D7%A8%D7%AA/

לא זוכר לגבי הנוף (באלמגור יש נופים יפים לכנרת, אבל נראה לי שלא מהצימר), אבל כל השאר היה מצוין - בקתות עץ גדולות עם ג'קוזי קטן בתוך הבקתה וג'קוזי ענק בחוץ, מטבח מאובזר, מנגל, פינת ישיבה בחוץ ועוד. מקבלים גם בקבוק יין ושוקולד, ובעלת הבקתות ממש נחמדה. המחיר, אגב, היה מהזולים שראינו באזור.

יש רק 2 בקתות במתחם, אז יש פרטיות (אנחנו היינו 2 זוגות, אז כל המתחם עמד לרשותנו).

פורסם

רמת הגולן גם הולך?

אם כן, אז אני ממליץ על יובלים בישוב אניעם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

באופן כללי הצימירים הטובים ביותר נמצאים במושב אמירים.

אנחנו התאכסנו בצימר "הסעודה האחרונה" באמירים, צימר מומלץ ברמה גבוהה מאוד עם אבזור מא' עד ת' והעיקר נוף פשוט משגע על הכנרת, ממליץ בחום.

http://haseuda.weekend.co.il/

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ממליץ על הצימר של יובל בראש פינה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני דווקא ממליץ לעזוב את איזור אמירים ולהתרכז באיזורים סביב הכינרת. מבחינת נוף ושקט הם נהדרים, תוכלו גם לבקר בכינרת בקלות וברמת הגולן, והם רבע שעה מראש פינה לצורך מסעדות וכו'. יש הרבה ישובים צופים לכינרת ובכולם יש צימרים - אלמגור, כרכום, אמנון, כחל, ובצד הגולן יש רבים (מעלה גמלא הוא אחד). שלחתי לך ה"פ לגבי מקום אחד, אבל יש עשרות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

~

קחו בחשבון שמאז הקמתו אמירים הוא ישוב המקדם אידאולוגיה של צמחונות וטבעונות, כלומר זה לא המקום לעשות בו על האש.

סתם למקרה שהיה תכנון כזה.

פורסם

דריש הוא לא אורח אלה לקוח שמשלם אלפי שקלים מכיסו כדי לבוא לנפוש, אף אחד לא מגיע לפתח החלון של אחד מהתושבים וממנגל לו מול הפרצוף. אם מישהו שהוא לא צמחוני אהב את הנוף והתנאים שמציעים באחד מהצימרים באמירים זכותו המלאה לעשות על האש במקום שהוא השכיר בכסף לא קטן מהכיס שלו.

אלה אם כן בעל הצימר אמר לו בפרוש שאחד התנאים להשכרה הוא לא למנגל מהסיבות שציינת למעלה.

• תוכן חדש...