Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי 3000 ש"חי זה רק בהנחה ויצטרכו לעשות שלייף לכל הרכב כמובן שאם זה יהיה תיקון בצבעיה נקודתית זה יעלה הרבה יותר והתיקון לא יהיה מושלם.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע לנסות למצוא במקביל וטרם התיקון את המנוולים שעשו זאת ולתת להוריהם לשלם על כך.

אחרת הסיכוי שהמקרה יחזור על עצמו אחרי שיסדר את הכל, גדול.

פורסם

עכשיו ראיתי את השרשור , חשכו עיניי , לצערי החינוך הגיע למעמקי התהום , הילד שלי בן ארבע והוא כבר יודע שאסור לגעת במשהו שהוא לא שייך לו.

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

לא להאמין מה שהילדים האלו עשו?

האם הוא יודע מי עשה זאת?

נורא מפחיד לתקן ביוקר ולקום למחרת לראות שהם עשו זאת שוב

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ידוע מי עשה .מדובר לבסוף על שלושה ילדים .. ועל כך שלושה הורים שיצטרכו להשתתף בהוצאות. צביעה נקודתית תעלה יותר מכללית ? לפי דבריי zuzut5 . מדוע?

ראיתי שצביעה כללית אפילו יכול להגיע מעל 10,000 שח. בוא נאמר כמה יעלה צביעה כללית במחיר הרבה יותר שפוי. בכל אופן מדובר בשכנים ואנו רוצים שיהיה להם כמה שפחות הוצאה אבל על הדרך תוצאה יחסית טובה.

פורסם

אם הוא רוצה צביעה איכותית (יחסית) זה עולה בהתאם.

כמובן שאפשר לצבוע גם ב3000 אבל מהר מאוד הצבע יתחיל להתקלף/לדהות.

וסתם מסקרן אותי, כ"כ חשוב לו להתחשב בשכנים שזה הדבר הכי חכם שהם לימדו את הילדים שלהם לעשות?

פורסם
ידוע מי עשה .מדובר לבסוף על שלושה ילדים .. ועל כך שלושה הורים שיצטרכו להשתתף בהוצאות.

לדעתי מוטלת עליך החובה המוסרית לוודא שהפרחחים הצעירים נענשים במלוא החומרה כדי להציל את גורלם של אזרחים אחרים ממה שיקרה בעתיד. מעשה ונדליזם כה מכוער ומקיף מעיד על בעיה חינוכית עמוקה ביותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תגיד לחבר שלך שיתחיל להקליט שיחות, כשהם ישמעו על המחיר יצאו להם העיינים והם יסרבו לשלם, ויגידו שהילדים שלהם מלאכים וזה לא הם עשו את זה.

חוץ מזה, שיבדוק עם הביטוח, אולי יש מצב לצאת בנזק 2000₪ + 3 שנים של חוסר עבר ביטוחי.

פורסם

האמת זה מרגיע אותי שידוע מי עשה וההורים מסכימים לשלם ולא צריך להיגרר לתביעות וכו'.

אני גם חושב שהם צריכים להיענש אבל השאלה מה גילם?

ילדים בני 8 או בני 14?

בנוסף אני מסכים גם עם פות"ש שהיות ואלו שכנים וידוע מי עשה וחשוב גם בכל זאת למרות מה שקרה לשמור על יחסי שכנות מינימלים זאת כל עוד שישנה הסכמה לשאת בהוצאות הנזקים.

ברור שלזכותו עומדת האפשרות גם תביעה אזרחית כי יש כאן נזק נוסף- ימי טיפול במוסך ללא רכב , ימי חופש, הסכנה שמא הילדים יעשו זאת לנו, עוגמת נפש ועוד.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

הילדים כבר אמרו שהם עשו ( הילדים בני 6/7 ). ואף ראו אותם עוד ילדים מהצד. לא נראה שיש צד מההורים שמעוניין ממש להתנער .

אם היו שריטות בודדות ,בעל הרכב היה מוותר על זה. אבל איך שזה נראה עכשיו זה די מוגזם .

בקשר לביטוח, ..אתה מדבר על הביטוח שלו? הרי אם הוא יערב אותם ... אז בטח בשנה הבאה הפוליסה תעלה לו יותר.

בקשר לחינוך וכדו. דווקא יש שם ילד אחד שההורים שלו מאוד נחמדים ומנומסים. אנו נמצאים עדיין בשיגעון של החופש הגדול ומספיק ילד אחד שיכול לגרור ילדים אחרים למעשים כאלה .

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם
האמת זה מרגיע אותי שידוע מי עשה וההורים מסכימים לשלם ולא צריך להיגרר לתביעות וכו'.

אני גם חושב שהם צריכים להיענש אבל השאלה מה גילם?

ילדים בני 8 או בני 14?

בנוסף אני מסכים גם עם פות"ש שהיות ואלו שכנים וידוע מי עשה וחשוב גם בכל זאת למרות מה שקרה לשמור על יחסי שכנות מינימלים זאת כל עוד שישנה הסכמה לשאת בהוצאות הנזקים.

ברור שלזכותו עומדת האפשרות גם תביעה אזרחית כי יש כאן נזק נוסף- ימי טיפול במוסך ללא רכב , ימי חופש, הסכנה שמא הילדים יעשו זאת לנו, עוגמת נפש ועוד.

3 פעמים פגעו לי ברכב מאחור, תמיד התנצלו במקום ואמרו שישלמו על הנזק, בשיחת הטלפון הבאה שנערכה תמיד ערב אחרי האירוע הם תמיד היו מזמרים זמירות אחרות , "מאיפה אתה יודע שזה אני ? ", "אולי אלו בכלל פגיעות ישנות שאתה מלביש עלי" וכו ...

תצלם כמה שיותר, תסריט, ותקליט כל שיחה.

תמיד אפשר לפנות לבית המשפט שיעזור.

לדעתי זה יהיה נס אם יחסי השכנות יישמרו אחרי שהם ישלמו.

פורסם

מרטינס צודק.

אבל הגדולה היא לנסות להמשיך להישאר ביחסי שכנות טובים. דגש על לנסות;

אני גוזר זאת מפאת גילם המאוד מאוד צעיר של הילדים. הם בכיתה ב או ג. מה גם שאין הכחשה ואין התנערות . אני דווקא חושב שאם חלילה הילד שלי היה עושה זאת למישהו והוא היה בגילם לא הייתי רוצה להרוס יחסיי עם בעל הרכב.

חוץ מזה עדיף לסגור זאת מחוץ לכתלי בית המשפט. זה חוסך זמן והמון טרחה לבעל הרכב.

אבל כפי שציינתי לעיל, אם בעל הרכב ירצה לתבוע ולאור ההוכחות שיש לו הוא יכול לתבוע להם את הצורה, לדרוש פיצוי הרבה מעבר לעלות הגולמית ולנצח . זה תיק בטוח.

תלוי עכשיו בהורים, אם הם לא ייצאו בהצהרות של: אתה מנסה להלביש עליי וכד' אז גם אני חושב שעדיף בלי תביעות.

פורסם

למה אתה חושב שהוא יכול לתבוע? ( בלי קשר שאין לו בכלל רצון לזה) . אין לו הוכחות. אתה חושב שבית המשפט יקבל עדות של ילד בן 6 .

פורסם
הילדים כבר אמרו שהם עשו ( הילדים בני 6/7 ). ואף ראו אותם עוד ילדים מהצד. לא נראה שיש צד מההורים שמעוניין ממש להתנער .

בגלל מה שכתבת כאן. אם ההורים לא היו מסכימים אפילו שהילדים הודו זאת הייתה בעיה!

היות והילדים הודו, ראו אותם אחרים, הוריהם מסכימים לקחת אחריות זה כהודאה.

פורסם

ג'ייז... עד לאיזו רמה זה יגיע? על פי התמונות עושה רושם שהחריטה הגיעה לפח, דיטיילר יוכל רק לטשטש חלק מהשריטות הקטנות אבל לא את העבות.

• תוכן חדש...