Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כיוון שלא מדובר ברכב ישן, אלא באחד די חדש ששווה כמה עשרות אלפים, יתכן וצביעה כללית תגרור ירידת ערך כלשהי. כמובן שצביעה חובבנית (כי השכנים כנראה לא יהיו מוכנים לשלם עבור צביעה איכותית) תגרור ירידת ערך כי תעלה בכל בדיקה אפשרית (גם לעין לא ממש מקצועית). אני חושבת שכדאי לבדוק את האפשרות של הפניה לביטוח (אם יש מקיף) השתתפות עצמית+תוספת לפוליסה בשלוש שנים הקרובות יעלו הרבה פחות לשלושת ההורים מאשר צביעה ברמה טובה ובעל הרכב יוכל לבחור מקום לביצוע העבודה וגם לקבל בחזרה רכב במצב סביר (בכל זאת, מה הוא אשם שאחרים לא יודעים לשלוט במעשים של הילדים שלהם? למה שיספוג?).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
זה רק אני או שבתמונה הזאת בצד שמאל, הם פאקינג שיחקו לו איקס עיגול על האוטו?!?!

http://jpg.co.il/view/55ddb5d13bc79.jpg/

ילדים בני שש. אני לא יודע אם לצחוק או לבכות מכושר ההמצאה החולני שלהם. :lol:

אכן יש קטע של איקס עיגול .

בגלל מה שכתבת כאן. אם ההורים לא היו מסכימים אפילו שהילדים הודו זאת הייתה בעיה!

היות והילדים הודו, ראו אותם אחרים, הוריהם מסכימים לקחת אחריות זה כהודאה.

מי שראה אותם זאת רק ילדה ועוד בת 4 . מה יש להורים להודות. הם הרי לא ראו את המעשה בפועל. הכל מסתמך על ילדים בני 6 . זה לא יחזיק בית משפט . ילד משנה את דעתו בקלות ואף גורם לילד השני להיות יותר אשם .

לכן פתאום ההורים יכולים לא להודות, והילדים לשקר.

בקשר לביטוח (מקיף). אם רכב פוגע ברכב אחר -זה מובן. אבל ילד שפוגע ברכב. הורי הילד יכולים לפנות לביטוח שלהם בכלל? רק על פי היגיון ,לא נראה לי שזה שייך לביטוח. (אני לא בקי בעולם ביטוחי הרכב).

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

אפשר לדעת מעכשיו את עלות התוספת לפוליסה לשלוש שנים הבאות?

כל העסק הזה עם הביטוח יצא פחות מ3000 שח? כי צביעה לפחות זה 3000 שח גם אם אינה איכותית. לא נראה לי שמישהו ישלם יותר מזה (1000 שח כל אחד ההורים )

פורסם

איזה שנתון הרכב + איזה יונדאי זאת?

ומה עם ירידת הערך ביום מכירת הרכב בעתיד?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
אפשר לדעת מעכשיו את עלות התוספת לפוליסה לשלוש שנים הבאות?

כל העסק הזה עם הביטוח יצא פחות מ3000 שח? כי צביעה לפחות זה 3000 שח גם אם אינה איכותית. לא נראה לי שמישהו ישלם יותר מזה (1000 שח כל אחד ההורים )

בדר"כ צביעה של 3000 תהיה +/- ברמה של אותם הילדים רק עם ספרי צבע ביד ולא אבנים.

למה שבעל הרכב יספוג כזה דבר על רכב יחסית חדש? לא קצת חוצפה?

הביאו ילדים, השאירו אותם בלי השגחה, שיקחו אחריות על התוצאות במקום להפיל אותה על אנשים אחרים.

את ההפרש בתשלום הפוליסה אפשר לבדוק דרך סוכנות הביטוח של המבוטח, גם גובה ההשתתפות העצמית תלויה מאוד בתנאי הפוליסה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מעבר לעזרה הטכנית לגבי איך לתקן את הנזק,

מעניין יהיה לשמוע בנוסף חוו"ד משפטי של עו"ד שיכול לייעץ בתחום.

אולי ישה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

אין יכולת משפטית כאן . מדובר על ילדים בני 6 וכל אחד אומר משהו אחר. זה לא מחזיק בית משפט. ילד לא יכול להעיד .

גם לרכב שלי כמה פעמים ילד בא ואומר שילדים שמים לי אבנים בגלגלים . וראיתי פה ושם שריטה. למי אני יכול לפנות? אין מה לעשות . איאפשר גם לדעת איזה ילד עשה את השריטה ..וילד אחר שבר מגב אחורי וכדו'.

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

הכי מרגיז שהם בגיל כל כך צעיר שאתה לא יכול לבוא ול*** להם את הצורה.

סליחה על התגובה הזאת אבל זה פשוט כואב הלב לראות רכב מושחט ככה וסתם טרטורים, הוצאות ועוגמת נפש בגלל פרחחים משועממים.

אגב, לא ניקח את זה לשרשור חינוכי או פוליטי אבל מי שחושב שעבריינות מגיל צעיר תמיד מתחילה בגלל חינוך גרוע או "לומדים מהבית" ממש טועה.

כמו שיש בנות היום שעושות יותר מדי שטויות בגיל 12 והחינוך בבית הוא כל כך נוקשה וטוב אותו דבר לגבי הוואנבי עבריינים הקטנים האלו שבהרבה פעמים נמצאים במשפחות טובות למדי .

בקיצור, מאחל לחבר שלך שיסתדר במהרה!

• תוכן חדש...