Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הטענה הזו אין מקום לרכב חזק באף מקום בעולם מלבד האוטובאן בגרמניה?

הרי גם בארה"ב, יפן ורוב אירופה יש מגבלת מהירות אז למה בכלל לייצר מכוניות ספורט?

פורסם

מי אמר שחייבים לנסוע מהר ברכב חזק על מנת להנות ממנו?

גם להגיע ל 90 קמ"ש ב3 שניות זה כיף!

או לצאת לעקיפה בטוחה ומהירה לסיימה תוך 4 שניות!

אני נהנה גם 60 ו 80 קמ"ש ברכב חזק.

פורסם

זה מזכיר לי ויכוח ששמעתי פעם בין שני חברים. הראשון אמר "למה לך רכב חזק? בטח לא יוצא לך לנהוג מהר יותר מפעם בשבוע?". השני ענה לו: "גם מאישתך אתה לא מקבל יותר מפעם בשבוע ובכל זאת אתה ממשיך להחזיק אותה."

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה העניין של מגבלת המהירות לסוגיה? למגבלת המהירות המרבית אנו מגיעים בכביש מהיר, וזה ממש לא המקום שבו נהנים מהרכב!

מהרכב נהנים בדרך המפותלת וזה אגב, לא רק עניין של כוח אלא גם ובעיקר עניין של ניהוג, התנהגות, בלמים ואחיזה.

כמו שבואר בשרשורי עבר, אפשר להינות בסיטואציות כאלו גם מכוח המנוע וגם מהמרכיבים האחרים של מעטפת ביצועי הרכב בלי להסתכן בצורה מיוחדת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
זה מזכיר לי ויכוח ששמעתי פעם בין שני חברים. הראשון אמר "למה לך רכב חזק? בטח לא יוצא לך לנהוג מהר יותר מפעם בשבוע?". השני ענה לו: "גם מאישתך אתה לא מקבל יותר מפעם בשבוע ובכל זאת אתה ממשיך להחזיק אותה."

הרגת אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...