Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיא בלילה אבל ביום זורק אויר קריר שביכלל לא מספיק לקירור חלל הרכב .

במוסך המרכזי בדקו ואין דליפת גז...2 מותחנים הוחלפו ורצועה...לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה.

סיטרואן טורבו דיזל שנת 2011 250,000 ק"מ משמשת כמונית .

תודה לעונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מד טמפרטורה מראה בין 12 ל 15 מעלות ביום ובלילה 5 עד 8 מעלות .

(זה אני יודע כי שכחו אצלי את מד טמפרטורה).

כבר פעם 5 אני במוסך ולא פתרו לי תבעיה...בדקו פילטר מזגן...נקי...חיברו מחשב תקלות בדקו חיישן

שנימצא על הדשבורד תקין....החליפו מדחס לא עזר...הוציאו גז ובדקו וקום כמה פעמים...איך יכול להיות מוסך מרכזי לא יודעים לאתר תקלה ???

פורסם

אצלי היתה תקלה במזגן ב- C4 2010 כשהוא היה חדש, כלומר מיום המסירה מהיבואן. עשיתי כמה בדיקות עד שגיליתי שהאוויר יוצא מהמקום הלא נכון - במצב קירור היה יוצא מהרגליים גם במצב אוטומטי לגמרי וגם כאשר הייתי מנסה לקבע הוצאת אוויר מהפתח המכוון אל הפנים. ביקור במוסך היבואן העלה שאין אף אחד במוסך שמצליח להבין אפילו את ההסבר שלי לגבי מהות התקלה. ביקור שני והדגמה לכמה עובדים עזר מעט - הם החליטו שצריך להחליף את המחשב וקבענו ביקור שלישי. הרכב חזר במצב נורא - פיוז שרוף בגלל קצר שיצרו בחיווטים של התקנות מקומיות, וכמה כבלים שנקרעו באכזריות על ידי מי שניסה לפרק את הדשבורד. אבל לפחות המזגן התחיל לקרר. אגב, זה נגמר בפיצוי של כ- 1000 שקלים מהמוסך בגלל הבלגן שעשו.

אחר כך היתה לי גם תקלה מפורסמת של שבר בחלק שאחראי לחלוקת אוויר ימין/שמאל. החלפתי לבד ואז מצאתי שמניעת כניסת האוויר מבחוץ אינה מושלמת - היה פספוס של כמה מ"מ בסגירה, וגם הבידוד נשר חלקית. אז סידרתי את כל זה בעצמי. בהחלט יכול להיות שזה הגורם העיקרי, כי ביום חם הפער בין שני המצבים מאד משמעותי.

פורסם

אבל כל זה עדיין לא מסביר מצב הקפאה בלילה...וביום תפוקת קירור של 40%-50%

אולי חיישנים...אולי תרמוסטט...מישו אולי מבין ???

כבר התחלתי ללמוד עצמאית על מערכות קירור איך עובדות.

• תוכן חדש...