Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתעניין במשפחתית, הנושא הכי חשוב לנו (אחרי בטיחות) הוא אמינות.

אשתי תסע על הרכב למרחקים לא ארוכים במיוחד, כך שלא מעניין אותנו צריכת דלק / חדוות נהיגה / ביצועים, משפחתי נטו שיוביל אותה ואת הילדים מנקודה א' ל-ב' בבטיחות.

סביב התקציב של 55K שח אני רואה שאפשר לרכוש מודל 2011 בערך עם פחות מ-60K ק"מ.

הבנתי מחבר שהייתה לו פלואנס מאותם שנים שהגיר שלו הוא זוועה ושעדיף להתרחק.

מה לגבי השברולט? איך האמינות?

שאלה נוספת, איך המוניטין של "שברולט סרטיפייד" ? האם רוב המכוניות שם הם מבעלות פרטית או ליסינג? ומה לגבי "סוויטץ'"?

אשמח לקבל הצעות אחרות למשפחתיות בטווח השנתונים האלה, עם פחות מ-60K ק"מ בתקציב הנ"ל ושיהיו אמינות.

פורסם

קיה פורטה מ2011- הגרסה עם הגיר 6 הילוכים עדיפה.

ניתן גם לשקול את הפוקוס דור שני-שהחסרון העיקרי שלה שהיא לא מהירה.

הפלואנס בנזין מאותן שנים אכן עגלה.

ניתן לשקול גם I30 או קורולה אם נכנסת.

הקרוז לא משהו.

פורסם

לי הייתי פוקוס 2008 מהדגם הישן ולדעתי רכב מאוד אמין.

צריכת דלק גבוהה אבל מבחינה בטיחותית הרכב מצוין, וגם מבחינת מרווח פנימי ותא מטען יש המון מקום.

פורסם

לפי דעתי ונסיוני השברולט קרוז זה רכב טוב ואמין חוץ מזה שהוא לא זז (לא סוחב) ולא חסכוני בעליל. לגבי הרנו מעדיף לא להתייחס.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה לכולם

ב55K אני בספק אם יכנסו קורולה או I30 בתקציב והקילומטראז' המבוקש

אני חושב גם שארד מהפלואנס

אז אני חוזר לשאלה המקורית: האם יש בעיית אמינות לקרוז בשנים האלה? יש גרסאות שונות שכדאיות יותר (אני יודע שיש 1.6 רגיל ו-1.4 טורבו כמו של האופל - זה היה קיים באותם שנים)?

והשאלה השנייה:

לגבי סוויץ' או שברולט certified - יש למישהו ניסיון אישי על טיב הרכבים שהם משווקים, התנהלות אחרי רכישה וכו'?

אני רואה לדוגמה באתר של שברולט קרוז 2011, 74KKM, יד ראשונה ב-52K ש"ח

פורסם

בתקציב שלך הייתי יורד שנתיים בשנתון ומחפש קורולה עם קמ נמוך מפרטי.

עם סבלנות אתה תמצא.

וזה לפי דעתי המכסימום אמינות שנכנס לך בכסף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
בתקציב שלך הייתי יורד שנתיים בשנתון ומחפש קורולה עם קמ נמוך מפרטי.

עם סבלנות אתה תמצא.

וזה לפי דעתי המכסימום אמינות שנכנס לך בכסף.

ירדת שנתיים, הגעת ל 2009 ונפלת בדיוק על הקורולה הרובוטית :shock:

נוסע בפריוס 2008

פורסם

הוא מחפש בטיחות ועל זה הקורולה לא עונה, אתה מסונוור מהיפניות כאילו קורולה זה מינימום אודי S8.

4 כריות אוויר, ABS וזהו, אין ESP. במבחני הריסוק היא נבחנה עם 7 כריות אוויר וESP, לכן 5/5 כוכבים במבחני היורואנקפ אינם רלוונטים לדגם שנמכר בארץ, אבזרו את הרכב כמו שצריך רק ב2011-2012.

יונדאי i30 או קיה פורטה יכולות להיות מצוינות בתקציב הזה, מכוניות אמינות ולא יקרות לאחזקה, מאובזרות כראוי, ליונדאי 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, ביצועים טובים יחסית לקטגוריה, צריכת דלק ממוצעת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפי דעתי ונסיוני השברולט קרוז זה רכב טוב ואמין חוץ מזה שהוא לא זז (לא סוחב) ולא חסכוני בעליל. לגבי הרנו מעדיף לא להתייחס.

הרנו באמת לא נחשב לטוב מיוחד מכל מה ששמעתי (והמפעמיים שנסעתי באחד). השברולט זה רכב לא רע בכלל, אולי לא חסכוני אבל בסה"כ בסדר גמור

• תוכן חדש...