Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי עשה לי בעבר פלוקינג על קורות A. לא זוכר מה היה גימור השטח דאז (מאחר והוא לא היה אחראי על השינויים שהם עברו).

אבל מה פשוט מלדבר איתו טלפונית או דרך הודעה למשתמש שלו כאן (alpine).

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, יש מצב שצריך גימור חלק יחסית, שכן אחרת שקעים/בליטות ייראו בבירור לאחר ביצוע העבודה.

בכל אופן, רק לדבר ולהתייעץ עם יוסי לא עולה כסף. :wink:

והוא יגיד לך בדיוק מה צריך ועלויות נספחות.

פורסם

גימור בפלוקינג הוא הרבה יותר סלחני מאשר גימור לצבע - מה גם שמרססים דבק שאליו החלקיקים נצמדים והדבק הזה בעצמו יכול למלא שריטות קטנות במשטח - על צבע כהה זה יהיה עוד יותר סלחני.

אבל מן הסתם - ככל שהגימור יהיה חלק יותר כך גם התוצאה הסופית.

אני עשיתי לפודים ולעריסה שבניתי לאייפון שלי את הפלוקינג בעצמי בשיטה הישנה - הרבה צבע עם מכחול, טונה של אבקת זמש (החומר שממנו עשוי הפלוקינג) - 24 שעות ייבוש ואז ניעור וניקוי

אבל זה לא באותה הרמה ובטח שלא באותה האחידות של פלוקינג שמתבצע ע"י הצמדת האבקה לדבק בעזרת מטען חשמלי שלילי - מכשיר שמייצר מטען אלקטרוסטטי במשטח ההדבקה ויורה את הרסיסים אליו.

ליוסי יש מכשיר פלוקינג מקצועי, הוא עשה לי ברנו שהיתה אצל אשתי (פרוייקט רינה) קורות בגימור הזה וזה יצא יותר טוב ממה שהרכב היה יכול לצאת משערי המפעל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...