Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשותי רנו קליאו החדשה 2013,

מלבד רעשי הרוח, הבחנתי ברעשים מהגיר או המתלים או לא יודע... מדובר בגרסאת 1.2 טורבו קולקשן וכאשר מאיצים, לעיתים שומעים כמו רחש מהגיר כזה, או קליק, בתאוצה אגרסיבית או הורדת הילוך עם הטיפטרוניק ניתן לשמוע ממש חריקה כזו... אני בעקרון לא משתמש בטיפטרוניק אפעם אבל השתמשתי בו להעביר הילוכים על מנת לראות האם זה מהגיר ונשמע שכן. נראה שניתן לשמוע את זה בעיקר בהילוך ראשון שני שלישי כזה ובשאר העברה חלקה. בגדול העברת ההילוכים דיי מהירה וחלקה מלבד הרחש הזה. האם זה משהו סטנדרטי בגיר רובוטי ? זכור לי שאנשים אמרו לי שצריך להתרגל לגיר הרובוטי בגלל הזריקה שהוא עושה לעיתים בהתחלת נסיעה ובפקקים, ואכן התופעה קיימת אך ניתן למזער אותה עם לחיצה איטית והדרגתית עם הגז. ראיתי שאנשים כתבו על סיאט איביזה עם הגיר הרובוטי ועל רכבים דומים שזה הרעש של הגיר וזה סטנדרטי, האם גם ברנו ?

בנוסף אני שומע כמו תקתוק של שעון כזה בזמן בלימה כאילו לפי מהירות סיבוב הגלגלים, זה נשמע כאילו זה מגיע מההגה או מאיזור לוח השעונים... לא ברור לי בידיוק מה זה, אבל יש לזה איזה סנכרון לבלימה ולגלגלים ובלילה או כאשר האוטו קר, ניתן לשמוע את זה, ביום שהאוטו בשמש לא שומעים את זה....

האם יש משהו שאני צריך להיות מודאג ? במוסך כאשר הלכתי פעם לשאול הצגתי את זה בתור קרקושי פלסטיק כי לא ממש ידעתי איך להגדיר את זה, אבל אמרו שלא מצאו או שמעו שום דבר בנסיעת מבחן שעשו באוטו...

האם ללכת שוב למוסך ? מה עליי להגיד להם לבדוק ?

הרכב עוד באחריות של קרסו, אבל אני דיי מאוכזב מאוד מההתנהלות שלהם.. שמרגישה בלתי אחראית ומנסה לחמוק ממתן אחריות על הרכב למרות שלרכב עוד כשנה וחצי אחריות.

ממתין מלא זמן לאיזה משולשים שאמורים לפתור רעשי רוח + החלפה של פלסטיק המכוסה באחריות........

חוץ מזה אני מאוד מרוצה מהאוטו אבל חושש כי אין לי ניסיון עם התופעה הזו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי למוסך ואמרו לי שצריך לעשות עדכון תוכנה לגיר כדי למזער את הרעשים של הגיר ?! בנתיים מחזיקים אותי בלי רכב כבר כמה ימים ?? האם זה הגיוני שתוכנה תתן רעשי גיר ?

פורסם

התוכנה לא עושה רעש.

אבל היא משפיעה על תפקוד הגיר והוא בהחלט יכול להרעיש בעת ההחלפה.

יתכן שהעדכון אכן ישפר את המצב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אוקי תודה רבה ! אמתין לראות מה בידיוק קורה עם זה במוסך, מקווה שזה תפקוד תקין כי סה"כ הרכב מחליף הילוכים נהדר ושומר על מומנט מהירות טוב. רק במהירות איטיות שומעים את הקליק, או בבלימה (מוריד הילוך 2-1 כזה)

פורסם
הלכתי למוסך ואמרו לי שצריך לעשות עדכון תוכנה לגיר כדי למזער את הרעשים של הגיר ?! בנתיים מחזיקים אותי בלי רכב כבר כמה ימים ?? האם זה הגיוני שתוכנה תתן רעשי גיר ?

האוטו במוסך כמה ימים בשביל עדכון תוכנה?

פורסם

כן... הם לא הצליחו לעדכן או משהו או מחכים למומחים.... נסעתי בקליאו של אחי שהיא חדשה 2015 וגם אצלו יש קליק, רק אצלי באמת הרעש מוגבר יותר. האם יתכן וזה קשור לשמן ? או שזה משהו שאחרי טיפול יסתדר ?

פורסם

לא ברור לי למה אתה לא מדבר עם המוסך שמחזיק לך את הרכב למעלה משבוע כדי לקבל הסבר מניח את הדעץ למה זה .

פתרון ניידות מהמוסך קבלת?

פורסם

יש לי רכב חלופי בדרגה נמוכה בהרבה, הרכב כ 11 יום במוסך, ועדיין ממתינים מכיוון שלא מצליחים לעדכן... החליפו גם גומיות איטום רוח, אבל עדיין, לא טיפלו בעדכון התכונה של הגיר, אמרו שזה לא מצליח להם, ואין תשובה.... אני לא בידיוק יודע מה לעשות דיי חסר אונים.

• תוכן חדש...