Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה לבצע לו את בדיקת הלחץ בחינם אבל מן הראוי שאם הוא מתכנן להחזיק ברכב שיידע לקראת מה הוא הולך ושלא יחליף חלקים סתם כך שלא ייפתרו לו את הבעיה.

פורסם

הצעתי לו להגיע לחבר שלי לבצע בדיקת ראש מנוע עם המכשיר שיש לחבר שלי.

אתה מחר בבוקר בנתניה?יש סיכוי שמחר חבר שלי מגיע לאיזור נתניה בשעות הבוקר.אם זה יתאים לך צור איתו קשר מחר בבוקר בפון שמסרתי לך.

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אז ככה... במוסך בצעתי בדיקה CO2 של פליטת מיכל מים ע"י מכשיר שמשנה צבע נוזל והצבע אכן השתנה: יש בעיית ראש מנוע.

דברתי עם

מאור30, שענה לי על כל שאלותי והציעה את עזרתו ה

סופר נדיבהה

לטפל בראש המנוע.בחרנו לנסות למכור את הרכב, ואם לא ילך אזי לתקן.

כאן נכנסים שיקולים כספיים, עלות הרכב בלי בעיית ראש מנוע כ 3-3.5 אלף. אני נסיתי במשך חודש למכור לפני שבעייה הוגדרה ב 3.8 והיו מעט מאד פניות.

בסופו של דבר הרכב נמכר תוך יומיים ב 1800 ( כמובן ציינתי במודעה שיש בעיית חום ובריחת מים, וקונה ידע שיש בעית ראש מנוע.)

לסיכום, המון תודה לכולם ובמיוחד למאור30, שפשוט מציג סטנדטים חדשים ליחסי זולת.

שבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי Buleon
  • תוכן חדש...