Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.לפני כמה ימים סיימתי את הרשיון והתחלתי לנסוע על רכב זמני 

שקיבלתי במתנה לכמה שבועות 

פיאט פונטו 2003 אוטומט 

סהכ אחלה רכב נוסע טוב 

חסכוני בדלק 

הבעיה היא שאני מדליק את האוטו 

או באמצע נסיעה קורה לפעמים סימן של הגה אדום על לוח השעונים וההגה מתקשה וניהיה לא נעים לנסיעה. הבנתי שצריך להחליף שמן הגה .

מה לדעתכם הבעיה מה צריך לעשות?

פורסם

ההגה במכוניתך הוא חשמלי מלא ואין במכוניתך הגה הידראולי,

כך שאין גם שמן.

צריך להתחבר עם מחשב/סורק איבחון ולראות מה מקור הבעיה.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

הגה_חשמלי_פונטו_ספייס.jpg

פורסם (נערך)

זה רכב ישן מ2003 לא נראלי שיש אופציה לחבר אותו למכשיר שכזה 

עריכה אחרונה על ידי דוד669
פורסם

הפיאט פונטו ספייס שווקה בישראל החל משנת 2001 והיא כבר לא מעט חשמלית וממוחשבת

ויש כן אפשרות להתחבר עם מחשב/סורק איבחון ולבדוק גם את ההגה החשמלי.

בברכה  -  רפי לין

הגה חשמלי פונטו.jpg

פורסם
לפני 12 שעות, רפי לין כתב:

הפיאט פונטו ספייס שווקה בישראל החל משנת 2001 והיא כבר לא מעט חשמלית וממוחשבת

ויש כן אפשרות להתחבר עם מחשב/סורק איבחון ולבדוק גם את ההגה החשמלי.

בברכה  -  רפי לין

הגה חשמלי פונטו.jpg

מה להערכתך יכולה להיות הבעיה? וכמה עולה בדיקה שכזו - יהיה אפשר להביא את הבדיקה הביתה? 

פורסם

כמעט לכל אחד יש מחשב שמתחבר בבלוטוס למחשב.אתה יכול לקנות מחשב בסיסי שכזה בדולרים בודדים באליאקספרס ולעלות על קוד התקלה.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לפני 15 דקות, IRON-MAN כתב:

כמעט לכל אחד יש מחשב שמתחבר בבלוטוס למחשב.אתה יכול לקנות מחשב בסיסי שכזה בדולרים בודדים באליאקספרס ולעלות על קוד התקלה.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

ספציפית ברכב הזה ובכללי בפיאט, לא כל כך פשוט להתחבר, במיוחד עם דונגלים זולים, ועוד יותר בעייתי למחשב ההגה החשמלי.

לפני 52 דקות, דוד669 כתב:

מה להערכתך יכולה להיות הבעיה? וכמה עולה בדיקה שכזו - יהיה אפשר להביא את הבדיקה הביתה? 

בדרך כלל מדובר בתקלה במנוע ההגה החשמלי או בחיישן ההגה (מומנט). נדמה לי שבדגמים האלו ניתן להחליף מנוע בנפרד מהמוט עצמו (מה שאמור להוזיל את העלות). בזמנו זו הייתה תקלה די נפוצה והיו כמה עסקים שהיו משפצים את המוט, אם אני זוכר נכון מוט משופץ עלה אז סביב 1500 ש"ח. מדובר בדגם ישן יחסית ואני לא יודע מה הזמינות היום לחלקים משופצים. חפש בגוגל "מוט הגה משופץ פונטו" ותוכל לפנות לעסקים שמופיעים שם ( עופר קצב, אלי את אלי דושי, המדייק...).

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...