Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
נו איך העמידות?

אחרי חודש וחצי מחזיק מעמד כמו חדש.

מתאים גם לצבע מטאלי?

אני חושב שהאפקט של הברק נראה יותר טוב על צבע מטאלי, הופך את הפח למראה ככל שהרכב יותר כהה נראה יותר טוב.

מהיכן רוכשים את המוצר הנ"ל ?

האם זו סה"כ שטיפה וישום של ווקס ?

אפשר לרכוש באוטסטור, אייביי, באתר של כימיקל גייס דרך חברות שילוח.

קודם עדיף ליישם אוטם , אני ביצעתי אחרי שטיפה קל מאוד ליישם את החומר.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם

קראתי את כל השרשור אך לא הבנתי במה הווקס הזה שונה מווקסים אחרים? שואל באמת מתוך סקרנות.

כרגע בתור אוטם אני משתמש באופטיסיל ומגיע לברק נחמד מאד.

יהיה הגיון/תועלת/הבדל במראה למרוח מעל האופטיסיל את הווקס הזה?

אולי למרוח רק את הווקס מבלי למרוח אוטם?

פורסם

וקס קרנובה (כמו הבאטר וואט) בד"כ נותן הגנה לא פחות טובה (ולפעמים יותר אפילו) ביחס לאוטמים.

העמידות שלו פחות טובה.

אופטיסיל לא רק לא עמיד במיוחד ביחס לאוטמים, הוא גם לא נותן הגנה טובה במיוחד מול מפגעים קשים (חרא של ציפורים, שרף עצים וכו')- עמיד פחות זמן משמעותית מוקסים אחרים או אוטמים.

היתרון היחיד שלו שאפשר ליישם אותו בכלום זמן אפילו אחרי כל שטיפה ובפרקי זמן קצרים הוא נותן הגנה סבירה לגמרי.

** זה שיש בידינג של מים לא אומר שההגנה תעמוד זמן (יחסית. OS יחזיק אולי שעה, אחרים כמה שעות) כשיצנח עליה מתנה מאיזה עורב מנייאק

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אם אני זוכר נכון אתה גם עם אופטיסיל בתור אוטם, נכון?

הווקס הזה נותן ברק טוב יותר מזה של האופטיסיל?

נכון האוטם האחרון שלי הוא אופטיסיל, הווקס נותן ברק הרבה יותר טוב מהאוטם.

• תוכן חדש...