Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת ESP נדלקת יונדאי I20 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנורת

ESP התחילה היום להידלק ברציפות . כן קראתי קצת שיש בעיה ידוע עם סדרת I (בעיקר I30 ) .

האם עליי לעשות בדיקת מחשב ממוסך מורשה יונדאי או מוסך מתמחה ביונדאי? או כל מוסך יכול לחבר מחשב ולתת תוצאה ?. תודה . כי אני מטפל ברכב במוסך לא יונדאי.

לפני חודשיים עשיתי טיפול רביעי לרכב. המוסכניק אמר שאת הבלמים האחוריים יש להחליף עוד איזה חודשיים ככה (יעני יוצא בדיוק עכשיו )

אז האם רפידות בלם גמורות יכולת להדליק את ESP ?

תודה

פורסם

תקלה ידועה ביונדאי, תבקש עוד בטלפון הצעת מחיר החלפה של היוניט.

התקלה הזאת כל כך נפוצה שכשבאתי למוסך מורשה עם הבעה, הפקידת קבלה כבר ידעה להגיד לי מה בעיה ואת עלות התיקון

פורסם

לי יש i30cw שנת 2009 ובשישי האחרון נכנסתי למורשה ונתנו לי הצעת מחיר של 240 כולל מעמ ועבודה ליוניט לפני הנחה. אחרי הנחה זה יוצא משהו כמו 190 שח. ביונדאי שופ החלק עולה 50 שח כמדומני.

בדרך כלל אני קונה מיונדאי שופ את החלק והולך למוסך שלי.

אולם בגלל שקראתי שמספר אנשים כבר החליפו את החלק והתקלה חזרה אמרתי נלך לראשונה למורשה נשלם קצת יותר ותהיה אחריות. בסופו של דבר החליפו לי בחינם את החלק בהמשך לריקול .

פורסם

אני בטח יכול ללכת למוסך הכללי שלי. ואחרי שהוא יראה מה בדיוק התקלה (אם זה אכן

יוניט ) אזמין את החלק מיונדאי שופ (אין לו בעיה שאני מביא את החלקים).

• תוכן חדש...