Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מאמין שבטח לחלק ממכם יצא למכור את הרכב האספנות האוהב שלכם שהחזקתם הרבה שנים בעצר רב ולפעמים גם במחיר של אלפים בודדים, למשל מחוסר מקום, חוסר תקציב,חוסר חלקים, עודף ברכבים, עקב מעבר לרכב פרוייקט אחר,חוסר זמן או כל מיני סיבות אחרות.

היום מכרתי את הרכב שלי (ראן חתימה) בצער ומחוסר בררה, הרכב שירת אותי כרכב יום יום במשך 7 שנים ללא שום תקלות וכל הזמן שאני מסתכל על תמונות בסמאטפון או מסתכל דרך החלון על החנייה הריקה או חושב על זה, זה פשוט גומר אותי, כל הזמן אני חושב שזה חלום !

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

חבל על דאבדין.

לא נכנס לך לכיס, אבל רכב כזה, שגם נתן לך שירות מעל ומעבר למצופה מרכב ישן(וכנראה לא יוצר ביום שני), גם כיפי וגם נדיר(כן, באמת קשה לי להזכר מתי ראיתי אחת בפעם האחרונה, למעט הלבנה של לירוי, חבר הפורום) וגם נכנס לך ללב, לא מוכרים.

קל וחומר שאני מניח שקיבלת עבורו סכום של ארבע ספרות.

אישית, כשמכרתי את ה-504 שלי, לאחר 8 שנים במחיצתה(הייתי היד השלישית בסה"כ), הרגשתי שמיציתי אותה והייתי שלם עם ההחלטה, ללא תחושת חרטה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
חבל על דאבדין.

לא נכנס לך לכיס, אבל רכב כזה, שגם נתן לך שירות מעל ומעבר למצופה מרכב ישן(וכנראה לא יוצר ביום שני), גם כיפי וגם נדיר(כן, באמת קשה לי להזכר מתי ראיתי אחת בפעם האחרונה, למעט הלבנה של לירוי, חבר הפורום) וגם נכנס לך ללב, לא מוכרים.

קל וחומר שאני מניח שקיבלת עבורו סכום של ארבע ספרות.

אישית, כשמכרתי את ה-504 שלי, לאחר 8 שנים במחיצתה(הייתי היד השלישית בסה"כ), הרגשתי שמיציתי אותה והייתי שלם עם ההחלטה, ללא תחושת חרטה.

מכרתי את הרכב מכמה סיבות

1.הרכב היה שימש אותי לנסיעה יום יומית והייתי עובד ערב ובקרוב אני מתחיל בוקר ככה שאני חייב רכב מודרני עם מזגן ושיהיה מותר לנסוע ב8 בבוקר לעבודה, כרגע אני לא עובד ולא יכול להרשות לעצמי להחזיק 2 מכוניות - במיוחד שזה 2 מכוניות שצריכות הרבה תשומת לב

2.הרכב דרש קו ישור של כמה אלפי שקלים וגם כמוך הרגשתי שכבר מיציתי אותה ובא לי רכב אספנות אחר (מתי שהמצב יתאפשר) אבל מצד שני אהבתי אותה ועברתי איתה תקופה - היה איתי מגיל 21 ועד גיל 28

3. הרכב שלי היה ידני 1600TC במצב נדיר לגילו וגם כן אני הייתי היד 3 עבר רק 135,000 ק"מ הכל מקורי ופנים הרכב היה כמו ביום שיצא מהסוכנות.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...