Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OnePlus 2 הוכרז - קיבל תג מחיר של 330$!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למי שלא מכיר עדיין (למרות שראיתי שה-1 OnePlus מאד נפוץ בישראל),

החברה (סינית) מוכרת סמארטפונים ברמות הגבוהות ביותר במחירים מצחיקים (חצי מגלקסי S6 וחבריו).

הפעם הם שוב שברו את הכלים. אז מה יש לנו פה?

• מעבד Snapdragon 810 v2.1 מתומן ליבות (המעבד הכי חזק שיש היום בשוק אם מוציאים את המעבד של סמסונג שנמצא רק בסמסונג)
  • 4GB זכרון פנימי
  • מסך 5.5" עם רזולציה של 1440*2560
  • קורא טביעת אצבע
  • אנדרואי 5.1

וכל זה במחיר של 330$ (1242 ש"ח) לגרסא של ה16GB

כמו בפעם הקודמת, ישנה מערכת הזמנות שצריך להרשם אליה כדי לחכות עד שיהיה זמין.

אני כבר ממש מחכה שהוא יגיע לארץ! :-o

עריכה אחרונה על ידי עמית
לינק לא נכון
גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך מייבאים את זה לארץ? ברגע שעושים את ההזמנה לאן זה מגיע? וכמה עולה חהסיא את זה לארץ?

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

רק שמפרטים זה לא הכל.

בדגם הקודם היו הרבה תלונות על טאץ' לא תקין. עדיף לחכות קצת ולקבל תגובות ממשתמשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נחמד. במיוחד נחמד שלא התקמצנו בזיכרון, זה קריטי.

מה שכן, אני לא ממליץ לאף אחד לקנות היום טלפון עם 16 גיגה.

זה פשוט נגמר מהר מדי, גם בגלל אנדרואיד 5 וגם מסיבות אחרות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, אני לא מסכים איתך, לי יש נקסוס 5 עם 16 ג'יגה ומותכם כמעט 7 פנויים (אחרי כמעט שנתיים של שימוש).

צריך לקנות את מה שמתאים לבנאדם. אם הוא לא מצלם מלא (וגם לזה כבר יש פתרון) ולא שומר על הטלפון טונות של מוזיקה, אפליקציות או ווידאוים, אני לא רואה סיבה למה שמישהו יצטרך 64 ג'יגה בטלפון.

לגבי ה1+2, נראה מכשיר מגניב מאוד, אבל חבל שלא שילבו בו NFC וטעינה אלחוטית, זה משהו שהיום כבר צריך להגיע כסטנדרט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

16GB זה באמת לא מספיק בימנו, הכל כמובן אינדיבידואלי - למשתמש הממוצע זה אמור לספק את העבודה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
כלום כסף בעד מפרט חזק. מישהו שהוא בעלים של one+ one יכול להעיד על בקרת האיכות של החברה?

בקרת איכות לא משהו, המון תלונות ברשת על

,
, ומסך צהוב.

אני מקווה שהם משתמשים ב810 המעודכן ולא זה שנמצא בLG FLEX וגורם להתחממות של המכשיר.

פורסם

סך הכל לא משהו נועז או שונה כלל, הרסו את העיצוב עם הכפתור הזה לדעתי.

יפה שהמחירים נשמרים לחלוטין כמו הדגם הקודם.

יש דעות חלוקות לגבי המעבד שמסתמן להיות לא כל כך יציב..

פורסם

נעשה שימוש במעבד שעבר "אנדרקלוקינג" (הורדת תדר) על מנת שלא יתחמם.

השינויים מהמכשיר הקודם - מעבד קצת יותר חזק, בטריה קצת יותר גדולה, מצלמה קצת יותר טובה. בגרסה הזולה כמות זכרון ה-RAM וה-ROM זהות. הורידו NFC. למי שיש את המכשיר הקודם אין סיבה להחליף מכשיר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
רק שמפרטים זה לא הכל.

בדגם הקודם היו הרבה תלונות על טאץ' לא תקין. עדיף לחכות קצת ולקבל תגובות ממשתמשים.

מחזק, לחבר שלי יש את הדגם הנ"ל והוא מדווח על אותה בעיה עם הטאץ'.

פורסם

ידוע כבר שהמחיר שלו בארץ ינופח לאיזור ה 2000 ש"ח, אני בהחלט אקנה כזה ככל הנראה בהזמנה מחו"ל או דרך משפחה, המכשיר נראה להיט.

Opel Adam S 2017

פורסם

לי יש את הoneplus one כבר 8 חודשים ואין שום בעיות.

לדעתי הטלפון הכי משתלם שיש onepluse 2 מפרט חזק במחיר מעולה,לא רואה הצדקה לשלם על g3.

לגבי איך מייבאים את זה,ברגע שיש לך הזמנה את פותח חשבון ב shipito למשל ושולח את המכשיר לשם,היתרון באתר שאתה בוחר במשלוח זול מה שמקטין מאוד את הסיכוי לשלם מכס,ככה אני הזמנתי את המכשיר שלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^^

שכחת לציין שאתה צריך לשקר בהצהרה באתר שלהם.

כדי לשלוח במשלוח הזול ביותר עם אחוזי הדגימה הנמוכים ביותר במכס צריך להצהיר שאין סוללת ליתיום במכשיר.

• תוכן חדש...