Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לשמוע מה דעתכם.

לפני מס' חודשים היינו מעורבים בתאונה, פגעו בו מאחור והרכב ניזוק קשה, ברמה שהשמאי המליץ למכור אותו. אכן מכרנו אותו, ואת ההפרש בין סכום המכירה ושווי הרכב תבענו בתביעת צד ג' את הביטוח של הפוגעים. קיבלנו את מרבית הכסף חזרה. כעת הביטוח שלנו מייעץ לנו לתבוע בעזרתם עבור ההפרש, וביקשנו להוסיף לתביעה הוצאות נוספות שהיו לנו כגון הפסד ימי עבודה, רכב חלופי וכו' (הכל עם קבלות ואישורים). מאחר והרכב נמכר עם כ-9 חודשים לרשיון (מעל אלף שח) ביקשנו להוסיף גם את זה אך העו"ד מטעם הביטוח שלנו אמרו שזה לא אפשרי והציעו לנו לתבוע הכל לבד דרך תביעות קטנות, אבל לדעתם בכל מקרה לא נקבל עבור אגרת הרשיון.

מה דעתכם? לא נשמע לי הגיוני שאספוג סכום כזה בגלל שעשו לי תאונה. מעבר לזאת, אם לא היינו מקבלים את דעת השמאי ומתקנים את הרכב, התביעת צד ג' הייתה גבוהה בכעשרת אלפים שח יותר (בגלל ירידת ערך), כך שלמעשה "חסכנו" להם.

תודה רבה

פורסם

מחיר המחירון משקף את העובדה שלרכב יש טסט לכן תביעה להחזר האגרה היא כפל תביעה

אולי עבור 3 חודשים , גם בקושי רב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

החזר אגרת רישוי הנך יכול לקבל רק ממשרד הרישוי וזאת בתנאי שהרכב הוכרז אובדן מוחלט או במידה והועברה בעלות ע"ש סוחר רכב/מגרש(הפקדת רשיון).

במקרה של הפקדת רשיון(העברת בעלות לסוחר), הפרש האגרה ישלח באופן אוטומטי אליכם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מחיר המחירון משקף את העובדה שלרכב יש טסט לכן תביעה להחזר האגרה היא כפל תביעה

אולי עבור 3 חודשים , גם בקושי רב

לא הבנתי למה התכוונת ב-3 חודשים?

פורסם

kompy תודה, את זה אני יודעת. אני מדברת על תביעה בבית משפט להחזר מול הפוגעים וחברת הביטוח שלהם, בנוסף להוצאות נוספות שהיו לנו סביב התאונה.

פורסם
לא הבנתי למה התכוונת ב-3 חודשים?

פשוט

לרכב היה לטענתך טסט ל 9 חודשים , אם ניקח בחשבון שהמחירון משקף שלרכב יש טסט ל 6 חודשים, ההפרש הוא 3 חודשים לטובתך , אותו תוכלי לתבוע, שוב כפי שכתבתי , גם את זה לא בטוח שיפסקו לך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

המחירון מתייחס לתקופת הטסט? מעולם לא נתקלתי הפרמטר כזה.

עד כמה שידוע לי המחירון מניח שלרכב יש טסט, בין אם לחודש או לשנה. טעיתי?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

המחירון משקף מצב רכב ממוצע , לכן גם טסט ממוצע.

יש במחירון מעל חצי דף של גורמים שמשפיעים על ערך הרכב , שלא מתומחרים באחוזים כמו כמה ידים, כמה ק"מ גמע הרכב ואיזה ידיים היו בעברו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...