Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עקב הלידה הממשמשת ובאה, אשתי שתחיה, הטילה וטו על המכונה הנוכחית (של בעלת הדירה) בדירתנו השכורה.

מדובר במכונת כביסה פתח עליון, של בוש בת כ10 שנים. שכוחה כבר לא כלכך במותניה :roll: מווברצת ורוקדת לה וכבונוס משאירה מידיי פעם חתיכות שחורות על הכבסים.

לכן, דרושה מחליפה ראויה בגודל 8 ק"ג.

מבדיקה שעשיתי, בין המכונות של הקונצרן הנ"ל. יש 2 דגמים של בוש\סימנס בעלות של כ3,300 ש"ח.

שתיהן מיוצרות בגרמניה. כשלעצמו, המפרט שלהן דומה עד זהה.

לעומת זאת, ישנה מכונה של קונסטרוקטה בעלת מפרט דומה. אך עליה לא מצויין שהיא מיוצרת בגרמניה.

מחירה הוא באיזור ה2,400 ש"ח.

מבחינת האחריות, כרגע ישנו מבצע להארכת האחריות ל5 שנים בעלות של 199 ש"ח.

את הארכת האחריות אני ארכוש בכל מקרה אני מאמין.

נשאלת השאלה, האם כדאי להעדיף את המכונות המיוצרות בגרמניה ולשלם על כך "פרמיה" של כמעט 1,000 ש"ח או לא?

הנה הדגמים:

בוש: http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=14003

סימנס: http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=14060

קונסטרוקטה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=13679

נ.ב

עוד הבדל ששמתי לב שבקונסטרוקטה לא מצויין שיש לה מנוע ללא פחמים.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם כן איש של סימנס בוש אבל במכונת כביסה עשיתי תפנית ולקחתי LG עם הנעה ישירה.

מאז חיי הכביסה שלי השתנו כליל!

כלומר, לא קרה כלום.

חוצמזה שהיא לוקחת 8 קילו והכביסה סופר שקטה ואין את הרעשים והרעידות האלו של הסחיטה, עושה לי טוב שבתת מודע היא מאוד חסכונית במים וחשמל יחסית לאחרות וגם אם שמתי פחות מ 8 קילו אז המכונה שוקלת את הכביסה וזמני העבודה והצריכה משתנים

10 שנים אחריות על המנוע וההנעה - כך שאינני מודאג מענייני צירים/רצועות/מיסבים שגם לא קיימים במכונה זו כלל בתצורתם המוכרת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

מוזר מאוד, לנו יש את המכונה של CONSTRUCTA ומצויין עליה בכיתוב (מצד ימין ללוגו, באזור הפתח של מילוי חומרי הכביסה) Made In Germany.

הנה המכונה באתר הגרמני:

http://www.constructa.com/de/produkte-energy/waschen-trocknen/waschmaschinen/CWF14K2A.html?source=browse

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יכול להיות שהדגם שלך מיוצר בגרמניה. לגבי הדגם שציינתי לא ראיתי שרשום.

למרות שעוד לא יצא לי לראות פיזית את המכונה. אם ויזואלית משהו ישתנה אני כמובן אעדכן.

פורסם

בכל מקרה, אנחנו מאוד מרוצים ממנה - קנינו אותה גם לכבוד הקטנטנה ומאז היא עובדת כמעט כל יום. היא מאוד שקטה (גם בסחיטה מהירה) ומגוון התוכניות טוב - מאפשר כביסה מהירה ועדינה של חולצות מכופתרות (למשל) וכמובן כביסה ארוכה של כביסה מלוכלכת.

מבחינת אמינות אני לא באמת יכול להגיד, מכיוון שהמכונה עדיין לא בת שנה. אקפיץ את השרשור עוד 5 שנים :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני גם כן איש של סימנס בוש אבל במכונת כביסה עשיתי תפנית ולקחתי LG עם הנעה ישירה.

בבית יש לי AEG כבר איזה 14 שנים. יום אחד היה לילה, ומסרתי חולצות לגיהוץ במכבסה השכונתית, ושמתי לב שמכונת הכביסה שלהם עובדת. היתה שקטה למהדרין. ואז ראיתי שהיא של LG. וזה עסק שחי ממכונת הכביסה שלו.

כשהמכונה שלי תנפח את נשמתה באופן סופי - אני אקנה LG. כנראה. אני חושב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היתה לי שורה של 3 מכונות BSH (לא BSC!) שהחזיקו סיב 7 שנים כל אחת אח"כ AEG שנפחה נשמתה אחרי 4 שנים, וקריסטל שהושלכה למזבלה בתוךתקופת האחריות, כיון שתדירות התיקונים הגיעה לפעמיים בשבוע והמכונה היתה רוקדת בכל רחבי חדר הכביסה שלי, תוך שהיא מעירה את כל השכנים. חייב לציין שכל 5 מכונות אלה היו בעלות פתח עליון.

כעת יש בוש פתח עליון בת 15 חודשים, שקטה להפליא שמקבלת גם היא 8 ק"ג (היתרון - הרבה יותר צרה מהפתח הקדמי, וגם הגישה יותר נוחה) ושקטה להפליא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתה לנו מכונת כביסה "בוש" תוצרת גרמניה במשך שנים רבות, ועשתה בעיות מדי פעם, החל מהשנה השניה. כעת יש לנו מכונה של "זנוסי" (שייך לאלקטרולוקס) ועובדת טוב וחלק ללא שום בעיה כבר כ 6 שנים.

מהנסיון המוגבל שלי, לא הייתי משלם עוד עבור תוצרת גרמניה. כן הייתי משלם על הארכת אחריות מליאה ל 5 שנים, וכך נהגתי עם ה"זנוסי". החישוב שלי היה שגם אם אזרוק את המכונה לאחר 5 שנים בסיום האחריות, יצא לי כדאי.

מנוע ללא פחמים או הנעה ישירה לא חשובים לדעתי. התקלות במכונת כביסה הם לרוב לא המנוע אלא מיסבים של התוף שהתבלו בעבודה קשה וכרטיס אלקטרוני שגונבים עבור החלפתו סכום אסטרונומי.

מכונות כביסה טובות לא רועדות ומקרקשות, גם אם יש להם רצועה שמעבירה את הכוח מהמנוע לתוף. כלומר לא ברור מה היתרון של הנעה ישירה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

ב lg אין את המיסבים האלה והאחריות על מערכת ההינע היא 10

בנוסף אין דבר כזה כרטיס שנשרף אם הוא לא באמת נשרף

עשיתי בירור לפני שקניתי ואת הכרטיסים של lg מתקנים לרוב והעלות הממוצעת היא 250 שח.

ראיתי כרטיסים שחוזרים מתיקון עם מחירים של 150-400 ולא שומדבר אסטרונומי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

על מכונות אין לי הרבה מה להוסיך לך - אנחנו רכשנו לא מזמן להורים של aeg.

מה שכן רציתי לומר - שלאסטפרייס זה אתר מעולה ואני ממליץ עליו בחום. גם אם זה כמה שקלים יותר - יש למי לפנות שיש בעיות.

פורסם
היתה לנו מכונת כביסה "בוש" תוצרת גרמניה במשך שנים רבות, ועשתה בעיות מדי פעם, החל מהשנה השניה. כעת יש לנו מכונה של "זנוסי" (שייך לאלקטרולוקס) ועובדת טוב וחלק ללא שום בעיה כבר כ 6 שנים.

מכונת הכביסה הזו יוצרה ע"י מפעלי אינדסיט.

ולפותח השרשור, אני מציע לקרוא את השרשור הזה שכתבתי בזמנו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?409990-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-quot-%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D-quot-%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%A9-%D7%94%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%93%D7%99&highlight=%D7%99%D7%A8%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%9C+%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99+%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C+%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D

פורסם

לי יש בבית מכונה של בוש, ולחבר טוב שלי יש מכונה זהה לגמרי רק של קונסטרוקטה שהיתה זולה בכ 200 שקל מהבוש.

שתיהן 7 ק״ג, ולדעתי זה מספיק, לפחות לנו כמשפחה של 5 נפשות. שתיהן נקנו מתצוגה באולסייל הרצליה, ואצל החבר עובדת

קשה מאוד, כי הם משפחה של 8 נפשות :-). בינתיים אין טענות, אצלנו כשנה וחצי בערך. אני לא הייתי מתעקש על תוצרת

גרמניה, לפחות לא בשביל עוד 1000 שקל. אם זה היה הפרש של 200-300 שקל אז כן.

מבחינת מחיר, שלי נקנתה למיטב זכרוני ב 1800 שקל, והקוסטרוקטה עלתה 1600. בזמנו רציתי גם קונסטרוקטה, כי זה

ממש אותה מכונה, אבל לא היה להם כבר במלאי.

פורסם

לא הזכרתי, אבל מכונת הכביסה שלי יוצרה בסלובקיה. המיבש שעומד לידא ונושא גם הוא את סמל בוש יוצר בפולין.

את נושא הפרשי המחירים בין דגמים זהים עם מותגים שונים של BSH הזכרתי כבר בעבר, לפני 4 שנים תנור אפיה נרכש תמורת 4000 ש"ח במותג בוש, תנור זהה במותג סימנס נמכר בחנות השכנה תמורת 6000 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התקלות במכונת כביסה הם לרוב לא המנוע אלא מיסבים של התוף שהתבלו בעבודה קשה וכרטיס אלקטרוני שגונבים עבור החלפתו סכום אסטרונומי.

ב lg אין את המיסבים האלה והאחריות על מערכת ההינע היא 10 שנים

10

איך יתכן שאין מיסבים לתוף?

בנוסף אין דבר כזה כרטיס שנשרף אם הוא לא באמת נשרף

עשיתי בירור לפני שקניתי ואת הכרטיסים של lg מתקנים לרוב והעלות הממוצעת היא 250 שח.

ראיתי כרטיסים שחוזרים מתיקון עם מחירים של 150-400 ולא שומדבר אסטרונומי.

טוב לדעת

יהודה

• תוכן חדש...