Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חייל משוחרר (טרי מאוד: מרץ 15) והתחדשתי בימים האחרונים בפיאט פונטו גרנדה 2008 יד 3.

יצא לי לקרוא המון כאן, אבל אני רק הולך ומסתבך... אז החלטתי לנסות ולבקש עזרה ממכם, המקצוענים:

מי כמוכם יודע שרכב ראשון זה המאהבת החדשה שלך, לכן גם אני רוצה להתייחס אליה בהתאם.

עם כל פוסט חדש על דיטיילינג ומוצריו - רק אבדתי יותר ויותר בדרך.

כל מה שאני מבקש הוא עזרה בנושא טיפול וטיפוח (חיצוני ופנימי) בסיסי+. איך? עם מה? עשה ואל תעשה.

לא מצפה שתפרטו לי צעד אחרי צעד... את זה אשתדל לעשות בעצמי, אלא רק את הרעיון הכללי של אילו מוצרים, מה הסדר פעולות וכדומה...

המון תודה מראש, מקווה שהפוסט הזה ישמש לעזר גם לבאים אחריי.

פורסם

את האמת שיצא לי לקרוא את השרשור מספר פעמים :)

אתעמק בו שוב, תודה.

מה שכן, רשימת המוצרים המומלצים בשרשורים כאלה ואחרים משתנה כל פעם וזה מה שתוקע אותי מלהמשיך את התהליך.

האם תוכל בבקשה לייעץ לי ''רשימת קניות'' לדייטילינג הראשון?

במידה וזה רלוונטי - צבע הרכב לבן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...