Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקונים אחרי בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לפני כמה זמן מצאתי קיה פיקנטו שנת 2012 עם 75000 קילומטראז' במחיר אטרקטיבי מחברת ליסינג, ולקחתי אותה לבדיקה.

בבדיקה עלה שלפיקנטו יש בולמי זעזועים אחוריים חלשים (לשון הבדיקה) והבודק המליץ בפירוש להחליף אותם.

לאחר שחברת הליסינג הסכימה לתקן את הליקויים, האוטו חזר מהמוסך היום ולמרבה הפלא - המוסכניק לא ראה לנכון שיש צורך להחליף את בולמי הזעזועים ופשוט לא החליף. מה שכן, הוחלפו רפידות בלמים (מה שאמנם הופיע בבדיקה כריג'קט, אך עם המשפט הרגיל של "יש להוריד גלגלים לבדיקה").

האם יש טעם להתעקש על החלפת הבולמים, או ש"בולמי זעזועים אחוריים חלשים" זה כסתח של מכון הבדיקה?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי adp
פורסם

האם יש טעם להתעקש על החלפת הבולמים, או ש"בולמי זעזועים אחוריים חלשים" זה כסתח של מכון הבדיקה?

בולמי זעזועים חלשים זה לא כסת"ח של מכוני בדיקה. החלפה של זוג כזה מקורי חוצה את קו האלף, אז כן מומלץ להתעקש על החלפה שלהם.

פורסם

אתה בטוח שהרכב עבר 75 אלך ק"מ ולא 175 אלף ק"מ?! נישמע רכב שהתעללו בו גם אם הק"מ אמיתי ולא מזוייף, רכב בן 3 עם ק"מ גבוהה לשנתון שלו אבל עדיין בולמים לא אמורים להחזיר נשמתם לבורא בשלב כזה. מה שמרגיז זה שהם לא מוכנים להחליף אותם וזה לא שיש להם על מה. זה לא איזה רכב יוצא דופן, כולה קיה פיקנטו שיש עוד אלפים כמוהה בכביש.

אני הייתי מדפדף הלאה. האם שילמת מקדמה על הרכב? האם מדובר בחברת ליסינג גדולה או בחברה קטנה/מגרש קטן?.

פורסם

מכיר 2 יונדאי I10 שהחליפו בולמי זעזועים לאחר כ3 שנים בנוסעה פחותה מזו, לאחר שבמוסך מרכזי אמרו להם שצריך להחליף. אמנם תמהתי על כך מאד, אך זה נראה כמשהו סדרתי ברכב הזה (אם ניקח בחשבון שפיקנטו זו מקבילה שלה)

אני הייתי מוותר על התענוג של לרכוש את הרכב בכלל.

• תוכן חדש...