Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי טסים לחו"ל ורוצים לרכוש חבילת שיחות דרך אחת החברות. לטעמי זה יקר ואין צורך. אני יודע שאפשר להתקשר דרך הוואטסאפ. השאלה שלי היא במידה ומחוברים דרך WIFI ומתקשרים. האם יש חיוב כלשהו?

פורסם

כמובן שלא. רק שאתה תלוי בWIFI וצריך שתהיה לו קליטה טובה. כמה חבילת שיחות עולה? אם זה עולה 10 שקלים עדיף לקנות ולא להיות תלוי בוואטספ

פורסם (נערך)

חבילות השיחות והגלישה בחו"ל המשווקות על ידי ספקי הסלולר הישראליים יקרות במידה לא מוצדקת.

המלצתי:

1. לעשות שימוש ב-WiFi במלונות (וגם במקדונלד'ס, קניונים, נמלי תעופה וכו') ככל האפשר.

2. לבדוק מראש אם המלון מספק WiFi ומה איכותו (במסגרת הבדיקה הכללית באתר המלון\רשת וב-Tripadvisor).

3. אם מדובר בנסיעה של יותר מ-2-3 ימים - לרכוש כרטיס SIM פריפייד מקומי עם חבילת גלישה. חבילה של 1-2 ג"ב תספיק לשבוע. העלות תהיה בד"כ בסדר גודל של 50-100 ש"ח. היתרון - תאפשר לא רק שיחות סקייפ\ואטסאפ, אלא גם גלישה כללית, ניווט עם וייז, שימוש ב-personal hotspot וכו'. אישית צברתי כבר אוסף של כרטיסי SIM מלפחות 12-15 מדינות, בחלקן יותר מכרטיס אחד בגלל ביקורים חזורים או נסיעה עם המשפחה וצורך בשמירת קשר בפיצולים.

4. הערה לסעיף 3 - בספרד נתקלתי לפני מספר שנים בחסימה של שירותי VoIP על ידי ספקי הסלולר, אבל במדינות אחרות לא. מצריך בדיקה מראש באתרי האינטרנט הרלוונטיים.

5. בחלק מחבילות הסלולר הישראליות כלולות דקות לטלפונים קוויים בכמה עשרות מדינות (ובארה"ב וקנדה לקויים וניידים) - אפר לנצל לשיחות עם ההורים כאשר הם במלון. מכינים מראש רשימת מלונות לפי תאריכים, בהגעה הם שולחים SMS עם מספר החדר ומתקשרים לשם.

6. לצורך שימוש ב-SIM מקומי תזקק לטלפון, אני שומר מכשירים ישנים בדיוק לצורך זה.

7. בד"כ אני רוכש את כרטיס ה-SIM בנמה"ת, הקניה הראשונה שלי לאחר הנחיתה. לעתים לאחר ההגעה לעיר. נמכרים בכל סופרמרקט, קיוסק ובודאי בחנויות סלולר. יש מדינות בהם נדרש רישום או אפילו חתימה על חוזה ל-prepaid, אם כי כנראה שהדרישה של האיחוד האירופי לרישום כזה בוטלה, 4 הכרטיסים שרכשתי בשנה וחצי האחרונות נרכשו במזומן ללא הזדהות או חתימה על מסמך כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1 לקניית סים מקומי עם חבילת גלישה. אין שום צורך לשלם עשרות רבות ואף מעל למאה שקלים על חבילה מוגבלת של דקות שיחה סלולרית.

פורסם

שילמתי 20 יורו בברלין לכרטיס מקומי עם גיגה גלישה ושיחות,הספיק לי ולעוד שתי נסיעות של חברים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הערה קטנה בנוגע לשיחות וואטספ -

לדעתי עדיף להשתמש ב-viber. האיכות של השיחות וואטספ לא להיט בכלל

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הוויבר מחסל סוללות בקצב רצחני. אני הורדתי אותו מהטלפון שלי אחרי שהיה מחסל סוללה ב-4-5 שעות בהמתנה.

אם כבר - סקייפ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי לא היה ניסיון טוב עם שיחות וואטסאפ. היה דיליי מורגש בשיחה. אולי משהו השתנה מאז.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

hangouts יותר טוב מוואטסאפ (אם כי גם לא מושלם). סקייפ הכי טוב לשיחות סלולרי בינתיים, חבל שהם מחרבנים אותו ב-PC. פשוט פאתטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא לי רוב שיחות הסקייפ עובדות נהדר. כמעט כולן שיחות ווידאו, כרגע בין 2 מדינות. ממחשב למחשב. הצד השני אומר שרואים אותי חלק לגמרי ואני משתמש במצלמת אינטרנט 720P.

אולי דרך הטלפון זה קצת אחרת. יש לי פה רק EDGE אז לא נראה לי שתצא מזה שיחה בכלל.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה מאוד תלוי מדינה. ישראל-ארה"ב למשל לרוב החיבור מעולה ואפשר גם לראות וידאו באיכות מעולה. אני נמצא באסטוניה ושיחות וידאו לארץ הן די מחורבנות באיכות, אפילו שחיבור האינטרנט בארץ די מהיר ובאסטוניה יש לי 300 סימטרי. אפילו שיחות קול הן גרועות יחסית במקרים מסוימים.

שלא לדבר על כך שמאז העדכון האחרון הסקייפ נתקע, קורס, לא מתחבר, לא מגיב וכן הלאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...