Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מביקור בחברת Switch

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, גם בסוויץ אפשר ליפול בבחירת רכב, אין משהו אחר. אבל בשביל זה יש את האחריות שהם מביאים ואת האפשרות להתחרט תוך מספר ימים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב שמעתי את הטענות שלכם, חלקם אני מקבל חלקם פחות.

אני לא אוהב לחזור על עצמי אבל אעשה סיכום קצר,

אני מאוד אוהב את השירות של חברת סוויץ', פה נקודתית הם פישלו, זה לא מעיד על אופן ההתנהלות בחברה.

הסיבה שפתחתי את הפוסט הזה היא על מנת להציג צד אחר, צד שלא כולנו מכירים - כן! לא כולנו שועלי קרבות וראינו ושמענו הכל.

לעניין אחר חוסר הסובלנות שלכם לקבל דעה אחרת היא החוסר בגרות, תלמדו לקבל גישות שונות כמו שאני מנסה להכיל את הגישות השונות ואין צורך להרים פה אורגיה של ביקורות, שמעתי את אותם הטענות מ5 אנשים, תקראו את הפוסט אם יש לכם משהו להוסיף - תוסיפו זה רק מקל על דיון פורה ובוגר.

ופה אבקש לסיים את שיחות הסרק האלה שרק מעמיסות על עמוס השרת.

נציג חברת סוויץ' היקר בפעם השלישית, אשמח אם תעלה לכאן את דפי התקנון על מנת שנוכל לעיין בהם,

תודה רבה.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

יומיים השרשור הזה שקע לו לאיטו בקיבה של עמוס השרת, ואז אתה מעלה אותו שוב.

אתה רוצה לסיים את הדיון בסגנון "רות סוף", אבל מבקש שנציג סוויצ' יעלה את החוזה לאתר.

אז תחליט - לסיים או לא?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יומיים השרשור הזה שקע לו לאיטו בקיבה של עמוס השרת, ואז אתה מעלה אותו שוב.

אתה רוצה לסיים את הדיון בסגנון "רות סוף", אבל מבקש שנציג סוויצ' יעלה את החוזה לאתר.

אז תחליט - לסיים או לא?

את הרות סוף אני משאיר לקודקוד.

לסיים את דיון ההטפות המיותרות שחוזרות על עצמם, ולחזור לבקשתי, צילום של תקנון סוויץ'.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

הראל אני באמת שלא מבין אותך חבר, אתה ממשיך לטעון שהם פישלו אבל באמת שלא ברור איפה הפאשלה.

אתה ציפית לשירות שאינו תואם את המדיניות שלהם, זה לא אומר שהיתה פאשלה, רק פאשלה בתיאום הציפיות.

אף אחד לא נהג כלפייך בחוסר סבלנות או סובלנות, להיפך, אנשים קראו את הדעה שלך והגיבו.

בכל אופן בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לצערי הרב חוץ מלעשות דוקטורט כמו שהראל היקר עושה, אין אפשרות לדעת את טיב הבדיקה של הרכב גם לא שחברה שמנסה לכבד את עצמה כגון - סוויץ' עושה. שוב, מכוני הבדיקה מראים כמה הבדיקות שלהם שווים ל-... . אין מנוס מלבדוק הכי בקפדנות שאפשר את הרכב לפני בדיקה. בעל הרכב לא רוצה? אין בעיה, לא אקנה. שוק הרכב היום מאפשר יותר היצע מאשר ביקוש. למדתי את זה על בשרי.

הראל, כל הכבוד. אני הייתי נוהג כמוך.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אני לא מכיר הרבה אנשים שיתנו למישהו זר לפרק לפלאגים ודברים דומים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא מכיר הרבה אנשים שיתנו למישהו זר לפרק לפלאגים ודברים דומים.

מסכים. אבל צריך לקחת בחשבון שהבדיקות במכוני בדיקה מראות הרבה דברים אבל לא את האמת. גם לא המכונים שמומלצים כאן בפורום ונפתחו שרשורים ארוכים ומנופחים עליהם. וכן, אני מדבר מניסיון אישי שלי עם הרכב הקודם שלי, ואת ניסיון הוריי עם הרכב הקודם שלהם. אין נוסחת קסם כאן, רק מזל וקפדנות.

עצם העובדה שאין נוזל קירור במיכל עודפים ובדיאטור מדליק נורה אדומה, במיוחד המצב הקוסמטי של הרכב--> כל זה רמז מאוד מטרים לאיך הרכב טופל.

גם אם המצב הקוסמטי לא טוב אבל מבחינה מכנית טופל באהבה היו רואים זאת אבל כאן לא הדבר.

פורסם

בתכלס ראית את הרכב בתמונות?

מה הסיכוי שרכב שמונזח חיצונית,אבל גם תסתכל איך המושבים ניראים,יהיה לעומת זאת שמור מכאנית?

רק לפי התמונות אפשר להבין שהרכב מונזח ואישית לא הייתי נוסע לבדוק אותו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוא נגיד שיש לא מעט אנשים שברגע שהראצ'ט שלו יתקרב למכסה המנוע, הוא יפגוש את הראש שלו,

ולא את ראש המנוע. מאחל לך למצוא את הרכב שתרצה, ושבדרך לא תהרוס למישהו איזו הברגה של פלאג,

או שתפגע בטעות באיזה משהו אחר תוך כדי הבדיקות שלך, ואז נראה אותך חכם גדול.

מקווה שלא נראה שרשור של: "מישהו מאשים אותי שגרמתי לו לנזק למנוע, ואני רק בדקתי שמן מים, כי

רציתי לוודא שהרכב תקין".

פורסם
בתכלס ראית את הרכב בתמונות?

מה הסיכוי שרכב שמונזח חיצונית,אבל גם תסתכל איך המושבים ניראים,יהיה לעומת זאת שמור מכאנית?

רק לפי התמונות אפשר להבין שהרכב מונזח ואישית לא הייתי נוסע לבדוק אותו.

והנה מגיעה הציניות שלי:

חברת סוויץ' מפרסמת אותו. לכן, מבחינת תקינות הרכב עבר את הבחינות שלהם, לא?

אז למה שמבחינה מכנית הרכב לא תקין אם סוויץ' מפרסמים אותו?

זה מה שנקרא "אליה וקוץ בה".

יוליאן אני מאוד מתחבר למה שאתה כותב, ואני לא היית טורח בכלל להתקרב לרכב כזה אבל כל הכיכוב של סוויץ' בעניין כן נותן פה סינוור שהרכב תקין.

אני תומך בהראל שסוויץ' צריכים לפרסם את התקנון שלהם. אני מניח שיש בו הרבה כסת"חים שלא באים לקראת הלקוח. אין ארוחות חינם.

פורסם

אין ארוחות בחינם,אבל צריך להיות הגיוני רכב שניראה ככה,כניראה גם בפנים ניראה ככה.

פורסם
אין ארוחות בחינם,אבל צריך להיות הגיוני רכב שניראה ככה,כניראה גם בפנים ניראה ככה.

אתה מחמיץ את הנקודה שסווייץ' מעורבת בעניין. מכאן מתחיל הפלונטר.

פורסם

שלום לכולם,

כל הפרטים אודות ביצוע עסקאות בסוויץ' מופיעים באתר שלנו, ובנוסף, כלל המסמכים שקופים לכל קונה / מוכר / מתעניין, שמגיע אלינו לפגישה. (ראו למטה לינקים לעמודים שיכולים להיות רלוונטיים)

כפי שכבר נכתב על ידי בשרשור הזה ובאחרים- נשמח לענות על כל שאלה ספציפית, גם בהודעות פרטיות וגם בטלפון 2787*

מקריאה מעמיקה וחוזרת של כל השרשור, נראה כי כל השאלות באו לידי מענה, אם על ידי ואם על ידי גולשי הפורום.

בהצלחה לכולם :-P

אודותינו-

https://switch.co.il/what-is-switch/

שאלות נפוצות-

https://switch.co.il/faq/

אתר כלמוביל-

http://www.colmobil.co.il/

מדיניות פרטיות-

https://switch.co.il/privacy-policy/

תנאי שימוש-

https://switch.co.il/terms/

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הקשר בין המצב החיצוני של הרכב לבין המצב המכאני... משתמשים פה חוזרים על האמירה הזו שוב ושוב וכל פעם שאני קורא את זה צפות לי בראש עשרות דוגמאות הפוכות.

אישית, כל הכלים שהיו ברשותי, דו גלגליים או 4 גלגליים, תמיד ניראו זוועה מבחוץ וקרובים לשלמות מבחינה מכאנית מבפנים.

החברים שלי לעבודה, רובם אנשי היטק עם ילדים שאין להם זמן כלכך לשפשף את הרכב וגם לא איכפת להם כלכך איך הוא ניראה, אבל מבחינה מכאנית כולם מקפידים לבצע את הטיפולים בזמן וחלקם אפילו קשורים בחבל הטבור למוסכים מורשים.

יתרה מכך, מבלי להכיר את הנפשות הפועלות פה בפורום דיטיילינט, רוב חובבי\מומחי הדיטיילינג שאני פגשתי בחיי אין להם שמץ של מושג בפן הטכני. וההפך, רבים מהאנשים הטכנים שפגשתי בחיי לא שמים קצוץ על איך שהרכב ניראה מבחוץ.

לבסוף, עבור אנשים שמקשרים מצב חיצוני עם מצב מכאני הומצא המושג "הכנה לקראת מכירה". עושים את זה כל המיגרשים, כל חברות הליסינג, וחלק לא מבוטל מהמוכרים בשוק הפרטי. מזניחים את הרכב שנים על גבי שנים (בכל המובנים), לפני מכירה משלמים למשהו כמה מאות שקלים על שטיפה הגונה מבפנים ומבחוץ ומפרסמים את הרכב כאקזמפלר שמור, יד ראשונה מפציינט.

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...