Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיוס למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחשוב שבסיור בכללי בארץ חסר נגיד 400 שוטרי סיור שצריך לגייס ולעומת זאת ליחידת האופנועים ספציפית חסר נגיד 10 שוטרים, אז למה ידאגו? מה מורגש יותר חוסר של 10 אופנוענים שזה דיי פשוט למצוא או חוסר של 400 שוטרי סיור?

אני משער שזאת הסיבה למה הגיוס העיקרי הוא לסיור. בכל מקרה מי שמברר מעט ומתעמק ימצא תקנים יותר ''מעניינים''.

אגב הסיור זאת עבודה מעניינת לא פחות מבילוש לטעמי וכו' רק שהיא כביכול מוכרת את עצמה פחות ולא בצדק.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתם לא יודעים למשוך בחוטים, לצבור ''טובות'', להמר על הסוס הנכון ולהיות גב של הצבע שלכם - אין לכם מה לחפש שם. לא תתקדמו גם כשהמשיח יגיע.

בדיוק כמו בצבא או באירגון ממשלתי גדול.

קיים גם בשוק הפרטי. כל חברה שנהיית גדולה מספיק כדי שיד ימין לא תדע מה יד שמאל עושה, ושיש בה המוני עובדים שלא בטוחים מה אמור להיות תפקידם בכח, אז שם מתחילות פרוטקציות ואינטריגות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מי שמעוניין יש גיוס נרחב למחוז ש''י למגוון תפקידים, גם המעניינים מאוד ;-)

uploadfromtaptalk1438270012121.JPG

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אלא אם זה המייל שלך, אני מציע לא לשלוח לשם (מדובר במייל לא רשמי,

שנפתח דרך ספק חינמי. אין לדעת בוודאות מי עומד מאחוריו ולמי יש גישה).

למשטרת ישראל יש מייל רשמי למשלוח קו"ח, והוא: [email protected]

מי שמתעניין, יכול לקרוא גם כאן:

http://www.police.gov.il/gius/GiusContentPage.aspx?id=3

פורסם

לי זה נשמע שזה מופנה לשוטרים בפועל - "הודעה לשוטרים".

מישהו מחפש שוטרים לתפקיד אחר, שכנראה לא קשור למשטרה.

ומה שעוד יותר מחזק את דעתי, שזה נפתח בקבוצה סגורה של מחוז ש"י, שלשם כנראה אין גישה למי שהוא לא שוטר.

פורסם (נערך)

שה' יעזור לכם, מדובר במייל שנפתח במיוחד בשביל נושא הגיוס על ידי אחד מהקצינים שמקדמים את העניין בתוך המחוז. ההודעה נועדה לשוטרים על מנת לעניין אנשים בנושא. אין לי צורך להסביר את עצמי ואני מרגיש שאני טוחן מים.

הצילום שפורסם הוא צילום של הודעה ארוכה יותר שמדברת על הנושא, פורסמו השורות הרלונטיות לנושא.

לא לחיות בסרט ובמקרה הכי גרוע שלחתם מייל עם קורות חיים שהלך ''לאיבוד'' כביכול.

פירסמתי את זה כאן כשירות לציבור, אין לי אינטרס אישי או תועלת כלשהי מזה... אין צורך לפרשן ולחפש מה לא בסדר.

מי שמתעניין בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...