Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיוס למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב לא תראה אותי מככב בפרסומות לגיוס למשטרה אבל אני בהחלט בעד שאם כבר מישהו כן רוצה להתגייס שידע מה האופציות והתנאים שעומדים לרשותו.

יש לא מעט אנשים שמתגייסים כמו עדר מבלי לדעת אפילו מה השכר שיקבלו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה, הבנתי. לגבי הפרישה לעומת הפנסיה הבנתי שבנתיים יוצאים בגיל הפרישה או בסביבות. לא מושכים יותר מידי, גם לא שווה למשטרה כי השוטר כבר בשכר גבוה מידי לעומת מחליפו העתידי.

ראוי לציין למי שיש גם קרן השתלמות אך לא בדיוק הבנתי את התנאים של זה. שמעתי דברים שונים מאנשים שונים. אולי SYSTEM ישפוך על זה אור

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

קרן השתלמות נפתחת מהיום הראשון במשטרה, אתה מפריש 1/4 והמשטרה 3/4, בשנתיים נסיון הראשונות אתה מפריש 2.5 ש''ח (כן כן ראיתם נכון והמשטרה 7.5 ש''ח), אחרי השנתיים נסיון הסכום גדל לסכום נורמלי (לא זוכר כמה באחוזים האמתי) אם אני לא טועה סכום המתקרב ל 1000 ש''ח (המעסיק + העובד ביחד) שוב כל אחד והמרכיבי שכר שלו ובהתאם לכך הסכום המופרש....

בחזרה לפנסיה, כל מי שהתגייס בפנסיה תקציבית (של פעם) והולך לפי הנק' צבירה פורש על פי הצבירה שהגיע אליו ושמתאימה לו, הרוב משתדלים להגיע למקס' וכמעט ואין שוטרים שעוברים היום את גיל 52, מי שהתגייס בפנסיה צוברת (הדור החדש) אנחנו נראה את הפרישה שלו רק עוד הרבה שנים...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

למחוק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אני מכיר הרבה מאוד שוטרים בהרבה מאוד דרגות וה2 סנט שלי הם - אם אתם לא יודעים למשוך בחוטים, לצבור ''טובות'', להמר על הסוס הנכון ולהיות גב של הצבע שלכם - אין לכם מה לחפש שם. לא תתקדמו גם כשהמשיח יגיע.

שימו לב כי מדובר רק על טווח ארוך, אלא אם כן אתם מחפשים סתם מקום להעביר בו שנתיים-שלוש לצבור ניסיון בתחום מסויים.

פותח השרשור ARIKC מהיכרות לגבייך רק מהודעות יש לך ידיים טובות חבל שאתה הולך לכיוון הזה.

במידה ואתגייס ברור שאני מעוניין להתקדם ולצאת לקצונה ולא להיתקע בתפקיד כל שהוא.

להבנתי לעובדי מדינה יש תנאים טובים מאוד,הראש שלי הולך לכיוון הזה בגלל שאני מעוניין בעבודה מסודרת,לא שגרתית ומעניינת.

החשש היחידי שלי מהעבודה במשטרה הוא השכר,עבדתי בלא מעט עבודות מחורבנות בחיים שלי ואני בטוח שאסתדר שם בכל שאר הבחינות.

והעניין העיקרי הוא שעם ידיים טובות היום במדינה הזו,אין כ"כ מה לעשות ואם יש מה לעשות זה בשכר רעב.

אם אין לך תואר היום אתה לא שווה כלום,במשטרה אם אעשה תואר שקר כל שהוא(מזרח תיכון וכדומה)

לפחות זה יעלה לי את השכר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי שכר, כמו שציינתי פה, התואר מעלה את השכר בכ' 7%.

מעבר לזה המסלול יציאה לקצונה יעודית הוא לאחר כ 5 שנים בשירות והשלמה של מספר קורסים מסויימים (שיטור בסיסי, מגזרי של התפקיד ומתקדם של התפקיד), יש כמובן מצבים שיוצאים לקצונה לפני בוותק של 3 שנות שירות בערך.

אגב קצונה זאת דרך חיים ופחות או יותר חוסר חיים אישיים במרבית התפקידים הזותרים.

אגב להתקע בתפקידים זה לא רע, תלוי באיזה תפקידים, אפשר לגוון גם בתפקידים ובמקומות שירות על מנת לשמור על עניין בעבודה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

שמע , אני יכול להגיד לך דבר כזה, יסמ זה תפקיד מעניין, אומנם מי שביסמ לא נשאר שם כל הזמן, זה תחנת מעבר, זה מאוד קשה אתה בכוננות מתמדת, אין לך חיים, אתה לא יכול לתכנן כלום לאחרי העבודה, ויש מצב שתגיע אחרי משמרת תילך לישון ואחרי כמה שעות יקפיצו אותך, המשכורות לפי דעתי לתפקיד שכזה הם לא משהו ביכלל, לא שתפקיד של יסמ זה איזה פקידה או פקח,הם בשטח , ובמקומות הבעייתיים, לפי דעתי הם צריכים לקבל 8-9-10 אלף לחודש

זה תפקיד שדורש מימך יכולות גבוהות, אימונים בכל התחלת משמרת, מבחני סיבולת וכושר שרתה צריך לעבוד בהם גם אחרי שאתה בתפקיד, בקיצור תפקיד מאוד מאוד תובעני, אבל יש כאלה שאוהבים את כל האקשן .

אני אומר לך את זה מזה שאני רואה את אחי הקטן , בן 26, ביסמ תל אביב, פייטר רציני תעודות הוקרה, הערכה, וכל המסביב, ככה דרך אגב הוא היה בצבא,

החלום יעד שלו זה לחתור ל2 נקודות ( ואני בטוח שבמוקדם או מאוחר הוא יגיע לשם) או פרשים, או שיטור ימי

שלא יצא מהדברים שלי פה שזה חרה, יש פשוט אנשים שנשים שבנויים לזה, הוא אוהב את זה , אנחנו לא ישנים בלילה:) אבל אני בטוח שאם הייתי עומד בתנאי קבלה ( בעיקר טירונות של הגיוס) והייתי במצב שלו רווק, גם אני הייתי עושה את זה, זה מעניין ולא משעמם, חוץ מזה רוכשים שם מלא חברים כמו אחים, ( חלק מהחברים שלו ביחידה הם גם חברים שלי שהכרתי דרכו ואני רואה את החברות שלהם)

עריכה אחרונה על ידי eyal177
פורסם

אז אני היחיד שלא הבנתי מה המשכורת ההתחלתית של שוטר? נניח בלי תואר? (נוסיף 7 אחוז)

אני מתכוון לתפקידים זוטרים, נניח סיור וכאלה, מתוך עניין.

וכמה נניח יסמ?

גיסי גם שוקל גיוס. אשמח להודעה גם בפרטי.

פורסם

אתה טועה, אולי ברוטו, בהמשך אפרט כשיהיה לי זמן, אך בקצרה נקי לחודש משהו כמו 6200 (סכום לבנק) אחרי קורסים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

6200? לשוטר סיור או יסמ?

חייב לציין שזה דיי חוצפה, תפקיד מסכן חיים, שעות לא שעות, שבתות חגים, תגבורים, להתמודד עם אוכלוסיה מגעילה.

פורסם

אפרט במועד מאוחר יותר (אחרי לידה של אשתי מותש ;-) )

יס''מ וסיור זה אותו שכר (מלבד אופנועים של יס''מ ששם יש תוספת).

ל 6200 יש הרבה תוספות מעבר, פירטתי פחות או יותר לפותח השרשור בהודעה פרטית לגבי התנאים.

אגב השוטרים החדשים לא יגיעו למשכורות כמו השוטרים של פעם שגם הייתה להם פנסיה תקציבית ומשכורות באמת מכובדות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

~

הפוגה קלה ברשותכם ושאלה לאנשים הרלוונטיים בקהל:

למה מגייסים "למשטרה" ולא למשל ליחידת האופנועים, הפרשים, הסייבר וכד' באופן ספציפי? לא נראה לכם שזה היה מושך קהל קצת יותר ממוקד, איכותי ובעל מוטיבציה?

כי אני חושב על עצמי למשל, בחור סקסי וחטוב בן 30 ללא השכלה או מקצוע, והאופציות שלי בשכר הזה הן ללכת לעבוד במפעל או באיזו נגריה, או אולי על מנוף באתר בניה, או לנהוג במשאית, או להתגייס למשטרה... זה נראה לכם כמו אופציות שוות ערך? אילו למשל מישהו היה בא ומציע לי להתגייס ליחידת האופנוענים ולהילחם בתאונות - לא הייתי חושב פעמיים, בטח לא הייתי עובר לאופציה הבאה סתם כי משלמים שם 200 שקל יותר בחודש, ואתם לא הייתם נשארים עם הסחל'ה של החברה הישראלית.

ברור לי שלא גולש פה המפכ"ל וגם לא הקודקוד שמטפל במשאבי אנוש בארגון הזה, אבל אני תוהה אם יש לכם איזשהן תובנות בנושא.

פורסם

אני חושב שהסיבה לזה שביחידות "הסקסיות" והאטרקטיביות יש גם ככה מספיק אנשים או מועמדים מתוך המשטרה שרוצים להגיע לשם.. לכן המשטרה מגייסת למשטרה ולא ליחידה מסוימת כדי לברור בעצמה את המועמדים ולכוון אותם לאן שהיא צריכה .

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...