Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לאחר אוטם FUSSO,האוטם לבן וגם הרכב ,שמתי לב שיש שאריות שעדיין על הצבע.

ניסיתי לשפשף עם מיקרופיבר אך האוטם התקשה מאוד,מה הדרך המומלצת להוריד את הנ"ל?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איך אני שונא שזה קורה.

אני ניסיתי עם מים חמים, אפילו ניסיתי למרוח שוב פוסו על האיזור ואז לנגב כדי לא לשרוט וזה עזר מעט (יחד עם המים החמים).

עם ONR לא ניסיתי כיוון שלא יצא ממש פרקטי, אלא אם זה איזורים קטנים.

אם באמת לא עזר אז פשוט פלסטלינה עם חומר סיכוך ומקסימום מרח שוב ווקס באותם איזורים.

Opel Adam S 2017

פורסם

על חלקי פלסטיק הורדתי עם מיקרופייבר ואלכוהול, אולי זה יעבוד גם על הפח. אבל אז צריך לעשות שוב..

אגב אני באמת התאכזבתי מהפוסו :sad:

לא משנה איזו הכנה עשיתי, לא חשוב כמה האוטו היה חלק אחרי פלסטלינה IPA ומה לא, הוא לא החזיק יותר מחודשיים

פורסם

השתמשת במשהו מעליו? QD כלשהו? החזיק אצלי בדיוק חודשיים כשהשתמשתי עם V07 מעליו וזה לקח את כל תכונות הווקס אז לא היה ניתן לדעת אם הוא בכלל שם.

עם סונקס BSD השילוב מעולה

Opel Adam S 2017

פורסם

עידו אני לגמרי איתך,הפוסו אצלי גם מתחיל לגלות סימניי עייפות,למרות ההכנה הקפדנית,זה הזמן לבדוק את הZ5.

פורסם

בפעם ראשונה שיישמתי את פוסו הוא החזיק פחות מחודשיים. בדיעבד הגעתי למסקנה שהוא רגיש לשמפו על בסיס חומצת הדרים (כגון סיטרוס של CG או של CARPLAN) המדולל בדילול אגרסיבי.

בפעם השניה יישמתי לפני כשלושה חודשים וחצי ובינתיים ההגנה בעינה עומדת (שטיפות עם ONR בלבד ונוזל הברקה סופי SONAX BSD)

פורסם

יופי. ממש מצאת חולשה של הפוסו... שמפו חומצי מרוכז. וואו.

אצלי על שאריות ווקס אחר בלי שום הכנה מיוחדת (נראה לי שאפילו בלי ניקוי באלכוהול- שלא ממש מזיז לוקס שהיה לי אז לא משנה אם עשיתי או לא) הפוסו החזיק 5 חודשים.

ואני שוטף קבוע עם סיטרוס ווש אנד גלוס.

אתם עושים משהו לא בסדר. מכל הדברים הבעייתיים בפוסו- עמידות זה לא אחד מהם

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אתם עושים משהו לא בסדר. מכל הדברים הבעייתיים בפוסו- עמידות זה לא אחד מהם

הדבר היחיד שאני עושה לא בסדר זה אולי מחנה קבוע במקום לא מוצל, או שאני לא מיישם שכבה עבה של החומר, לא צריך להיות גאון הדור בשביל "לעשות ווקס".

פורסם
בפעם ראשונה שיישמתי את פוסו הוא החזיק פחות מחודשיים. בדיעבד הגעתי למסקנה שהוא רגיש לשמפו על בסיס חומצת הדרים (כגון סיטרוס של CG או של CARPLAN) המדולל בדילול אגרסיבי.

בפעם השניה יישמתי לפני כשלושה חודשים וחצי ובינתיים ההגנה בעינה עומדת (שטיפות עם ONR בלבד ונוזל הברקה סופי SONAX BSD)

וזו הסיבה שהוא לא החזיק, כיוון שהשמפו של CG הסיטרוס הוא חזק וחומצי ביותר, אתה צריך להשתמש בדילול הנכון או בשמפו אחר כמו שאני עשיתי, אני משתמש בו בשביל להסיר את ה FUSSO מהפח.

IDO - נשמע מוזר, כששטפתי על בסיס קבוע עם הסיטרוס רק אז אחרי חודשיים שלושה התחלתי לראות קצת ירידה של הווקס, והייתי משתמש בדילול גבוה יחסית מהשמפו הזה.

אל תשים שכבה עבה, צריך דקה ככל האפשר כי אחרת אתה תסבול בהורדה שלו (5 דק' על הפח ביום חם ובטח לא בשמש), אם זה בערב או ביום נעים 7-8 דק' יספיקו

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אני רציתי לרכוש פוסו בגלל תכונות ההגנה שלו ....אז כדאי ללכת על ה Z5 במקום ?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

יש לי את הפוסו בערך שלושה חודשים והוא לא מראה שום סימני עייפות.

אני שוטף עם האנידו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קח את הפוסו ממני תנסה כמה חודשים ותגיד לי מה נראה לך :p

Opel Adam S 2017

פורסם

Z5 מעולה, מחזיק הרבה מעבר ל 5 חודשים.

קל מאד לשים אותו על הרכב וכמובן אחרי שמתייבש עם מטליך ממש בריחוף מעל לברק.

ממליץ בחום ומוכן לתת לך להתנסות

קובי

:-)

• תוכן חדש...