Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בנוגע לקלא'ץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי,יש לי טסט יום חמישי,תודה.

1-לפעמים במעגלי תנועה שאני נכנס על 20 קמ''ש לבפנים הנהגים שכבר עברו טסט לא אכפת להם זכויות קדימה ולא כלום הרבה פעמיים אני בתוך הכיכר ו לוחץ גם קלאץ גם ברקס,כי כשאני לוחץ רק ברקס האוטו מגיע למהירות ממש קטנה ומתחיל לרעוד וזה אומר שצריך להעביר לראשון,אבל אם אני מחזיק קלאץ וברקס האוטו לא רועד.

אז במעגלי תנועה להיכנס עם קלאץ ועם ברקס?

2-אם אתה נמצא בכביש חד סטרי בעל 2 נתיבים לכיוון אחד,אז הפניות שמאלה תמיד תתבצענה משאל?

3-לא משנה מה,תמיד אם יש לך אפשרות לחזור לימין אתה חייב לחזור לימין?

4-איזה דגשים לשים לב אליהם בטסט?מראות ומה עוד?

פורסם
יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי,יש לי טסט יום חמישי,תודה.

1-לפעמים במעגלי תנועה שאני נכנס על 20 קמ''ש לבפנים הנהגים שכבר עברו טסט לא אכפת להם זכויות קדימה ולא כלום הרבה פעמיים אני בתוך הכיכר ו לוחץ גם קלאץ גם ברקס,כי כשאני לוחץ רק ברקס האוטו מגיע למהירות ממש קטנה ומתחיל לרעוד וזה אומר שצריך להעביר לראשון,אבל אם אני מחזיק קלאץ וברקס האוטו לא רועד.

אז במעגלי תנועה להיכנס עם קלאץ ועם ברקס?

2-אם אתה נמצא בכביש חד סטרי בעל 2 נתיבים לכיוון אחד,אז הפניות שמאלה תמיד תתבצענה משאל?

3-לא משנה מה,תמיד אם יש לך אפשרות לחזור לימין אתה חייב לחזור לימין?

4-איזה דגשים לשים לב אליהם בטסט?מראות ומה עוד?

1. אם הנהג "חותך" אותך בכיכר ולא נותן לך זכות קדימה, כמובן שתעביר לראשון ותן לו לעבור.

אל תכנס למעגל עם קלאץ וברקס פשוט תאט ל20-30 וברגע שמישהו לא מביא לך זכות קדימה קלאץ וראשון.

2. כמובן שמשאל

3. כן

4. תיהיה רגוע. תעשה כל מה שלימדו אותך ושים לך למה שקורה מסביבך

• תוכן חדש...