Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אוקטביה vRS נמכרו בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-2014 נמכרו 51 יחידות. 50 אוטומטיות ו-1 ידנית.

ב-2015, עד סוף מאי, נמכרו 38 רכבים, 37 אוטומוטיות ו-1 ידנית.

הנתונים כמובן נלקחו מהשרשורים הרלוונטיים בפורום, כמו שיואב ציין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יותר נכון להגיד שלא יהיו ידניות בעתיד ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם (נערך)

"...

כשמוסיפים לחבילה זו גם תג מחיר, סופר תחרו

תי, האוקטביהRS הופכת לאחת מהרכבים האטרקטיביים בסגמנט. אין זה פלא שיש לרכב כבר כיום רשימות המתנה. עקב ביקוש זה קיבלנו מלאי מצומצם, אך יחד עם זאת אנו מאמינים כי זה יעד ריאלי להגיע ל- 100 מכוניות בשנה מלאה".

על החתום ג'קי אביב מנהל חטיבת סקודה בישראל בתחילת השיווק.

**עריכה.

עכשיו הסתכלתי על תקופת הזמן. עברה קצת יותר משנה מאז. הוא לא היה רחוק בכלל.

מסתבר שהם יודעים את העבודה טוב מאוד.

אם נסתכל על התגובות בשרשור פה כנראה שג'קי צוחק אחרון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ב-2014 נמכרו 51 יחידות. 50 אוטומטיות ו-1 ידנית.

ב-2015, עד סוף מאי, נמכרו 38 רכבים, 37 אוטומוטיות ו-1 ידנית.

מעניין, תודה.

פורסם
בא נגיד שאפילו בציי הרכב היא נמצאת...

לא מזמן אלדן רכשה כמה.

לליסינג אני מניח, לא להשכרה...

פורסם
לליסינג אני מניח, לא להשכרה...

אני דווקא הייתי מניח שזה רכבי אפס ק"מ יד2. אבל לא נדע :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

אני כבר חודש או יותר עוקב אחרי מודעות למכירה שלהן ביד2, ומעניין לראות שבדיוק אותן חמישה vRS יושבות שם כבר מעל חודש ולא נמכרות.

למרות שאני אף פעם לא הייתי מאלא שהשיקול של מכירה עתידית מהווה איזשהו אלמנט בבחירה של רכב, זה קצת מטריד לראות שקשה למכור אותן.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
אני כבר חודש או יותר עוקב אחרי מודעות למכירה שלהן ביד2, ומעניין לראות שבדיוק אותן חמישה vRS יושבות שם כבר מעל חודש ולא נמכרות.

למרות שאני אף פעם לא הייתי מאלא שהשיקול של מכירה עתידית מהווה איזשהו אלמנט בבחירה של רכב, זה קצת מטריד לראות שקשה למכור אותן.

אם הסקודה לא תהיה זולה ב-10-15% מה-GTI הביקוש לא ימריא בלשון המעטה.

בסגמנט הזה לסמל יש משמעות רבה בצדק או שלא...[לדעתי בצדק רב]

פורסם

בסגמנט הזה לסמל יש משמעות רבה בצדק או שלא...[לדעתי בצדק רב]

בצדק רב כי אחת זו GTi והשניה RS? או כי אחת זו VW והשניה סקודה, ואם זו הסיבה השניה, תסביר לי בבקשה מדוע?

בכל אופן, כבוגר GTi (ושירוקו 2.0) לא התאכזבתי מהvRS (גם אם אני מעדיף את השלדה של הגולף ובמידה מסויימת את של השירוקו אפילו יותר) ולמישהו שצריך את המרווח של האוקטביה (כולל למטען) הגולף בכלל לא באה בחשבון כך שבעיני הן בכלל לא מתחרות על אותו קהל.

פורסם

חוסר-הפופולריות של הVRS זו אניגמה בעיני.

מדובר ברכב שהוא מצד אחד סופר פרקטי, ממש מרווח מבפנים עם איכות חומרים טובה ותא מטען שמתאים לסחיבת גופות - ומצד שני רכב חזק לאללה. ממש מושלם לבעל המשפחה שאוהב לנהוג.

זו מעין איטרציה מתקדמת יותר על סגמנט ההוטהאצ' שדווקא כן תופס תאוצה בארץ בשנים האחרונות (ומאוד מצליח באירופה).

טרם הצלחתי להבין איך זה שהרכב לא נמכר, היות וסקודה כבר לא נחשבים כמותג בלאי (ממזמן), והיות והפרמטרים היבשים של הרכב אכן מאוד מוצלחים. זו לא בעיית הDSG/TSI כי הרי אין מחסור מיוחד ב-GTIs, כנראה עניין של מיתוג ושל מיעוט חובבי ספורטיביות בארץ. בנוסף הרכב הזה הוא בערך הultimate sleeper כי הוא נראה כמו איזו מונית, וכנראה בארץ ה'שופוני' זה בעייתי. לי אישית זה אחד מהיתרונות הכי חזקים של הרכב...

הוא נמצא גבוה מאוד ברשימת ה'רכב הבא' שלי, כאשר הבעיה המרכזית היא ההסתברות האפסית למצוא אקזמפלר ידני, והדאגה שלי ממנועי TSI (ועוד כאלו עם DSG... בכלל).

אם אחליט לרכוש רכב חדש ולא יד2, אולם התצוגה הראשון שאבקר בו יהיה של סקודה (עבור ידנית).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...