Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן קאדי פלסטיק מחזיר אור בדלת הפנימית אבד

israeltomer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, עד עכשיו תמיד מצאתי אותו אבל כנראה שעכשיו הוא נעלם לחלוטין

ברכב שלי פולקסוגן קאדי 2013 טורבו דיזל יש בדלתות הקדמיות בחלק הפנימי(חלק התחתון שעל הדלת) פלסטיק מחזיר אור,בדלת הימנית הוא נעלם ואני לא מוצא אותו, זה מכער את כל העסק ורואים חור די ברור

מאיפה אפשר להשיג דבר כזה? יש למישהוא עצה לתת לי בבקשה? ניסתי לחפש באיביי ללא הצלחה, הלכתי לכמה חלקי חילוף באזור ואין להם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המק"ט של החלק הוא: 6Q0947419. אפשר למצוא ב-eBay ובאתרים שונים בחו"ל.

הנה רשימה של חנויות אינטרנט שמוכרות חלקים ל-VW.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתנו לך את המק"ט של החלק שאתה מחפש, ונתנו לך מקומות לחפש בהם, מה עוד אתה רוצה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה ב 7$ לא כולל משלוח

רשום שזה לחיפושית 2012, אבל לפי המק"ט זה יתאים גם לקאדי שלך,

תבדוק טוב לפני הקנייה, יש שרטוט לדלת!!

.

https://www.parts.com/index.cfm?fuseaction=store.PartInfo&PartNumber=6Q0947419&VehicleID=378602&diagram=9212625&Title%3D-COUPE-REFLECTOR

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה למצוא איפשהוא תחלק בארץ בחלקי חילוף, לבנתיים לא מצאתי כלום באינטרט, אבל אני ממשיך ובודק ביסודיות גם אפשרות לזמין מחו"ל

אם יש למישהוא כל מידע בנושא יעזור לי מאוד

בנוסף אם יש אתרים מומלצים לחלקי חילוף בארץ ובח"ול עבור הרכב שלי פולקסווגן קאדי 2013 טורבו דיזל אם משנה..... במיוחד מנגנון לחלון ומנוע חשמלי לחלון

עריכה אחרונה על ידי israeltomer
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...