Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמריקאי אמין עד 10K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כבר כמה זמן חושב על לקנות רכב ראשון וחשוב לי מאוד שיהיה אמריקאי מהיכרות שיש לי עם האמריקאיות במשפחה (ביואיק רנדוו 3.4ל" 2004) שאני נוסע עליו לא מעט ומכור להתנהגות, לכח וכו... מי שיודע מה זה אמריקאי יבין אותי.

ועכשיו לעיניינו התקציב לקניית הרכב הוא 10K עברתי על יד 2 במשך כמה חודשים והגעתי למסקנות הבאות:

בביואיק יש לנו את הלה סייבר 3.8L אמין וטוב.

כמו כן לפעמים צצות להן ביואיק ריגל של שנות ה90 עם מנוע 3.1L.

פונטיאק:

פונטיאק גרנד פרי מנוע 3.1L שאני לא יודע עליו הרבה חוץ מהמחיר.

לפעמים צצות להן בונוביל שנת 1990 לדוגמא מנוע 3.8L.

שברולט יש לנו את הלומינה והמונטה קרלו, וכמו כן קורסיקה והמאליבו.

ועכשיו הגיע החלק של הדרישות, בעקרון כל הרכבים פחות או יותר זהים ועונים לקטגוריה "אמריקאי" ועכשיו אני צריך את עזרתכם.

איזה רכבים יותר אמינים ואיזה פחות? מה המחלות הידועות של הרכבים? ובכללי על מה אפשר ישר לוותר ועל מה לשים יותר עין?

חלקים יוזמנו לרוב מארצות הברית כמו שאנחנו עושים עכשיו עם הרנדוו וחוסכים כסף רב.

חלק מהעבודות יעשו באופן עצמאי חוץ מאלה שיצטרכו כלים מסובכים שיש רק למוסך, וגם זה יעשה במוסך מתמחה באמריקאים.

בעקרון אני מחפש את הרכב הכי פשוט שיש עם מנוע ותיבת הילוכים אמריקאית, 6 מקומות זה בונוס מבורך (מת על הישיבה על ספה מקדימה).

אני לא ילד בן 17 שרק הוציא את רשיון ורוצה רכב אני בן 21 עובד בעבודה קבוע לא לומד וגם לא מתכנן בזמן הקרוב אז ההוצאה של הרכב לא תהיה יותר מדי כבדה עלי.

פורסם

אם כבר אמריקאי הייתי הוך על ביואיק לה-סייבר מסוף שנות ה-90 תחילת ה-2000 או שרובלט לומינה מסוף שנות התשעים.

עם קצת מאמץ תוכל למצוא גם שברולט אימפלה שנת 2000.

הייתי מתמקד במכוניות שיובאו לכאן באופן סדיר, ונמנע מדגמים ייחודיים שיובאו ביבוא אישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה מדבר על הלה סייבר העגולות יותר של שנות ה2000-2005? כי אני לא כל כך מתחבר לעיצוב שלהם אלא יותר לדגמים של עד 1999 והלומינה והאימפלה גם כן מאוד נוגעות לליבי בקשר ללומינה יש הבדל גדול ב2 הדגמים חוץ מהמנוע ?

ולמה להמנע מדגמים שיובאו ביבוא אישי?

פורסם

יש לך גם את השברולט \ אולדסמוביל אלרו. הייתה לי אחת כזאת מנוע 3400 שנת 2002. אוטו מפנק למדי.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני יודע מצוין מה זה אמריקאי ולא מבין בכלל... ;-)

דיברת על התנהגות, מתוך סקרנות איך אתה מגדיר התנהגות?

פורסם

לה סייבר אוטו מצויין לאוהבי הז'אנר, והמנוע מאוד מוצלח - V6 של ביואיק שגם יש לו ים שיפורים אם רק תרצה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה לגבי קרייזלר וויזן או 300M? במבחנים שבוצעו להן כשיצאו הן ניצחו את דגמי GM (שברולט וביואיק). הן נדירות יותר בארץ אבל היות ואתה מתכנן לייבא חלקים מחו"ל אז לפחות מבחינה זו זה לא רלוונטי.

פורסם

דגמי קרייזלר היו הרבה פחות נפוצים גם בארץ מוצאם. החלפים פחות מצויים ומחירם בד"כ יותר גבוה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שמתי עין על ה300M תאמת אבל הלב הולך יותר לכיוון של הלה סברה.

ELIBABA על איזה שיפורים אתה מדבר כי המנוע אוטמוספרי... או שאולי אני לא יודע משהוא, אני יודע שיש את הפארק אווניו עם מנוע 3.8 סופר צארגר אבל זה רחוק מהתקציב.

פורסם

אתה מזכיר לי אותי 8 שנים אחורה,

הרכב הראשון שלי היה אמריקאי והתחננתי לאבי שיעזור לי בקניה של הרכב(אז לא עסקתי בענף).

לבסוף קניתי פונטיאק בונוביל SSEI יחידה בארץ שנת 92 ונהניתי מכל רגע.

שים לב,

במחירים האלו אתה לא יכול למצוא משהו טוב ויכולים מצדי לחלוק עליי כל חברי הפורום,

החזקתי כל רכב שציינת פה ועדיין מחזיק ביואיק לוצרן 3.8 שנת 2008,

חלקים לא זולים בעליל,למעט הביואיק מתחילת שנות ה-2000(צורה חדשה) לא הייתי נוגע בשום רכב אחר,

לעתים התקלות יעלו לך יותר מהרכב.

אם תמצא פונטיאק בונוביל מ"ר 00-600-00 תדע של מי היה הרכב :)

פורסם

הגרנד פרי/ריגל/ויזן וכו' - רכבים מאוד מיושנים.

האלרו - ממש לא אמריקאית "אמיתית". הייתי מוותר אם אתה מחפש לך ספינה.

האימפלה והלה סייבר לדעתי צריכות להיות האופציות שלך.

האימפלה נפוצה הרבה יותר.

פורסם

אלרו היא דווקא מאד אמריקאית - היא אפילו נושאת בתור הנחשב של האולדסמוביל האחרונה...

אבל גירסת ה-4 צילינדרים עם מנוע 2.2 של אופל - היא באמת לא אמריקאית של ממש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ELIBABA על איזה שיפורים אתה מדבר כי המנוע אוטמוספרי... או שאולי אני לא יודע משהוא.

הוא לא חייב להשאר אטמוספרי 8)

http://www.ebay.com/itm/1993-buick-3800-3-8-supercharged-engine-motor-complete-zero-miles-factory-crate-/121679940859?hash=item1c54b08cfb&vxp=mtr

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...