Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעתו דובר על זיופים לרמקולי פיוניר.

למה אני שואל דווקא על פיוניר ?

הסיפור כזה. הבאתי לא מזמן מארה"ב זוג רמקולים של kickers שש על תשע, די יקרים, ששמעתי שם ואהבתי.

הרכבתי מאחור ברכב וזה ממש לא זה.

יותר מדי באסי והלכו לי הגבוהים.

יש מצב שזה כי אולי בחנות בארה"ב זה עבד עם מגבר וברכב שלי ,בלי. לא בא לי עכשיו להתעסק עם מגבר.

לפני כן היה לי מאחור זוג פיוניר 6 על 9 שרכשתי בשעתו בדיוטי פרי , שעם הזמן התחילו לחרחר בעיקר בניגון בס, מקדימה יש לי את המקוריים של היצרן, עם טוויטרים על הדשבורד ( יודע, לא אמור להיות הכי איכותי) אבל השילוב הנ"ל נתן לי סאונד שאהבתי.

יש לי רדיו דיסק איכותי של אלפיין.

על סמך הניסיון הנ"ל ומתוך כך שאני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף, אני שוקל לרכוש שוב זוג פיוניר, משהו כמו 3 way .

ראיתי כאלו במחירים אטרקטיביים.

לכן אני שואל האם יש זיופים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...