Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב קטן לקצת נסיעות בתוך העיר, ראיתי ביד 2 שיש די הרבה רכבים שנכנסים במחיר הזה (לדוגמא פאביה 2001) מה דעתכם ? יש מצב שאפשר לקנות משהו סביר במקרה הזה ? אין לי שום דרישות מהרכב חוץ מזה שהוא יסע ועדיף לרכב קטן יחסית (אין לי בעיה גם אם זה יהיה רכב משפחתי).

אשמח לדעתכם...

פורסם

תאכלס אחי- לא הייתי עושה את זה אם כן אתה מוצא ממש מציאה..

פאביה היא אמנם רכב שיחסית סוחב, אבל במחיר כזה בטח הוא כבר בסוף הדרך ויראה יותר מוסך מכביש

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מכרתי את ה306 הידנית שלי ב3,500 שקלים. מדובר ברכב שבמהלך 8 שנים שהיה אצלי היה אמין בטירוף, מלבד זוג תקלות קטנות וזניחות (מנוע של חלון חשמלי, חור בצינור לרדיאטור שדרש החלפה).

אחלה רכב, אהבתי אותו מאוד. בטוח שיש כמוהו (ואחרים) שניתנים לרכישה.

ממליץ לך:

א. רק רכבים עם ABS

ב. רכב ידני, בשביל לצמצם עלויות תחוזקה ודלק

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה על התגובה, לא יכלת לחכות קצת עם המכירה ? :-P

יש טיפים על דברים שצריך להסתכל בשנים במכוניות מהסוג הזה ? האם עדין לוקחים לבדיקה ? (עלות הבדיקה מול עלות הרכב וכו') ק"מ מסויים ממנו המנוע כבר כנראה הולך לשבוק וכו'...

פורסם

ההצעה שלי: להסגר על 2-3 דגמים, ואז לנסות לדוג אחד עם כמה שפחות ק"מטראז'.

אני מכרתי את שלי עם 170,000 ק"מ לרכב בן 19, כאשר כשאני רכשתי אותו היו לו 120,000 (זה היה כשהייתי בכיתה י"א, אני כרגע בן 29) - קרי רכב שעשה רק נסיעות מנהלתיות כאלו.

מבטיח לך שיש עוד רבים וטובים, רק צריך להיות סבלני ומהיר על ההדק.

בנוגע לבדיקה, ממליץ לנסות ללכת עם אדם שבקיא בתחום, לקחת רכב של 3,000 ש"ח לבדיקה ע"ס 500 זה קצת מבאס... מצד שני לרכוש רכב שעבר פגיעת שאסי ולא לדעת זה גם "מבאס".

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה, פגיעת שאסי אפשר לגלות רק בבדיקה או שמישהו שמבין יכול לראות ?

בנוגע להיסגר מסכים בהחלט אבל כמו שכתבתי לא ממש משנה לי הרכב יותר כמו האמינות שלו, אין לי בעיה עם הילוכים. אז הייתי שמח להמלצות על רכבים שעדין נחשבים אמינים (בגבול הסביר כמובן) גם בשנים יחסית מאוחרות (הבנתי שאירופאיות למשל נחשבות פחות עמידות ל"נזקי הזמן" מאשר יפניות).

• תוכן חדש...