Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חבר'ה.

התקשרה אליי לפני מס' ימים סוכנת של "ישר-אובוז" ואמרה לי כי לאמי יש פוליסה במגדל שהגיעה אל סופה ויש לפדות אותה, והחיסכון שנצבר שם יועבר לאמא שלי.

היא שלחה לי טופס בקשה לפדיון של 'מגדל', וביקשה שאחזירו חתום ועם צירוף צילום של המחאה, כדי שיוכלו להעביר את הכסף לחשבון.

היא אמרה לי שזו פוליסה שאמי פתחה לפני 20 שנה, (ואכן יש לי את הטופס פוליסה מהדוחות שמגדל שולחים) ולאחר שאחזיר את הטופס חתום, ואחרי שחייבה אותי בכמעט 1800 ש"ח באשראי, בתוך 3 חודשים אמי אמורה לקבל את הפדיון.

לצערי אמי כבר לא בקו הבריאות ואני התחלתי לטפל בהכל בשבילה בשנים באחרונות.

פתאום עלה לי הרעיון, אולי זו איזושהי תרמית? אולי סתם נתתי פרטי אשראי לאיזה נוכלת שיש לה גישה לפוליסות של אנשים?

יש סיכוי לכזה דבר?

התנהלתי נכון? איך אני אמור להתנהל?

תודה ואני מקווה שהשאלה הזו לא מוזרה מדי...

מה שמצחיק זה שהתחלתי לחשוב 'תרמית' כשראיתי שהמייל שלה הגיע מדומיין mediaclick

עריכה אחרונה על ידי איל לוין
פורסם

אתה יכול ליצור קשר עם "מגדל" ביום ראשון ולבדוק את הנושא.

עוד פתרון יצרתי הוא לבקש לשלוח במייל את הטפסים וככה אתה יכול לראות אם המייל שייך לחברה שממנה דיברו איתך.

פורסם

^

המייל שלה הוא מ orit@mediaclick , שזו חברה ישראלית שעוסקת בקידום אתרים\בניית אתרים. האתר של הסוכנות ישר-אובוז לא נראה מרשים מי יודע גם.

פורסם

שילמת 1800 ש"ח לבנאדם שאתה לא מכיר כדי למשוך כספים שמגיעים לך ע"פ דין?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה מה שקרה, אה? :(

אני כזה תמים, מזמן הייתי צריך להתעורר כבר ולהבין מה אני צריך לעשות בנוגע לחסכונות של אמא שלי.

אני מניח שהיה נשמע לי הגיוני שכדי לפדות פוליסה צריך לשלם מס\עלויות ניהול וכאלה דברים.

לפני כחצי שנה קיבלנו מכתב מהסוכנות בנוגע לפוליסה הזו, והנחתי שזו פוליסה שאמי עשתה דרך הסוכנות הזו, שדרכם צריך לפדות את הכספים.

האשראי כבר חויב, אבל טרם העברתי לה את הטופס בקשה לפדיון הפוליסה. כדאי לי לדבר עם 'מגדל' (הפוליסה שלהם) ולבקש זיכוי באשראי מישר-אובוז?

פורסם

אולי כדאי לך לחשוב על כשל תמורה באשראי.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אחרי בדיקה של טופס הפוליסה הספציפית, רשום שהיועץ\סוכן בפוליסה הוא ישר-יעקב.

זה אומר שזו פשוט פוליסה שאמי עשתה דרך הסוכנות הזו ולכן הם מתקשרים אליי בתום הפוליסה?

כשבעצם החיוב על דמי הטיפול זה בשביל שה'סוכן' שלי יתעסק עם חברת הביטוח?

האמת שפדינו לפני שנתיים פוליסה של הראל דרך סוכן, אך לא ידוע לי האם ואיך חייבו אותה על תהליך הפדיון.

פורסם

ישר אובוז הם סוכנות קיימת. מה שכדאי שתעשה ביום א, זה להתקשר לסוכנות, לתת את הפרטים של המקרה ולראות

שזה אכן בטיפול, ושהפדיון מתבצע לחשבון של אמא שלך ולא של אף אחד אחר!

אתה יכול לעשות דאבל צ׳ק ולפנות במקביל לשירות לקוחות של מגדל, לומר שאתה לא בטוח שזה אכן הסוכנות, ואתה

רוצה לוודא שאכן יש פדיון, ושוב, שהוא מתבצע לחשבון של אמא שלך בלבד.

לגבי החיוב באשראי, לפחות לי לא מוכר חיוב כלשהו במקרה של פדיון, למעט מיסים או חוסר פרמיות. מיסים אמורים לרדת

ישירות בניכוי מסכום הפדיון, וכך בד״כ עם חוסר בפרמיה, ככה שאתה מתקשר ביום א לסוכנות, תשאל מה זה בדיוק החיוב.

פורסם

פניה ביום ראשון למגדל כדי לדווח על החיוב ובקשה לשלוח לך את הטופס המתאים ( נדמה לי שניתן להוריד אותו גם באתר שלהם ) כדי לפדות את הפוליסה.

פניה ביום ראשון לסוכנות לדרוש!! את ה כסף של ה 1800 ששולמו!!

עוד לא שמעתי על דרישה לתשלום כזו !!

לא יסכימו להחזיר את הכסף תלונה רשמית למגדל תלונה רשמית למפקח על הביטוח, לאט יעזור תביעה לבית משפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוי, איזה יאוש.

הטופס שהיא שלחה לי הוא טופס 8 (בקשה לפדיון) של מגדל, בדיוק כפי שניתן לקבלו באתר מגדל.

היא נשמעה כלכך מקצועית והסבירה את עצמה כלכך יפה, שיט אני כזה ילד.

אתקשר אליה מחר ואעדכן אתכם.

תודה חבר'ה.

פורסם

בעקבות קיצוצים שביצעו בשנים האחרונות חברות הביטוח בעמלות סוכני הביטוח, האחרונים התחילו לגבות כסף מהמבוטחים

עבור פעולות שונות (פדיון, אישורי מס וכו').

כל סוכן מחליט אם לגבות וכמה לגבות. בכל מקרה 1800 ש"ח לפדיון זה קיצוני ברמה אחרת (אני שמעתי על אזור ה-300-400 ש"ח לפדיון).

אתה צריך להתקשר לסוכנות ביום ראשון ולבקש לבטל את החיוב, ולהגיד להם שאתה מבצע אותו בעצמך מול מגדל.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

מעניין אם מדובר ב"עסקת מכר מרחוק" שלגביה יש לך 14 ימים לביטול.

אם הסוכנת לא מסכימה לביטול העסקה פנה למפקח על הביטוח ולמועצה לצרכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש עדכונים מהיום?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בינתיים עשיתי סטופ לחיוב באשראי, עדיין אל הצלחתי לתפוס את הסוכנת, בין היתר כי אני באמצע מילואים.

נתקלתי גם בכתבה הזו, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4296308,00.html

הסכום שכתוב שם הוא 800 ש"ח, מסתבר שבשנתיים המחיר עלה ל1800 ש"ח.

אעדכן שוב לאחר שיחה עם הסוכנת, תודה חבר'ה על הייעוץ.

פורסם

עצתי

עצרת את החיוב , יופי.

נתק מגע עם הגנבים האלה ופנה ישירות לחברה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...