Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

ברכב אצלי (קרוז) ברגע שמתניעים את הרכב נדלקים אוטומטית האורות.

אני מעוניין להתקין מצלמת דרך ברכב , ובגלל הצורך בטעינה קבועה אני רוצה לחבר שקע מצית לפנסים (חנייה)

ואז ברגע שהאוטו יהיה מונע והפנסים ידלקו המצלמה תדלק .

השאלה אם העמסת המצלמה על הפנסים תגרום לשריפת נורות וכו.

תודה רבה.

פורסם

אתה יכול לחבר ישירות למצית המקורית, ברוב הרכבים היא מתחילה לספק מתח רק לאחר הזזת המפתח לACC.

אם בכל זאת המצית שלך מספקת מתח קבועה אתה יכול להתעלק על הפיוז של הרדיו בתיבת הפיוזים. הוא בטוח מקבל מתח רק לאחר הזזה לACC.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הקטע הוא שאני רוצה שהמצלמה תפעל רק ברגע שהאורות ידלקו ,ז״א שהאוטו יותנע האורות ידלקו וכך גם המצלמה .

השאלה אם זה לא בעייתי מבחינת העמסה על האורות חנייה.

פורסם

אני לא מבין את ההיגיון במה שאתה מבקש, המטרה שלך היא שהמצלמה תידלק ברגע שתניע נכון?

אז פשוט תחבר למקור מתח שנדלק אחרי סוויץ' כמו רדיו או מצת.

או שאני לא מבין מה אתה מבקש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הבנת נכון , ברגע שאני יניע . אך יש מצבים שאני יושב ברכב עם סוויץ ואני לא ירצה שבזמן הזה המצלמה תצלם .

פורסם
הבנת נכון , ברגע שאני יניע . אך יש מצבים שאני יושב ברכב עם סוויץ ואני לא ירצה שבזמן הזה המצלמה תצלם .

סוויץ = מתח. כלומר ברגע שאתה יושב באוטו עם סוויץ יש מתח משמע- המצלמה עובדת.

אתה רוצה שהמצלמה שלך תדלוק רק בעת הפעלת פנסים? או בכל התנעת רכב גם אם לא צריך להדליק אורות?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני רוצה שהיא תפעל בעת הדלקת פנסים , ז"א לחבר את שקע המצית לפנס חנייה , ואת המטען של המצלמת דרך לשקע מצית.

ואני רוצה לעשות זאת מכייוון שהאוטו מדליק אוטמטית את הפנסים שהוא מונע , ללא תלות במצב האור בחוץ (אורות דלוקים תמיד שהאוטו מונע).

פורסם

לא ציינת בכותרת איזה רכב ואיזה שנתון?

ואני חושב ש Gabiubogi נתן לך כבר את הפתרון.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
לא ציינת בכותרת איזה רכב ואיזה שנתון?

ואני חושב ש Gabiubogi נתן לך כבר את הפתרון.

קרוז 14 , אבל מה זה משנה ? סה״כ השאלה שלי אם חיבור שקע מצית לפנס יכול לגרום לעומס , וכתוצאה מזה לשריפת נורות , זה הכל.

והפתרון של חיבור לרדיו וכו׳ לא נותן לי כלום מכיוון שרדיו גם נדלק כאשר אני יושב ברכב עם סוויץ וזה לא המטרה שלי .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...