Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שלא תיסע קודם על אחת ותיראה.

אני בנתיים עושה סקר שוק בשביל לדעת איזה רכבים לחפש ולקבוע לראות אותם.

אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים בנוגע לביטוח, הרי על-מנת להיכנס לרכב ולעשות עליו נסיעה קצרה לפחות וגם למוסך צריך ביטוח, אבל אם אני לא סגור על איזה רכב, מה אני יעשה ביטוח לכמה רכבים לימים בודדים? לא הבנתי איך זה הולך, אשמח להסבר.

אם אני רוצה לקחת את הרכב למוסך על-מנת לבדוק מה היה ומה קרה לו מאז שנקנה לראשונה, מי אמור לשלם על בדיקה כזו? אני או המוכר? וכמה זה יכול לעלות?

תודה מראש,

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שרכשת את הרכב אתה לא יכול לנהוג עליו אם למוכר אין ביטוח מתאים.

מידע על הסטוריית הטיפולים ברכב תוכל לקבל רק אם תבוא למוסך עם הבעלים הרשום שלו.

על בדיקה משלם תמיד הקונה.

אתה מעיד על עצמך שאינך מבין בתחום, ובאת להתייעץ, לפיכך אני מציע לך להקשיב:

פונטו או גטס יספיקו לצרכיך גם אם תצטרך לעשות טיול לירושלים, לצפון או לדרום. הרכבים הללו יעלו את העליות של סדום, ירושלים ואפילו הרי הצפון - קפיש?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה,

בת'כלס ברור שאתה צודק, אני רק רוצה להשאיר כמה אופציות פתוחות ובגלל זה אני מבקש לשמוע עוד דעות והמלצות.

- איזה ביטוח (מתאים) צריך להיות למוכר בשביל שגם אני אוכל לנהוג בשביל 'נסיעת מבחן'?

- כמה יכולה לעלות בדיקת 'היסטוריה' של הרכב במוסך?

פורסם

- לגבי הביטוח: ביטוח חובה אתה מכוסה, כי אתה עונה להגדרה של נהג מזדמן. צד ג' - שאל את המוכר איזה כיסוי יש לו.

- על הסטויית טיפולים (אם קיימת) אין צורך לשלם למוסך - כי זה שירות שהוא נותן ללקוחותיו חינם. לא בטוח בכלל שלכלי הרכב שתבדוק קיימת הסטוריה כזאת, כי ברכב ישן הרבה אנשים מעדיפים לחפש מוסך כללי זול במקום המוסך מורשה היבואן היקר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בדיוק בגלל זה טוב, שהוא שואל, וגם מקבל תשובות שאמורות להחזירו לקרקע המציאות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...