Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים חורקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלפתי לפני 5000 ק"מ בלמים במוסך רון. לרכב סך 75000 ק"מ וזו פעם ראשונה שהחלפתי בלמים קדמיים ואחוריים שהם עוד לא נגמרו אבל רון המליץ.

יכול להיות שהבלמים החדשים כבר נשחקו???

תודה,

פורסם

זה לא לעניין לפרסם שם מוסך לפני ניגשת עליו לבדוק את הבעיה.

וכן אני שרפתי בלמים קדמיים(איכות סינית)בבלימה חזקה על סוזוקי באלנו.

מעבר לכך גש לרון אחריות על עבודה בכל מוסך מתחילה משלושה חודשים מינימום.

פורסם

אצלי הבלמים חורקים באופן קבוע, במיוחד במהירויות נמוכות.בבדיקת בלמים באוצעות מחשב + בדיקה פיזית נמצאו תקינים. (פעמיים). הבנתי ממס מוסכים שזה כיון שמדובר בבלמים לא מקוריים ושזה טבעי.

בכל מיקרה - בכל חשש בנוגע לבלמים, גש לבדיקה.

כבר יותר מפעם אחת שילמתי עבור בדיקת בלמים בסביבות 200 ש"ח רק כדי להיות שקט.

פורסם

ואתה רואה סיבה למה בלמים מקוריים ומותקנים כהלכה עם גריז לפי הספר יהיו רועשים? כי אני לא מוצא סיבה מוצדקת לכך אסל אני מניח שעל סמך נסיונך הרב אתה תדע לענות על זה. ומה אתה אומר ללקוח שיוצא מאצלך לאחר טיפול בבלמים והם רועשים? אני מניח שהתשובה "ככה זה" לא נלקחת בחשבון.

פורסם
זה לא לעניין לפרסם שם מוסך לפני ניגשת עליו לבדוק את הבעיה.

וכן אני שרפתי בלמים קדמיים(איכות סינית)בבלימה חזקה על סוזוקי באלנו.

מעבר לכך גש לרון אחריות על עבודה בכל מוסך מתחילה משלושה חודשים מינימום.

למה לא לעניין? הוא לא הכפיש את המוסך.

הוא בסה"כ מעוניין לדעת אם יש היגיון בזה שאחרי 5000 ק"מ הבלמים חורקים. אני לא רואה שום דבר פסול בזה שהוא נתן את שמו של רון, במיוחד לאור העובדה שהשם של רון הולך לפניו.

לא מבין את הפחד של אנשים לפרסם את שם המוסך שבהם הם טיפלו כשיש להם בעיה.

בכל מקרה, הברקסים לא אמורים לחרוק, בטח שלא אחרי 5000 ק"מ.

פורסם (נערך)

מחזק את רועי.

אומנם יצא לי לעשות רק עשרות ברקסים ולא מאות או אלפים כמו בעלי המקצוע כאן,

אבל אף פעם לא שמעתי תלונות, לא אחרי ק"מ 1 ולא אחרי 5000.

יש לציין שברוב הפעמים מורכבות רפידות REMSA או HI-Q. כנ"ל לגבי צלחות בד"כ BREMBO או TRW ולעיתים רחוקות גם סיניות.

כל עוד מנקים היטב את תושבות הרפידות ומגרזים, אין סיבה שיהיו רעשים. אלא אם כן הרפידה עצמה זבל סיני אבל בזה עוד לא נתקלתי.

pic11.jpg

אני בטוח שבמוסך רון לא מרכיבים רפידות סיניות, ואני מתאר לעצמי שהם מנקים לפני ומגרזים.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אצלי בפיאסטה הבלמים המקוריים(עוד לא החלפתי) חורקים מדי פעם,קראתי בלא מעט מקומות שזה בין היתר נובע מהתרכובת ממנה עשויה הרפידה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה לא קשור לזה שזה רון.

גם אני טיפלתי במוסכים מומלצים של הפורום ובמוסכים שהפורום לא המליץ אליהם כשיש לי תקלה אחרי טיפול או עקב שירות לקויי מבעל מוסך שמומלץ בפורום(והיה מקרה) או אחד שלא אני קודם בא לבעל המוסך ואחר כך חושב עם צריך להמשיך עם זה בפרסום בפורום.

פורסם
ואתה רואה סיבה למה בלמים מקוריים ומותקנים כהלכה עם גריז לפי הספר יהיו רועשים? כי אני לא מוצא סיבה מוצדקת לכך אסל אני מניח שעל סמך נסיונך הרב אתה תדע לענות על זה. ומה אתה אומר ללקוח שיוצא מאצלך לאחר טיפול בבלמים והם רועשים? אני מניח שהתשובה "ככה זה" לא נלקחת בחשבון.
לא רואה סיבה, שמים הכל חדש ורק אז יש שקט וגם זה לא תמיד מחזיק מעמד להרבה זמן.

ענין של תכנון לקוי אולי אבל יש רכבים רועשים ולא משנה כמה תגרז.

רק שתדע כי מרבית תלונות על רעש בלמים התחילו ברגע שהפסיקו את שימוש באסבסט כחומר החיכוך של הפרידה.

פורסם

גם דיסקיות מקוריות יכולות לעשות רעש.

לדעתי זה לא פייר כלפי מוסך רון שפירסמת את הפוסט הזה לפני שהלכת אליו לבדוק את הסיבה לרעשים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...