Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מסוללה שמתרוקת מהר מידי כשצריך הדבר שהכי מעצבן בפלאפון שלי הם הספאמרים, הייתה תקופה ארוכה שהגל עבר מעליי למעט פעמיים שיחות מקברי צדיקים שהפסיקו להתקשר ושיחות ממוקד מכירות ברוסית ששאלו את אני דובר רוסית ועניתי שלא ישר ניתקו.

לפני חודשיים שלוש הפעלתי חסימה של ספאמים בטלפון שלי ושיחות ממספרים חסויים(החסימת מספרים החסויים התבררה כהימור מצויין(כמה נודניקים עברו להיות גלויים ושיחות חשובות עברו להתקשר מגלוי כולל מהבנק!)למרות החשש של כולם לפספס איזה שיחה מאריאלה (-:

בחודש האחרון אני מקבל חיווי על שיחה אחת עד שלוש!!! ממספרים שמתחילים ב073 בעיקר, בכולם אין אפשרות לחזור למצלצל ויש הודעה שהקו לא מחובר!! או סתם ניתוק אחרי חיוג.גם כמה ספאמרים שצלחו את החסימה התקשרו וניתקו אחרי 5 שניות(מוזר) ושוב אי אפשר היה לחזור אליהם.

הגעתי למסקנה ש100% מהספאמרים הטלפונים שלי היו רובם מ073 חלקם הקטן מ072, החלטתי לא לענות להם יותר גם אם הם עוברים את סינון הספאם.

גילוי נאות יש לי בבית טלפון שמתחיל ב072 לשיחות נכנסות

פורסם

אני יודע שהיה לגולן טלקום שירות שאם נרשמת אליו ומתקשרים אליך מחסוי יש הודעה קולית שהמנוי בחר שלא לענות לשיחות חסויות ונא להתקשר מגלוי

לא יודע אם זה עדיין קיים.

פורסם

אכן השירות קיים בגולן טלקום בחינם, שומעים הודעה בסגנון ״הנך מחייג ממספר חסום, אנא התקשר ממספר מזוהה״

פורסם
לחסום שיחות חסויות זה חלום חיי :lol:

איך עשית את זה?

לא יודע עם איזה מכשיר אתה, אבל אם הוא מבוסס על אנדרואיד יש אפליקציות צד ג', כדוגמת True caller.

יש מכשירים שבהם יש גם את הפונקציה מובנית, כדוגמת סדרת הגלאקסי/גלאקסי נוט של סמסונג וה G2/G3 של LG.

פורסם

איפה נמצאת הפונקציה בגלקסי 5אס?

או לחילופין איך היא נראת בגולן שאפעיל אותה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתחתית 'שינויים ופעולות'

Capture.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...