Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני כיסאות בטחות בפולו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגיל, לא בטוח איזה פורום הוא הנכון ביותר, אז מודה מראש למי שיעביר.

התקנתי שני כיסאות בטיחות ברכב.

רציתי שיתקינו לי את שניהם מאחורה, בצד ובאמצע, אך למרות העובדה שבפולו ישנה חגורת כתף גם באמצע,

אמרו שעל פי התקן, חייב להיות מושב של ממש, ולא מושב מוגבה שכזה.

לכן, אחד הותקן מקדימה. על אף העובדה שכרית האוויר מנוטרלת, אני לא רוצה את הכיסא מקדימה.

ובשני הצדדים זה בלתי אפשרי, שכן כיסא הנהג חייב לזוז קדימה עד הסוף כדי שהכיסא יישב היטב,

ואני לא יכול לנהוג כך.

מי מכם יודע מה התקן אומר? האם באמת לא ניתן להתקין את כיסא הבטיחות במושב האמצעי מאחורה?

תודה..

פורסם

לא יודע מה התקן.

אבל תופסני ISOFIX בפולו יש רק במושב הימני והשמאלי שבספסל האחורי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

נכון, אחד מהם לא קשור ב-ISOFIX, שכן במושב הקדמי גם אין אחד כזה.

בכלל, מישהו עם ניסיון התקין כיסא במושב אמצעי?

פורסם

קודם כל כדאי שתלמד להתקין בעצמך מושבי בטיחות כך שתוכל לשנות את המיקום שלהם על פי הצורך. לשם כך מומלץ לקרוא בעיון את ההוראות של המושבים שברשותך.

ככלל, ניתן להתקין במושב אמצעי כיסא בטיחות שנועד להתקנה באמצעות חגורת כתף. יחד עם זאת ברוב הרכבים אין מספיק מקום להתקין בו זמנית מושב באמצע ובצד.

יש רכבים שניתן בהם אבל קשה לי להאמין שבסופרמיני כמו פולו.

אכן ברכבי סופרמיני יש בעיה, במיוחד עם סלקל שיושב בניגוד לכיוון התנועה.

אם יש לך סלקל אחד ומושב בטיחות לפעוט אחד, שים את מושב הבטיחות מאחורי מושב הנהג ואת הסלקל מאחורי מושב הנוסע. גם הנוסע(ת) תהיה קרובה מדי לשמשה אבל לפחות היא לא נלחצת על הדוושות וההגה.

אם יש אפשרות - תחליף לרכב גדול יותר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...