Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני למשפחה 100k-120k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לייעוץ לגבי רכב שני למשפחה, הרכב צריך להיות חדש מהחברה, לא חייב להיות גדול (הרכב הראשון גדול, בעקרון הכיוון הוא סופר מיני), עם צריכת דלק יחסית נמוכה, ועדיפות לרכב ששומר על הערך שלו.

כמובן שאני אעדיף רכב זול יותר על יקר, אבל אם יש רכב ששווה את המחיר אז אפשר ללכת על זה, המחיר הוא בין 100k-120k ואפשר לחרוג עד 130k אם זה באמת שווה את זה.

הסתכלתי על יונדאי i20 החדשה (רכב חדש לגמרי ונראה טוב), טויוטה יאריס (העיצוב החדש פחות יפה לדעתי), פולסווגן פולו (הבעיה שהרכב יצא עוד ב2009).

אשמח לשמוע עצות וכיוונים חדשים.

תודה!

פורסם

נסה את הפביה החדשה, לדעתי היא מציעה תמורה עדיפה למחיר מול המכוניות שאתה הזכרת.

אולי שווה לחכות מעט למאזדה 2 ולהונדה ג'אז החדשות.

פורסם

הפאביה נראית מעניינת, וגם הפולו נראית לי יותר בוגרת ורצינית מהאחרות. איך הרכבים האלה מבחינת אמינות? סחירות? (לגבי מחירי טיפולים אני מניח שדי יקר)

פורסם

צ׳מפיון יצאו במבצע על הפולו - הדגם המפואר ביותר (120 כ״ס), כולל סאנרוף ענק ועוד תוספות ב115 אש״ח (אין אפשרות להוציא הנחה נוספת).

כרגע ההתלבטות היא בין הפולו לפאביה, אשמח לשמוע מה דעתכם על עלות הטיפולים והסחירות של המכוניות האלה. ואשמח גם לשמוע אם יש לכם רעיונות אחרים.

פורסם

מעניין אותך עוד משהו ברכב, או שכל השאר לא חשוב העיקר שהרכב אמין וסחיר? (לא שמישהו פה יכול להבטיח לך את זה בכל מקרה)

פורסם

הפער בין הפביה המאובזרת לפולו המאובזרת הוא עדיין 10K, אני אישית התרשמתי יותר מהפביה.

תא נוסעים קצת יותר מעוצב עם צבעים יותר נעימים לעין.

הפביה והפולו זוכות לביקוש לא רע בשוק המשומשות, בכלל רוב רכבי הסופר מיני פופולאריים יותר כמשומשים מאשר כחדשים.

פורסם
מעניין אותך עוד משהו ברכב, או שכל השאר לא חשוב העיקר שהרכב אמין וסחיר? (לא שמישהו פה יכול להבטיח לך את זה בכל מקרה)

השאר מאוד חשוב, גם כתבתי את זה בהודעה המקורית. רק שהרגשתי שאת הנושאים האלה עוד לא סגרתי כמו שצריך.

פורסם

פולקסווגן הורידה מחירים וכעת פולו נמכרת ב-100 ו-105 אלף שקלים עבור הגרסה האוטומטית. ברמת מחיר זו נראה לי שהיא עדיפה על פאביה. פולו לטעמי גם נראית טוב יותר.

אם אתה לא בלחץ הייתי ממליץ לך לחכות חודש-חודשיים למאזדה 2 החדשה ולפיג'ו 208 המחודשת.

פורסם

אני כרגע נוטה לכיוון הפולו, הדגם של ה110 כ״ס מגיע בנוסף לאבזורים הרגילים גם עם סאנרוף גדול ושלל אבזורים ב115 אש״ח וזאת נראית לי עסקה טובה. הבעיה כרגע היא זמן האספקה הגבוה.

• תוכן חדש...