Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מאזדה 3 2015 מנוע 2.0,

אני מעוניין לשפר את הסאונד ברכב,

קומפוננט מקדימה.

מגבר.

סאב.

תקציב - 5000₪ כולל התקנה.

מחפש צליל רך ונעים, לא מחפש להעיר את השכונה...

אשמח להמלצות.

תודה

פורסם

אומנם מדובר במאזדה 6, אבל התקציב הראשוני שם דומה. לדעתי מתחיל להיות קצת יותר רלוונטי בעמ' 2:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?558172-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%A2-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-6-2015

צריך לבדוק איזה יציאות קיימות במערכת של מאזדה (MZD Connect), אולי זה משהו שאפשר לנצל לחיוב.

פורסם

במקרה הזה רמקול 9 אינטש לא יכנס ובמקרה המקורי של ה6 אין סאב וופר בסיפור בכל מקרה.

סט של מוראל בהחלט יכנס להגדרה של צליל חם, רך, נעים אבל בתקציב הזה אפשר לעשות מספר דברים מעניינים - ההמלצה שלי תבוא מבית - ספונסר פורום ARC AUDIO

אני אמליץ על סאב וופר ARC 10 ביחד עם מגבר חמישה ערוצים מסדרת הXDI

סט הקמופננט מקדימה - ההמלצה תהיה לאחד אשר מגיע עם קרוס אובר התומך בחיבור BI WIRE ולכן ההתלבטות תהיה בין סט של מוראל כגון הייבריד אוביישן או ללכת גם (לאחר שמיעה בלבד) על ARC 6.2

לגבי הסאב - מנסיון על בסיס שמיעה - הוא מתאים להגדרה.

זו ההמלצה שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שחלק מאוד חשוב במערכת לא בהכרח יהיה הרמקול.

הייתי הולך על מגבר Audison Prima 8.9 bit ועובד אקטיבי עם מורל הייבריד.

בשלב זה, הייתי לוקח סאב של מורל פרימה או באמת Arc 10. אפילו יד שנייה.

גם התקנה כזאות לא תהיה יקרה כי אין כאן קיט מטורף ואין RCA.

והרווח זה bit ויכולת TC.

פורסם

היי חברה,

כרגע החלקים שנבחרו (עוד לא נקנו) הם :

מגבר : Audison AP4.9 bit

סאב : Morel PRIMO 10 כולל תיבה אטומה

רמקולים : Morel Hybrid 602

מאחר ואני לא מחליף את המערכת המקורית MZD Connect , נאמר לי שכדאי מאוד להוסיף :

AudioControl ?

מה זה? למה זה ? האם כדאי ?

פורסם (נערך)

אודיו קונטרול זו חברה. לרוב בהקשר זה יש לה מוצרים כמו ליין דריברים, קרוסים אקטיביים, איקוולייזרים וכד'.

אני לא רואה שום צורך בכך לאור העובדה שהמגבר שאתה מתכנן לרכוש כולל בתוכו מעבד DSP ששולט על כל הדברים האלו ומאפשר חיבור היי-לבל.

אגב, 70W עבור ההיבריד נשמע לי קצת חלש. אישית נראה לי נכון להשתמש במגבר המדובר להגברה אקטיבית של הסט ושרשור מגבר מונו/נפרד עבור הסאב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

70W לא ידגדג לך את ההייבריד, אתה צריך לפחות 130W בשביל להעיר אותם אחרת אין טעם ללכת על הסט הזה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם כבר אתה באודיסון אז גם סט של פרימה שני חלקים יכול ליהיות מעניין ואפילו להכניס שם בדלת פרימה "8 {AP8} אם אתה עובד אקטיבי

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...