Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש G37 Coupe 2011 שתחליף VW GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שה-G37 תתאים לדרישות היטב. שילוב של כוח שמגיע ממנוע נפלא, עם אופי שבד"כ מוצאים במכוניות ספורט טהורות, ברכב שהוא נוח ומפנק כמו מיטב מכוניות המנהלים. ללא ספק היא פחות חדה מה-GTI, ומרגישים שהיא כבדה יותר באופן משמעותי, אבל כאמור לדרישות הספציפיות זה לא אמור להפריע (אולי להפך). לא התנסיתי באחזקת אינפיניטי (רק נהניתי מנסיעות מבחן) אבל התרשמתי מהאיכות של הרכב ולדעתי לא צריכה להיות לך בעיה לרדת ל-2010.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאבי יש EX37 הSUV הקטן ובן דודי מחזיק G37 קופה S ,שניהם מדווחים על 1/6 קמ לליטר כשרוב הנסיעות

הן בעיר.חוץ מהשתייה הגבוהה ביום יום ,שניהם לא יעברו לרכב אחר בעתיד ומדווחים תמיד על שירות יוצא דופן

ואמינות לא רגילה. מה שכן,היו שניהם מרככים את המתלים של שני הרכבים.

מנסיעה על שני הרכבים,די מהנים בנסיעה פרועה ומתגמלים לא רע נהגים שדורשים נהיגה אגרסיבית ספורטיבית,

אבל הרגשה על הצד ה"כבד" ולא חדה מידיי. אבל אחוזי הכיף קיימים ובמספרים גבוהים,אני נהנתי מאוד!

והגיר האוטומטי חלום של ממש.

פורסם

תודה לכם על התגובות!

ככל שאני מעמיק לקרוא יותר על הדגם הנ"ל אני רואה שאין יותר מידי דיווחים שליליים בנוגע לאמינות הרכב, אך עם זאת יש דבר אחד שמציק לי:

מסרטונים שאני רואה ביוטיוב אני רואה שאאודי A3 2.0T [שלה יש מנוע זהה ל-GTI] דיי משאירה את האינפיניטי באבק בקו ישר, זה באמת יכול להיות? כי רוב הסרטונים שאני רואה דיי גורמים לה להראות כמו הוולוו S60 2.0T שיש לאחי שעליה נסעתי לא מעט.

פורסם

בבדיקה מ-50 עד 250 קמ"ש האינפיניטי תמיד לקחה GTI עם סטייג' 2 (270-275 כ"ס), גם MK5 וגם MK6.

אולי בסרטון שראית היה ל-AUDI הזו K04. ב-G37 הנפח וההספק עושים את שלהם.

וזה עוד עם הסדאן, הקופה יותר קלה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לצערי לא, האאודי [לפחות לפי התיאור בסרטון] בסה"כ Stage 1 עם תוכנה של Revo:

למרות שבמחשבה שניה אי אפשר לדעת מה באמת קרה שם בפועל.

פורסם

הוא גם יצא לפניו...

האינפיניטי יותר חזקה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מחפש אולי למכור את הגולף gti ???? במידה וכן שלח פרטים לפרטי

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

פורסם

קיבלתי שיחה כרגע ממנהל הטרייד של אינפיניטי (אחרי ששוחחתי איתו בשבוע שעבר) והוא אמר שהגיע אליהם G37 Coupe משנת 2010 עם 62,000 ק"מ בצבע לבן אבל יד שלישית. הרכב טופל רק במוסך המורשה במשך כל חייו ועבר כמה תיקוני פחחות. כששאלתי כל כמה זמן נכנס רכב כזה לסוכנות הוא אמר לי שבפעם האחרונה שנמכר אצלהם רכב כזה היה לפני חצי שנה.

מחר אגיע לראות את הרכב אבל אני קצת חושש מהיד הגבוהה כי זה אומר שאני אהיה יד רביעית והבעלים הבא יהיה יד חמישית (!).

אז במידה והכל בסדר, ללכת על זה בכל זאת או למשוך עוד זמן עד שהרכב הבא יגיע אליהם/יצוץ ביד 2? כ למען האמת ראיתי למשך כמה ימים את אותו דגם בדיוק ביד שתיים עם 158,000 ק"מ שחשבתי שלא יימכר מהר ולהפתעתי לאחר כשבוע בערך המודעה ירדה.

פורסם

אתייחס רק לנושא הסחירות.

רכבים מנישה הנ"ל מחליפים ידיים באופן תדיר יותר.

היד אומנם גבוהה אך הק"מ נמוך.

בהתחשב בעובדה שכחדשות נמכרו אולי 4 בשנה (במחיר של כמעט 400K) נושא היד פחות קריטי

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מחזק את edanj.

כשאין כמעט מבחר זה המצב. מה גם שיד 3 לרכב בן 5 זה לא סוף העולם. בהצלחה ותעדכן מה החלטת.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

במקרה יצא לי לראות את האינפיניטי המדוברת אתמול.

ממבט חטוף בלבד, הרכב נראה חדש חיצונית ושמור מאוד.

אני במקומך הייתי רץ לראות אותו, הרי אם הוא היה יד שניה לא הייתה פה בכלל התלבטות מה שאומר שזה רק עניין של מחיר.

פורסם

לכל אחד יש עקרונות משלו והבנה כללית בקניית רכבים,ובהחלט קשור לסוג הרכב שיש בנמצא.

יכול להיות שהרכב נדיר וכאלה ,אבל זה אתה ועקרונותך.

יש מידה מסויימת של בעיתיות בנושא ידיים שהחליפה,חכה לרכב הבא בסבלנות.

מן הסתם יצא לי לחכות לרכב טוב יותר מחצי שנה,ושוה לחכות.

פורסם

אז מזל טוב לי :mm_smile: רכשתי היום את הרכב המדובר.

למען האמת חיצונית וגם פנימית אין שום איזכור לכך שהרכב היה בבעלות 3 אנשים שונים והסטוריית הטיפולים של הרכב מתותקת לפי הספר! לא לקחתי את הרכב לבדיקה והסתמכתי על הבדיקה שלהם, הדבר היחידי שרק נותר לי לבדוק הוא שבבדיקה הופיע "רטיבות מסרק הגה".

חוץ מזה הרכב באמת ניראה שמור לגמרי ואני ממש מרוצה!!

• תוכן חדש...