Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בזמן האחרון לא כתבתי הרבה בפורום, מרגיש שאין עניין ושההתקנות המעניינות כמעט ונעלמו. פותח שרשור של שני פרויקטים שאני מתחיל עכשיו...מקווה שיעוררו קצת עניין.

אז ככה,

בפאג'רו שלי יש סט אפ שכולל סט קדמי מחוזק שמורכב מ4 מידבאסים של mlk165 שמוגברים על מגבר בוסטון gt28 (שני ערוצים בשני אוהם 450rms לצד) מ4 מידריינג'ים hl70 של ההיי אנרג'י וזוג טוויטרים של הmlk165 שמוגברים על מגבר 4 ערוצים id q450.4.

זוג סאבים idmax בתיבה פורטד שמוגברים על מונו רוקפורד t20001bd .

הד יוניט אקליפס 7200.

ועכשיו לעניין השדרוגים והסט אפ החדש.

בגלל עלויות גבוהות של נסיעה לעבודה (80 ק"מ ביום) החלטתי לעשות את הנסיעות לעבודה ברכב של אישתי, סיויק שנת 2001 וכמובן שהחלטתי לבנות לי שם מערכת.

הגיע הזדמנות וקניתי מערכת מעולה , מגבר 4 ערוצים של ג'נסיס סידרה 3 , רדיודיסק דאבלדין ina w910r עם פרוססור אלפיין h701, מונו רוקפורד p325.1, סאב מורל פרימו 10"(החוליה החלשה) וסט קדמי focal krx3 , חיווט rca של מונסטר מהסדרה הגבוהה ביותר כבל ראשי 4 גייג' רוקפורד וכבלים של omega לרמקולים.

כרגע התוכנית היא לשדרג את המערכת בפאג'רו ולהגיע שם לתוצאה הטובה ביותר ועם הרכיבים הנותרים לבנות מערכת בהונדה.

על הפאג'רו יעלו המידריינג'ים והטוויטרים של הkrx3 הג'נסיס סידרה 3 והאלפיין 910 עם הפרוססור h701.

ההונדה תקבל את האקליפס 7200 את המונו רוקפורד הסאב פרימו את המידבאסים של הkrx את הטוויטרים והמידריינג'ים של ההרץ והמגבר id q450.4. כמובן שיבוצע בידוד בדלתות קדמיות.

תמונות בקרוב.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תודה!

הקליאו עברה לבית חדש שסיימתי ללמוד. פינתה את מקומה לפאג'רו קינג.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

חשבתי להתקין אותו בפאג'רו אבל בסוף אני הולך על ה910r בצירוף הh701. אישתי תנהג ברכב רוב השבוע ויש שם מצלמת רוורס gps ודיבורית ויחד עם הפרוססור גם זה ישלוט ב4way אקטיבי.

הhxd2 עבר לבית חדש.

פורסם

אסיף - יוזמה מבורכת.

אני בטוח כי במרוצת הזמן העניין בפורום יתעורר מחדש עם הגעת צעירים לתחום - זה תחביב שככל שמתבגרים איתו כך גם נעלמים ממנו חברים רבים.

מסיבות ברורות כמו התבגרות - בניית משפחות, סדר עדיפויות אשר משתנה לחלוטין.

מיאוס - גם זה ללא ספק דבר אשר קורה לרבים מאתנו.

מריבות - הסיבה העיקרית נכון לעכשיו בגללה אין כמעט וותיקים בתחום בתוך הפורום.

שינוי תחביבים ועד עזיבת הארץ וכך הלאה - לא חסרות סיבות.

שמע הסט-אפים טובים ולדעתי הפרימו של מוראל הוא לווא דווקא חוליה חלשה, אולי דווקא תשתיות החשמל של הרכבים והרכבים עצמם אשר הינם רכבים יפנים עם בידוד רעשים לוקה בחסר - נקודה למחשבה.

בכל מקרה - תמונות, תמונות ועוד תמונות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהצלחה, כמות השרשורים המעניינים באמת הולכת ופוחתת. פעם היו נפתחים שרשורים כאלה על בסיס יומי. אני זוכר את המרדף אחרי כל פרוססור 701 שהיה נמכר באיביי. קשה לי להאמין שזה יחזור אבל בואו נהייה אופטימיים.

פורסם

אדי בידוד נעשה בפאג'רו ויעשה גם בהונדה. תשתית חשמל בפאג'רו שודרגה כבר מזמן, יש שם אלטרנטור 160 שלושת הגדולים ושני מצברים. בהונדה אני לא צופה בעיות מיוחדות, כל המערכת שם תעבוד על הספק של בערך 700rms....בידוד יבוצע כמובן.

פורסם

תודה יוסי,

אגב לך יש בטוח ניסיון עם האלפיין 910 בשילוב עם הפרוססור. אני אקבל שליטה מלאה על כל הפונקציות של הפרוססור דרך התצוגה של הhu או שאהיה חייב לחבר גם את התצוגה של הפרוססור?

פורסם

אסיף ברור לי ואני סומך עליך לחלוטין בנושאים האלה - לא סתם ביקשתי שיתייגו אותך כסמכות לנושאי חשמל.

בכל מקרה סתם לתת עוד אנקדוטה להיעלמות חברים מהתחום - הנה סתם עוד משהו שיכול בקלות לגרום לזה - שחיקה כלכלית!

כמה עולה היום דירה? - מה נשאר לבן אדם מהמשכורת שלו? אאוץ' - תגיד שלום לציוד היי אנד עוד לפני ששרקת.

סתם נקודה למחשבה.

אנחנו, אלו שכן אוהבים את התחביב - רעבים לשרשור כמו זה שהרגע פתחת - בהחלט מבורך.

יוסי - התקנות של ARC AUDIO קדימה - המגברים והרמקולים שלכם נמכרים בהצלחה רבה ובצדק רב - לראות כאן עוד התקנות של ארק אודיו מהסדנא שלך זה חלום של כל החברים כאן - גם אם אין הרבה תגובות - אני רואה כמו צופים ורואים וברור לי שמזילים לא מעט ריר גם על ההתקנות וגם על הציוד. עוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצד אחד אתה צודק אדי, השחיקה הכלכלית מקשה, מצד שני אני רואה בתקופה האחרונה ציוד ברמות הגבוהות שנמכר במחירי בדיחה מה שלא היה פעם וזה נותן הזדמנות לאנשים לשים את היד על ציוד מעולה במחירים נמוכים.

דבר שני כל היופי בתחביב הזה הוא להתחיל נמוך ולאט לאט להתקדם. אם מתחילים ישר בטופ מאבדים עניין מהר מאוד.

פורסם

את האמת שלא דודו...העברתי לחבר בידיוק באותו מחיר.

פורסם

אני לא חי בראיה שמתחילים להשתעמם ברגע שמגיעים ל"פסגה" כלשהיא - מבחר הרכיבים היום הוא אין סופי - בייחוד כשמדובר על אדם עם כיס ממוצע.

תחשוב על זה ככה - נניח והגעת בחיים שלך להיות בעלים חוקיים ומאושרים של בוגאטי וויירון. אתה חושב שזה יגמר בזה? אתה חושב שברגע שתתחיל להשתעמם מהבוגאטי אתה לא תרצה לנסות פאגאני זונדה? קונייסיג? ועוד אין סוף יצרני בוטיק אחרים?

והנה עוד משהו מאוד יפה ונכון לגבי רכבים וכנ"ל לגבי ציוד למוזיקה - בזמנו חזרתי מארה"ב אחרי שנהגתי שם על האינפיניטי של דוד שלי - קצת אחרי זה אשתי ואני טסנו לחופשה בכרתים שם נהגתי על טויוטה AYGO שכורה - נחש בסופו של דבר איזה אחד משני הרכבים גרם לי לחייך יותר? הAYGO! למה?

כי מהאינפיניטי על נסיעה מנהלתית פשוט השתעממתי - היא היתה נוחה ומפנקת - הAYGO הרגישה לי כל הזמן על הקצה ונתנה לי בפועל יותר ריגושים על כביש רגיל.

אני יכול לאמר לך שברגע שיש לך את הידע המספק בכדי לכוון מערכת אשר מורכבת מרכיבים זולים - ולהוציא ממנה תוצאה מעלפת - זה הרבה יותר מעניין ופחות משעמם מאשר להרכיב בליל של רכיבי היי אנד ולקבל מהם תוצאה טובה על כוונים מינימליים.

יש אין סוף עניין בתחביב הזה - לא משנה מאיפה אתה מתחיל - כל עוד אתה יודע איך להנות.

יש לך רכיבים טובים מאוד! לדעתי גם הפרימו לא יאכזב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...