Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מכוניות ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה רכשנו את מכונית החלומות - גולף GTI.

מי שקצת עקב אחרי. יודע על התלבטויות שהיו לי לפני הקנייה.

והיום?

שנה אחרי, אני לא מסוגל לנהוג באף מכונית אחרת!

לא, אני משתדל לא להשתגע או להשתולל (וזה ממש קל להגיע לזה...), כי המכונית מרשה לך לעשות כל דבר שתרצה.

החודש, הייתי אמור לחדש את הביטוח, וכאן חטפתי את הבעיטה הקשה מכל: מסתבר שבשנה שעברה, חברת הפניקס, ביטחה את מכוניתו ללא כל בעייוה, וחייבה את המכונית יחסית למחירה.

השנה, החברה החליטה, שלבטח מכונית ספורט זה כמו למכור ביטוח חיים למתאבד - הם הכפילו את הפרמיה. בחברות אחרות המצב לא טוב יותר - נוראי!

כן, הביטוח למכונית גבוה ממכוניות יוקרה מצופות בזהב טהור עם נהג בוס קשור באזיקים.

אין כל התחשבות בעבר הביטוחי של הנהג )טפו טפו - מעל 20 שנה ללא כל תביעה), וכמובן שהמכונית יש.בטיחות פאסיבית ואקטיבית שאין ברוב המכוניות שנוסעות על הכביש.

כרגיל, הסטיגמות (וכנראה שרוחו של לוי יצחק שורה בסביבה..) הן שקובעות

בקיצור, אוטו מומלץ, אבל הביטוח קצת פחות....

פורסם

קצת מספרים יוכלו לעזור להבין במה מדובר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בדקו לי ב-wobi, והיה יקר. אז סדר גודל מחירים: לביטוח מקיף לכל נהג, מינימום 10000₪, כשהשיא הוא 17000₪ (לא מציין שמות של חברות).

בסופו של דבר, ״התפשרתי״ על שני נהגים - 4600₪ לביטוח המקיף ו-2700₪ לביטח החובה.

בקיצור, יקר.

פורסם

מנסיוני, על מנת לקבל מחירים טובים למכוניות ספורטיביות צריך לאתר סוכן שמבטח הרבה כאלה. אחד כזה מקבל מחירים טובים יותר. אם תרצה פנה אלי בפרטי ואתן לך את פרטי הסוכן שלי שמבטח הרבה רכבי יוקרה ומכוניות ספורטיביות.

פורסם
בדקו לי ב-wobi, והיה יקר. אז סדר גודל מחירים: לביטוח מקיף לכל נהג, מינימום 10000₪, כשהשיא הוא 17000₪ (לא מציין שמות של חברות).

בקיצור, יקר.

יצא בזול, על GTI. אני על איביזה AM5 משלם 7700 כל נהג.

פורסם

בקיצור, יקר.

ברור. כי זה "לכל נהג".

תנסה לבטח מאזדה 3 לנהג חדש בן 17 וגם שם יהיה מחיר יקר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מנסיוני, על מנת לקבל מחירים טובים למכוניות ספורטיביות צריך לאתר סוכן שמבטח הרבה כאלה. אחד כזה מקבל מחירים טובים יותר. אם תרצה פנה אלי בפרטי ואתן לך את פרטי הסוכן שלי שמבטח הרבה רכבי יוקרה ומכוניות ספורטיביות.

תודה על ההצעה, אבל הסוכנת שלנו עבדה קשה.

שי

פורסם

יש ויש. אני מבוטח בסך כולל של 5200 על קורסה OPC. ראיתי הצעות שהגיעו ל12 אלף ש"ח. כאילו יש הבדל ענק בין כל מיני חברות ביטוח.

בכל אופן, אם אתה רוצה אני יכול להמליץ על הסוכנת שלי שתבדוק לך. נראה יקר מדי בשביל הנתונים שלך.

• תוכן חדש...