Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבוקר הגעתי לפנצ'ריה שאני סומכת עליה כדי להחליף זוג צמיגים אחוריים.

בעלי הפנצ'ריה החליפו לי לשני צמיגי kenda במחיר 300 שח האחד. (הוחלפו לי צמיגי 175/70/R14 מסוג komet plus). מאחר ואני יודעת שאלו צמיגים סינים, עמדתי בצמיגייה ושאלתי שוב ושוב על איכותם של הצמיגים. האנשים במקום הבטיחו לי שמדובר בצמיגים מאיכות טובה, שמחזיקים שנים, במיוחד לנהיגה עירונית. הסתובבו איתי והראו לי שלכל בעלי המקום יש את הצמיגים האלו במכוניות שלהם.

אחרי שכבר בוצעה ההחלפה וחזרתי למשרד עשיתי חיפוש בפורום ומתקבלת תמונה רעה מאוד לגבי הצמיגים האלו.

אשמח לחוות דעת רצינית ומעודכנת - מה איכותם של הצמיגים? האם זה עניין של נוחות נסיעה או ממש עניין של סכנה בבלימה פתאומית/תנאי דרך קשים?

תודה רבה!

פורסם

צמיגים סיניים, אבל לא מהסוג הגרוע. היצרן מוכר שנים.

צמיגים סבירים, אין סכנה ממשית.

במחיר הזה היה אפשר לקנות משהו ברמה טובה יותר.

אבל אנחנו כבר אחרי הרכישה - אז להבא...

בכל מקרה, אין צורך לזרוק את הצמיגים ולקנות אחרים - תיסע עד שייגמרו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כאן יש חוות דעת על הצמיג הספציפי (לא מספיק כדי להתרשם באמת):

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kenda/KOMET-PLUS-KR23.htm

כאן יש מבחן עם צמיג אחר שלהם ומידה אחרת שהגיע לדירוג נמוך במיוחד (41):

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-Autobild-50-Tyre-Braking-Test.htm

אכן, גם אני לא רואה סיבה למה לא לרכוש צמיג ממותג מוכר יותר לטובה בתחום ועם דירוגי EU מוצלחים יותר, כמו למשל גודייר אפישנט-גריפ קומפקט או יוקוהמה בלוארת' AE01.

חוץ מזה מדובר בצמיג M+S "כל העונות" שנראה לי די מיותר בכבישי הארץ.

פורסם

הכל נכון, אבל מה אתה מציע לבחורה לעשות עכשיו, כאשר הצמיגים כבר על הרכב, חוץ מלהפסיק לסמוך על הפנצ'ריה?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

א' היא יכולה לנסות לפנות לצמיגיה ולבדוק אם ניתן להחליף בכל זאת לדגם אחר.

ב' ללמוד מן המקרה הנ"ל ולהשליך לסיבוב הבא של זוג הצמיגים הנוסף, בין אם לגבי הצמיגיה או בין אם התעקשות על מותגים אחרים.

ג' להמשיך להפנים שכדאי קודם לבוא להתייעץ בפורום ורק לאחר מכן לבצע רכישה.

הכל ברוח טובה :wink:

פורסם

באמת סמכתי על דעתם של האנשים בפנצ'ריה. לא הפעם הראשונה שהם מטפלים לי בצמיגים ובד"כ היו מאוד אמינים ולא ניסו להרוויח עלי כסף סתם. תחקרתי אותם שם בלי הפסקה על הצמיגים והבטיחו לי אחד אחד שאני יכולה להיות רגועה. מקרים כאלו ממש מייאשים אותי...

השאלה היא באמת מה לעשות עכשיו? אני לא נהגת מרוצים ולכן משנה לי רק האם מדובר בעניין בטיחותי והאם הצמיגים יחזיקו בחום ובגשם. האם יש סיבה להחליף אותם שוב גם אם מדובר בקניית צמיגים חדשים?

פורסם

את יכולה להיות רגועה.

את לא נהגת מרוצים, הרכב שלך לא רכב מרוצים לפי המידה של הצמיגים.

הם יחזיקו בחום ובקור ובגשם.

מכרו לך צמיגים חדשים. תשאירי אותם ובפעם הבאה תמצאי צמיגים מחברה יותר טובה.

לא צריך להתייאש, לא קרה כלום, לא עבדו עליך.

פורסם

הצמיגים לא כאלו רעים כמו שמציגים אותם חלק,

גם ברכב הקודם וגם שניים מהם נמצאים על הרכב הנוכחי כיום כצמיגים קדמיים, הם כבר שנה וחצי על הכביש, עברו חום קור, בלימות פתח ומה לא ונחשו מה - עומדים בזה.

KENDA יצרן צמיגים בעיקר של אופנועים והרבה רוכבי אופניים זוכרים את השם הזה היטב כאיכות,

ברור שיש מותגים טובים יותר במחיר המדובר, KENDA נמכרים בדרך כלל בסביבות 230 עד 270 , המחיר שלך טיפה יקר אבל סביר עדיין.

כמו שאמרו פה קודמים , צמיגים טובים לרכבך, שוב - לא מדובר ברכב ספורט

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מותקנים אצלי רביעייה..לא טובים במיוחד ולא רעים במיוחד. די רועשים בנסיעה בינעירונית. ואכן במחיר הזה אפשר להביא משהו יותר טוב כמו FALKEN ZE914

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הציעו לי צמיגי Kenda במידה 235/75R15 לרכב אספנות כבד (כביש בלבד), והצמיגאי אומר שהם הטובים ביותר מבין הצמיגים הסיניים והם גם די יקרים (525 לצמיג). אני לא שקט עם ההצעה הזו אבל במידה הזו כמעט שאין להשיג צמיגי כביש בכלל, רוב הצמיגים הם לרכבי שטח. אין לי בעיה להוסיף כסף בשביל צמיג איכותי, מישהו יכול להמליץ בעניין? אופציה אחרת היא צמיגי Landsail, סיניים כמובן. האתרים מלאים כביכול באופציות טובות, אבל כל הבירורים מעלים שאין אותם במלאי. תודה

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

השאלה היא באמת מה לעשות עכשיו? אני לא נהגת מרוצים ולכן משנה לי רק האם מדובר בעניין בטיחותי והאם הצמיגים יחזיקו בחום ובגשם. האם יש סיבה להחליף אותם שוב גם אם מדובר בקניית צמיגים חדשים?

שלום,

לפי המידה זה נראה שיש לך יונדאי I20?

בכל מקרה לפי דעתי תמשיכי לנסוע איתם, כי אלה באמת לא צמיגים טובים אך גם

לא הכי רעים בסה"כ יעשו את העבודה.

ולפעם הבאה לפני שאת נוסעת לפנצ'ריה כדאי שתבקשי המלצות בפורום על

צמיגים, מחירים וכד' יש פה מספיק חברים שישמחו לעזור.

פורסם

לCadillac58- כנס לאתר של הצמיג (דודי נאסה). הם מתעסקים ביבוא אישי של צמיגים, ויש להם מחירון באתר, כך שבמחיר שציינת אפשר לקבל מותגים איכותיים מאוד.

=&products_attributes[2]=15&products_attributes[3]=75&products_attributes[4]=235&products_attributes[5]=&products_attributes[6]=&products_attributes[7]=&products_attributes[8]=&products_attributes[9]=&x=101&y=10"]קישור לחיפוש הרלוונטי לך

מניסיוני בטלפון הם מאוד שירותיים וניסו לעזור, דבר איתם.

• תוכן חדש...