Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלימוט וליאנט 1965

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי לאחרונה באיזור הצפון בפלימוט וליאנט שנת 65 עם מנוע 3500

מבחינה חיצונית הרכב כמעט מושלם צבע חדש והכול. מבחינה מכנית עדיין לא בדקתי..

רצית לשמוע חוות דעת על הרכב בתור רכב אספנות ראשון

ואיך הרכב באופן כללי

תודה

פורסם

רכב סבבה!

מכונית אמינה, נוחה ולא מסובכת לאחזקה.

תיקח לטיול את כל המשפחה.

אם יש בה מזגן אז בכלל הכל פיקס.

אמנם לא מכונית אספנות נדירה אבל ללא כל ספק תהנה ותקבל תגובות מאנשים רבים שיאמרו לך שגם הם נסעו בכזה.

אני ממליץ!

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה על התגובה המעודדת

מה המחיר הריאלי שרכב במצב טוב + אמור להיות?

אני לא מצפה לתצרוכת דלק שפויה אבל בכול זאת מה הטווח הנורמלי של מנוע 3700?

נב

לרכב אין לוחית רישוי עם הכיתוב רכב אספנות

איך עובד הביטוח/טסט וכו

פורסם

זה ממש לא מדע מדוייק מה גם שאינך יודע מה המצב המיכני של הרכב. גם המראה החיצוני יכול להטעות כי רצפת הרכב יכולה להסתיר כמה אמיתות לא נעימות. גם לגבי תצרוכת הדלק חסר פרט מהותי: האם הגיר הוא ידנו או מיכני? בנוגע ללוחית זה לא כל כך משנה כי יכול להיות שהוא כן אספנות ואת זה תוכל לראות ברשיון. אם לא, קל להסב וללא עלות.

בכל מקרה כמו שגדרון ענה, זה רכב מאד קל לטיפול ותחזוקה.

בהצלחה!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
זה ממש לא מדע מדוייק מה גם שאינך יודע מה המצב המיכני של הרכב. גם המראה החיצוני יכול להטעות כי רצפת הרכב יכולה להסתיר כמה אמיתות לא נעימות. גם לגבי תצרוכת הדלק חסר פרט מהותי: האם הגיר הוא ידנו או מיכני? בנוגע ללוחית זה לא כל כך משנה כי יכול להיות שהוא כן אספנות ואת זה תוכל לראות ברשיון. אם לא, קל להסב וללא עלות.

בכל מקרה כמו שגדרון ענה, זה רכב מאד קל לטיפול ותחזוקה.

בהצלחה!

סליחה על הבורות,מה ההבדל בין מיכני לידני?

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

רוב הווליאנטים היו אוטומטיים.

צריכת הדלק (צריחת) היא כ 6 ק"מ לליטר מחוץ לעיר ב 90 קמ"ש ו5 ק"מ לליטר בעיר כמו ת"א ואולי 4 - 3.5 ק"מ לליטר בחיפה צפת או טבריה.

תיבת הילוכים אוטומטית של פעם העבירה את הכח באמצעות סיחרור שמן ובשיטה זו יש הפסדי כח גדולים הבאים לביטוי בצריכת דלק גבוהה.

אם אינך מבין ברכב קח מישהו אתך שמבין וקבל הערכה על מצב הרכב.

קח בחשבון שאם הרכב זקוק לפחחות וצבע והמצב לא חמור כלומר אין חורים או התנפחות של חלודה תצטרך להשקיע כ 10-15 אלף בפחחות וצבע לעבודה בינונית. תיקוני פח רציניים יותר כמו החלפת רצפות או קורות או חלקי פח גדולים הם סיפור יקר יותר.

ריפוד זול יעלה לך כ 2000 ש"ח לכל מושב ריפוד דלתות יעלו לך כ 500 ש"ח לדלת.

שיפוץ מנוע יעלה בים 6000 ל 16,000 תלוי מה צריך לעשות בו.

שיפוץ מערכת בלמים משאבות סנדלים חריטה כ 2000-4000 ש"ח תלוי במצב יכול גם להסתיים ב 500 (כן חמש מאות).

שיפוץ תיבת הילוכים אוטומטית יעלה בין 6,000 ל 10,000 ש"ח.

חוץ מזה יש: מערכת היגוי, מערכת פליטה, מערכת חשמל ותאורה ועוד כמה אלפי פריטים...

כדי לעשות הערכה מראש להוצאה הצפויה.

בשירשור של רכבים למכירה ראיתי שני פורדיים טאונס 72 וקורטינה 73 שהן מכוניות אמינות ומרווחות יחסית ואם הייתי במצב של חיפוש רכב אספנות ראשון הייתי שוקל גם אותם.

כמה שווה מכונית כזו זו שאלה של כמה "משוגע" אחד משלם ל"משוגע" אחר... אם הרכב במצב סביר כלומר לא בלוי ואינו זקוק לעבודה מידית אני חושב שכל סכום בין 10,000 ל 20,000 ש"ח הוא סביר ושוב הדבר תלוי במצב הרכב ו"השגעון" של הצדדדים.

קח בחשבון שזו לא עסקה כלכלית בה אתה מרוויח אתה עושה את זה בשביל הנשמה או הכייף ורצוי שניהם.

מהיכן אתה בארץ? למה שלא תבוא למפגש של מועדון החמש ליד מקום מגוריך ודבר עם החברים וכך תוכל לרכוש ידע ולשמוע עוד דעות.

בהצלחה!

שלמה דן גדרון

פורסם

שלמה תודה שוב על תשובה איכותית.

הטאונס לא מדברת אלי, כנ"ל הקורטינה. אני מחפש רכב בעל נוכחת קצת יותר מושכת.

אני יבדוק את הרכב בדיקה מדוקדקת במוסך, שאני סומך עלו.

פורסם
1965

טעיתי בכותרת. למה?

תראה בכותרת ותבין.

ויש הבדל משמעותי בין וליאנט 65 ו 68

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...