Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הזמנתי מספר פעמים מאוטוסטור חומרים שונים, דווקא אני מבסוט מהשירות והמשלוח דיי מהיר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני מלקוחות המרוצים, לא קונה כבד אלא רק קונה שמן מנוע כל שנה לפיאטים, בעקרון אחלה חברה ושמח שיש חנות כזו שנוכל לידאוג למכוניות שלנו.

ואחרי הכל כולנו בני אדם ותקלות תמיד יכולות ליקרות, תנסו ליישר ביניכם את ההדורים ובסוף שניכם תרוויחו :-).

שבוע מבורך לכולם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא מבין מה הקשר ''כבדים''?

והגזמת סך הכל קיבלת שירות לא טוב לפי דבריך, קורה!.

גם חנות חלפים שקניתי כבר באלפי שקלים ממנה פעם אחת הגיב לא יפה, אבל קורה

אבל קורה שמתפספס ומקבלים שירות לא טוב, לא צריך להתרגש.

רועי

פורסם

גם אני לקוח מרוצה, הגעתי פעם במיוחד לחולון כדי לקנות מוצרים לטיפול שוטף.

אני שמח שזה נפתר בצורה כזו ומאחל למשה ולחברי הפורום חג עצמאות שמח!

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

התגובה של משה מאוד טובה.

וגם אני קניתי מספר פעמים מאוטוסטור ואף פעם לא הייתה שם בעיה, והשירות שלהם היה מעולה.

Manual for life

פורסם

הגעתי לשם כמה פעמים בשביל מוצרי דיטיילינג. סה"כ אני לא יכול להתלונן על רמת המקצועיות בשרות שסופק לי- רק האנטיפתיות שנדפה מהמוכר הפריעה לי (לרוב לא קיבלתי את היחס הזה במקומות אחרים, כך שאני מסופק שזה הפרצוף שלי שגורם לבעיה). לא יודע אם זה היה משה, אבל לחלוטין לא נעים וקרה בכל פעם שבאתי לשם.

אגב, מקור להשוואה זה אבישי מ"הרקולס", שמבחינתי צריך ללמד את כל נותני השרותים למיניהם איך מתנהגים ללקוח.

פורסם (נערך)

קניתי מספר פעמים באוטוסטור מעולם לא נתקלתי בשירות או יחס לא טוב/הוגן.

נכון שלא תמיד אפשר לרצות את כולם -אבל למטבע יש שני צדדים.

הבעיה שאני רואה באוטוסטור לאחר כמה קניות שם (גם פיזית וגם טלפונית) זה

שרק משה נמצא שם גם בשירות מול לקוחות חסרי סבלנות בחלקם - וגם מול הזמנות טלפוניות

זהו שילוב לא בריא להבנתי. (אבל כנראה הוספת עובד נוסף אינה כלכלית עבור החנות, וזה גם מובן)

אישית מה שמפריע לי יותר - וציינתי את זה כמה פעמים לאורך השנים. תחום הדיטייליג

התפתח בשנים האחרונות בצורה מעוררת השתאות. ודווקא תחום החנויות//אביזרי דיטיילינג

כמעט שלא קיימים. זה משהו שלא מובן לי. (דוגמת VIX שהייתה הצלחה בתחום)

מי שחושב לעשות הסבת מקצוע? אולי זה הזמן הטוב.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

כי כניראה התחום לא כזה גדול כדי שיהיה שווה, אני היחידי בין החברים שלי ומי שאני מכיר שעושה ווקסים וכדומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שציין יוליאן, התחום לא כזה גדול כמו שאתם חושבים, ועקב תחרות, ואפשרויות של יבוא אישי של מוצרים,

צריך אופרציה מאוד "רזה" מבחינה תפעולית, ונפח מכירות דיי גדול כדי להצדיק את הפעילות וגם לפרנס את

בעל העסק, ככה שזה לא כזה מכרה זהב כמו שחלק מהאנשים חושבים.

פורסם

לא ציינתי לרגע שזה תחום מכרה זהב. רק שהתחום התפתח בשנים באחרונות

ואין מספיק חנויות לממכר מוצרי דיטיילינג. וזו עובדה. מלבד אוטוסטור אין עוד שום חנות בתחום

חוץ מהרקולס (את קארפלן נעזוב בצד לרגע) שמוכר רק מוצרים ספציפיים שהוא מייבא.

אגב חנות למוצרים רלוונטיים בתחום לא חייבת להתפרס רק ממכירת מוצרי דיטיילינג.

פורסם

מוזר לשמוע את זה , אני אמנם לא עשיתי משלוח הגעתי לחנות והייתי מאוד מרוצה , החברה מאוד נחמדים ממש לא באים לדחוף דברים שלא צריך , באמת אין שום דבר רע לומר עליהם , רק שימשיכו כך.

2017 Type R

• תוכן חדש...