Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז רק לשתף אתכם בעוד מקרה אמינות לקויה + שירות לקוחות לקוי של צ'מפיון.

הרכב : Seat Leon 2011 1.8 TSI

אצלי יד שניה (נרגש כולה לפני חודשיים), עם 47 אלף ק"מ.

משאבת מים הלכה, במורשה רוצים בין 3000 ל 4000 שקל כדי להחליף אותה.

(הלכה כלומר דולפת ברמה שפעם בשבוע אני צריך להוסיף מים.)

יועץ השירות במוסך ניסה לקבל אישור לממן תיקון בהשתתפות יבואן או יצרן (לא יודע איזה מהם) וכמובן שהתשובה שלילית. בדיוק כמו עם הטורבו שהלך לי ב S3 אחרי 38,000 ק"מ - גם כן טופל אך ורק במרכזי אודי!

שירות לקוחות נתנו אותה תשובה.

המטרה שלי בשיתוף זה הוא שקחו בחשבון שכל תקלה, גם סדרתית שלא היה עליה Recall, תעלה ללקוח כסף מחוץ לתקופת האחריות, למרות ק"מ נמוך.

אני חושב שזה מגוחך במיוחד שהרכב טופל במוסך מורשה כל 4 שנות חייו ובזמן, וידוע שהחלק נוטה להתקלקל.

איתם.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת חבל שזה היחס שלהם. מה שמוביל למסקנה שרכבים כאלה כדאי לקנות חדשים ולהעיף אותם מיד בתום תק' האחריות.

אבל בוא נאמר את האמת, כששומעים שזה היחס, מתחשק לפזול למותגים אחרים, אצל יבואנים שנותנים יחס טוב יותר.

פורסם

אתה צודק - אבל לא כולם טיפשים כמוני.

קונים אס 3, ותוך שנתיים מוציאים עליה בערך 25000 שקל תיקונים (לא שיפורים)

ולא לומדים מטעויות, קונים לאון משומעת ועוד עם DSG! (לאישה...)

אני אוהב את המותג, לא יעזור כלום - אבל מי שחכם, שיחשוב פעמיים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
תגיד להם שאתה רוצה לקנות את המשאבת מים,

ואת העבודה תעשה במוסך כללי.

את המשאבה אזמין מחו"ל ואת העבודה אעשה כמובן אצל אלון. לא מגיע להם לגזור רווח על החלק.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

המטרה שלי בשיתוף זה הוא שקחו בחשבון שכל תקלה, גם סדרתית שלא היה עליה Recall, תעלה ללקוח כסף מחוץ לתקופת האחריות, למרות ק"מ נמוך.

אני חושב שזה מגוחך במיוחד שהרכב טופל במוסך מורשה כל 4 שנות חייו ובזמן, וידוע שהחלק נוטה להתקלקל.

איתם.

על סמך מה אתה קובע שהתקלה סדרתית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

היות ובמוסך המורשה לא יתנו לי את מידע, אני ניזון מפורומים בעיקר. שעות רבות של קריאה נתנו לי את התחושה שהבעיה נפוצה. וגם אם דמיינתי את כל אותם שרשורים בארץ ובחול של בעלי tsi שהמשאבות שלהם עושות רעש ודולפות, זה הגיוני שיבואן ידאג ללקוח ותיק שלו.

לא ידאג? לא יהיה לקוח.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
זה הגיוני שיבואן ידאג ללקוח ותיק שלו.

לא ידאג? לא יהיה לקוח.

צר לי לבאס, אבל דבריך סותרים את עצמם.

שלא תבין אחרת - אני מבואס לאללה בשבילך, באמת.

מה שחבל זה שתרבות הצריכה שלנו בארץ כ"כ בקנטים, אנשים מקבלים כאפה מיד אחת וחוזרים כמה שנים אח"כ לרכוש מהיד השניה (מדבר על כך שאחרי מה שעשו לך עם הS3, רכשת עוד רכב)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

בנקודת הזמן הנוכחית, הסיאט ענתה לדרישות שלי בצורה הכי טובה. חיפשתי רכב לא מאוד יקר, בגודל סביר ועם מנוע חזק וטורבו. עוד כמה שנים, מאמין שיהיו אלטרנטיבות.

וכדי שלא תחשוב שאני טמבל מוחלט, כן שקלתי ללכת עם בחירה שפויה יותר ולקנות רכב כמו הקיה עם 7 שנות אחריות. לצערי אף אחד משנינו לא התחבר אל הרכב.

אגב את ה S3 לא רכשתי חדשה.. רכשתי אותה עם 35,000 ק"מ. במצב חדש.

עריכה אחרונה על ידי eitama

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אם תוך שנתיים מתאדים להם 25 אלף שקל לרכב במצב חדש, משהו פה לא בסדר.

המשאבה כולל שילוח ומסים עדיין יתנו מחיר טוב יותר מאשר רכישה בארץ?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני יכול לספר לך בדיוק מה הלך ב S3.

טורבו. חיישן חמצן יחד עם הטורבו.

מגבר בלם.

מייסבי בולם קדמי

מזרקים

להפתעתי עוד לא צנחה התקרה...

בוא נגיד שמכאן למטה הבלאי המהיר הוא מקובל היות ועל הרכב יש תוכנה, שלא הייתה מעל שורה זו.

קפיצים במנוע הוחלפו ל Supertech Titanium בעקבות מיספיירים

כוסית

פלאגים

קויילים

קלאצ'

גלגל תנופה

בנוסף יש בלאי נורמלי של דברים כמו ברקסים שעולם לא מעט..

עריכה : לגבי עלות המשאבה -

אני מעדיף להזמין מחו"ל ולא לשלם למי שלא מעריך את הכסף שלי, אפילו אם זה יעלה לי יותר.

בכל מקרה אני לא מאמין שזה יעלה יותר.

על טורבו רצו 11900 לפני מע"מ, ומחול הבאתי בחצי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
היות ובמוסך המורשה לא יתנו לי את מידע, אני ניזון מפורומים בעיקר. שעות רבות של קריאה נתנו לי את התחושה שהבעיה נפוצה. וגם אם דמיינתי את כל אותם שרשורים בארץ ובחול של בעלי tsi שהמשאבות שלהם עושות רעש ודולפות, זה הגיוני שיבואן ידאג ללקוח ותיק שלו.

לא ידאג? לא יהיה לקוח.

כשהלקוח הוא מי שכתב את הודעה 3 כאן בשירשור, אין ליבואן שום סיבה לדאוג לו. יותר מכך, יבואן שנותן שתי שנות אחריות בלבד וקושר את לקוחותיו למוסכיו באופן ציני ודי מכוער במהלך כל תקופת האחריות עם ה"רצון הטוב" של השנה השלישית, כבר לא מוצא חן בעיניי. וזה למרות שהמכוניות בהחלט משובחות ואפילו אני כבר מדדה כמעט חמש עשרה שנה על אותו אוטו שקניתי אצלו בחנות.

פורסם

משאבת מים תמיד הייתה בעייתית בVAG , עוד בימי מנועי 20VT.

אצלי הלכה משאבה גם פעמיים ברכבים שונים. פעם אחת במסגרת אחריות ופעם אחת לא במסגרת האחריות בשירוקו שהייתה לי

שבועיים לפני גמר האחריות אמרתי ליועץ שירות שאני מוסיף קצת מי קירור מידי פעם ואני חושש שיש נזילה וביקשתי מהם לבדוק , אמרו לי הכל פיקס. חודש אחרי התחלתי להוסיף כבר הרבה מי קירור כל פעם הלכתי אליהם ואמרו שהיא דולפת , רצו ממני 4000 שקל כמו מידידי כאן למעלה. למזלי היה תיעוד והם הלכו על שיטת המצליח , אמרו לי 3000 אחרי זה 2000 אחרי זה 1000 ובסוף סגרנו על 500 אם היה לי עוד כוח לריב איתם גם לא הייתי משלם בכלל

פורסם

לא ידאג? לא יהיה לקוח.

צ'מע, אצל כול ייצרן רכב יש פאשלות ויישנם חלקים אשר מתקלקלים בדחיפות גבוהה יותר לעומת ייצרנים אחרים. אם תשב על גוגל כמה שעות ותחפש תקלות 'סדרתיות' אצל ייצרנים אחרים עם מגוון כה גדול של דגמים כמו של VW תמצא שפע של תקלות ותלונות.

לדוגמא חפש:

Hyundai i30 engine noise

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, מצטער, אני לא רואה את הדברים כמוך. בכל מקרה אין לי מה להוסיף. כשאני הולך ורוכש כל דבר אני אוהב לפשפש באינטרנט לפניי, מבחינתי השרשור הזה הוא דרך להשיב גמול לכל מי שמשתף.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...