Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה יש לנו כאן, כשל של משאבת מים ברכב בין ארבע שנים שכבר לא באחריות מזה שנתיים..הכשל הוא כנראה משהו אפידמי למותג.. כולם חושבים שצריך להיות ריקול גם אם זה לא בטיחותי..בכל מקרה אין ריקול והיבואן לא מוכן לשלם על התיקון גם לא על חלק ממנו.

כולם חושבים שזה החלטה שגיוייה של היבואן ואסור לקנות רכבים של המותג הזה יותר.

פספסתי משהו בהבנה שלי?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז מה יש לנו כאן, כשל של משאבת מים ברכב בין ארבע שנים שכבר לא באחריות מזה שנתיים..הכשל הוא כנראה משהו אפידמי למותג.. כולם חושבים שצריך להיות ריקול גם אם זה לא בטיחותי..בכל מקרה אין ריקול והיבואן לא מוכן לשלם על התיקון גם לא על חלק ממנו.

פספסתי משהו בהבנה שלי?

הפעם זה הלך לך קלי קלות :-D

איזה כייף לי :)

פורסם

כבעלים לשעבר של לאון 1.8 TSI(לשעבר). לאחר שיחה עם מכונאי בכיר במרכז שירות מורשה של צ'מפיון נאמר לי כי במיוחד בדגמים של שנתונים 2011 - 2012. במנועים הנ"ל וגם ב - 2.0 TSI. לא פעם נוזלות משאבות המיים. הייתה אחת כזו באחת הימים שביקרתי במוסך. אומנם לא נזלה לי המשאבה אך היו לי מספיק בעיות עם הרכב שסודרו במסגרת האחריות.

לאחר מכירת הכב, בעליו החדשים של הרכב מתקשר אלי אחרי חודש אומר לי שהלך הגיר. הרכב היה עם 20 אלף ק"מ בסך הכל.

הטיפול הרשון נעשה במורשה צ'מיון. השנ במוסך רון. הם דרשו ממנו רק את חשבונית הטיפול ש מוסך רון. לאר שקיבלו את החשבונית, תוקן הגיר במיגרת אחריות של 5 שנים על הגיר לדגמי ה - TSI עד 2013.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הלך הגיר זה משהו שפעם ראשונה אני שומע על dsg.

אתה בטוח לא מתכוון לקלאצ׳ים או מכטרוניקס?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

גם אצלי התחילה נזילה חודש שעבר (לאון 1.8 2011 עם 53K ) וגם אני קיבלתי את הצעת התיקון של 3800 ש"ח .

משיחה עם רון - הוא מחליף המון משאבות .

הבעיה כאן שזאת לא משאבה של 400 ש"ח , כי מחליפים את כול המודול כולל חישנים וסעפת (פלאנץ ) שכולם עשויים מפלסטיק.

לעזאזל רק לפני 3 שבועות החלפתי שרשרת טיימינג באופן יזום :x .

חקרתי קצת ברשת והבנתי שמשאבה מקורית אכן מגיעה עם כל "האלמנט" אבל משאבה תחליפית ניתן להזמין רק את החלק הלקוי ואז עלות החלק ~ 600 ש"ח .

כמובן שעבודה יש כאן לא מעט , וצריך ליפט כי הגישה היא מלמטה או לפרק סעפת יניקה ואז ניתן לגשת מלמעלה.

מישהו יכול למצא לי את מק"ט המשאבה - מנוע CDA .

תודה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גנבו לי את הלאון, אני החלטתי שעד הודעה חדשה עוזב את וואג לטובת יצרנים אחרים. כמו שאומרים מצביע ברגליים. יותר מדי תקלות יקרות. מכרתי את האודי קניתי 208 gti, ובמקום הלאון הבאתי 508

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לפותח השרשור,

האם תוכל לספר מה קרה בסוף עם המשאבה?

היכן הזמנת אותה? אתר? מק"ט החלק? עלות כולל משלוח וכולל מכס וכדומה.

היכן הרכבת אותה ועלות כמובן.

העניין הוא שאני כרגע נראה לי באותה בעיה עם משאבת המים ואשמח לקבל עוד מידע לגבי זה.

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אני יכול להוסיף שגם אצלי הלכה בזמנו משאבת מים בגולף TSI 122 אחרי תום האחרויות.

היית השתתפות מסויימת רק שהמחיר ההתחלתי כולכך גבוה, היה שווה ערך כמו ללכת למוסך לא של היבואן ולשלם את המחיר המלא.

פורסם
לפותח השרשור,

האם תוכל לספר מה קרה בסוף עם המשאבה?

היכן הזמנת אותה? אתר? מק"ט החלק? עלות כולל משלוח וכולל מכס וכדומה.

היכן הרכבת אותה ועלות כמובן.

העניין הוא שאני כרגע נראה לי באותה בעיה עם משאבת המים ואשמח לקבל עוד מידע לגבי זה.

תודה.

כן במורשה רצו מלא כסף, הזמנתי כאן :

http://www.vwpartsnation.com/audi/q3/06h121026dd/2015-year/premium-plus-trim/2-0l-l4-gas-engine/cooling-system-cat/water-pump-scat/?part_name=water-pump#&ui-state=dialog

הביאו לי במזוודה, עלה 200$ פלוס כמה מאות שקלים התקנה לא זוכר כמה אצל אלון בילט ברנתיה.

מק"ט : 06H-121-026-CQ

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אז זה יצא לך (הגניבה) במקום למכור אותה ?

בסוף תגיד לנו שזה יצא לך אפילו טוב :-(

לא יצא לי טוב, אהבתי את הרכב, בדיוק עשיתי לו טיפול 60000 ברקסים בכל הפינות, והיה בפנים כסא תינוק ב 1590 שקל ומנשא ב 900 שקל, ולנטיין ב 400 דולר, בקיצור לא שוה בכלל. וגם 4 צמיגים חדשים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

פספסתי משהו בהבנה שלי?

הקלוחות מצפים לעדכון תכנון של משאבת מים. הם משלמים כסף על מוצר, ומצפים שהוא יעמוד לאורך תקופה הגיונית. אם אצל המכוניות מהמזרח, המשאבת מים עובדת תקין לאורך זמן ממושך (לפחות עד הטימינג), אין סיבה שברכב גרמני המשאבה לא תעבוד.

• תוכן חדש...