Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חלון אחורי חשמלי תקול - המתג לא מזיז את החלון

לאחרונה המתג התחיל לעבוד רק בפתיחת החלון אבל לא בסגירה

כרגע החלון נשאר פתוח בלי יכולת לסגור אותו דרך המתג

אני מעוניין לסגור אותו באופן חד פעמי בלי לתקן את החלון

האם יש דרך לעשות את זה?

תודה

פורסם

לפרק את המתג מדלת בעלת חלון תקין, לחבר לחלון התקול, לסגור, להשאיר את המתג התקול מנותק, לחבר את המתג התקין בחזרה

פורסם

היה לי אותו סיפור,

הוצאתי את המפסק, פירקתי אותו, סמתי ספרי מגעים, מאז לא חזר הבעיה.

(לא ידוע לי על דרך ידנית שהיא קלה יותר מזה).

פורסם

טוב ..

לא כיביתי את הרכב בזמן הביצוע , מה שגרם לניצוץ קל מכיוון מתחת להגה (אולי פיוז) ומאז הפסיק לעבוד החלון השני ..

אז המצב כרגע

1. חלון אחורי עובד רק בלהוריד את החלון (עדיין יש קול מנוע כשמנסים להוריד) אבל לא מעלה את החלון

2. חלון אחורי שמאלי לא עובד בכלל

השאר עובדים ...

פורסם

נשמע באמת כמו פיוז.

לחלון אחורי בדרך כלל יש שני מתגים: אחד בשליטת הנהג, ואחד ניתן לנטרול ליד החלון עצמו. אפשרות אחרת לסגירה חד-פעמית: להחליף בין המתג של הדלת הימנית לשמאלית, זה בדרך כלל עניין של דקות בודדות, ואתה לא צריך להסתבך ככה עם קצרים.

פורסם

ברנו מגאן אין שני מתגים , האחורי נמצא בגישה בין הנהג לתא הנוסעים.

משום מה לא מתחבר לי הקונקטור של מתג ימין לצד השמאליי הגיוני ?

פורסם (נערך)

הגיוני.. אם היית כותב מהתחלה את דגם הרכב הייתי אומר לך.

המתגים במגאן מקודדים לקונקטורים שלהם, ניתן להצליב אבל צריך לשבור את דופן הפלאסטיק ליד המגעים על מנת שהתקע יכנס.

המגאן יש פיוז נפרד לכל חלון, יתכן ששרפת אחד.

קרה לי פעם מקרה זהה לשלך, כאשר ניסיתי להחליף נורה במתגים הללו ולא הרכבתי אחד כמו שצריך. חלון אחד נפתח ולא נסגר.

הצלבתי בין המתגים (שברתי את דופן הפלסטיק, לא סיפור) וסגרתי אותו.

המתגים הללו צוברים הרבה ליכלוך ופיח בפנים, פירוק וניקוי המתג יחזירו אותו לחיים.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

תודה רבה,

אנסה לנקות אותו עם קומפרסור ואשפריץ ספריי מגעים.

מקווה שאצליח

אבל זה שהחלון יורד לא אומר שהמתג תקין ?

ובעניין הפיוז , איפה נמצא הפיוז של החלון ? באותו מקום שנמצאים כל הפיוזים ? או שיש שני תאים ?

פורסם

עם כל הפיוזים ליד ברך שמאל של הנהג.

למתג מגעים נפרדים לפתיחה ולסגירה. כל אחד מהם יכול להתלכלך ולהפסיק להוליך באופן בלתי תלוי

יום טוב גם לך

פורסם

טוב, לא הועיל הניקוי של המגעים והמתגים גם שימוש במתג התקין לא עזר(ממנו אפילו אין רעש של הריליי בנסיון הורדה של החלון)

יש לי עוד משהו שאני יכול לעשות לפני שאפקיד את הרכב אצל חשמלאי ואאלץ להיפרד ממזומנים?

פורסם

יכול מאוד להיות שהמתג מקולקל רק בכיוון הסגירה. אתה יכול בקלות לבדוק בין איזה גידים המתג של הפתיחה מחבר (בעזרת רב מודד DVM, או אילתור אחר) ולנחש איזה גידים מחברים כדי לסגור.

אפשר גם להעלות תמונות.

נסה גם לעזור לחלון להיסגר (עם היד) לפעמים החלון תקוע, ותמיד יותר קל לו להיפתח מאשר להיסגר.

פורסם

מהיכרות עם מבנה המפסק, לא ניתן לנקות מגעים ללא פירוק שלו. אם אתה באיזור השפלה אעזור לך בשמחה.

ניתן לקצר את מגע מספר 3 בפלאג עם 1 או עם 5 על מנת לדמות את פעולת המפסק. אבל קודם כל תבדוק שהפיוזים הרלוונטים תקינים

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...