Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם איתמר, אחרי נהיגה מלווה בתת היגוי הצמיג נשחק כך.

שהלחץ תקין אתה לא אמור להגיע לאיזור הזה במהירות סבירה.

למעשה יש שיטה של צביעת קו עם גיר לאורך סוליית הצמיג, לעשות סיבוב ולמלא אויר עד שהפס נעלם בדיוק עד קצה הסולייה.

פורסם

..איזה באסה. היום נסעתי בכביש מהיר ובפניה הרכב החליק! חשבתי שהתיקון היה לא טוב אבל לא הייתה איתו בעיה. מזל שהצלחתי להחזיר שליטה על הרכב.

ממש אחרי הפניה היה לי סימן של חוזר לחץ אוויר (מנורה) וראיתי שיש עוד בורג.. זה לא נגמר.

בנוסף אשמח לחוות דעת על התיקון:

תמונות:

image1.jpg

image2.jpg

image3.jpg

פורסם

חתיכת פורייה שמן לך שם...ץהבורג השני נמצא במקום לא בעייתי ולא גבולי כלל לתיקון אבל תמצא מקום שלקוחים קצת פחות כסף על תיקון תקר כי לרוב זה 35-40 ש"ח.

פורסם
חתיכת פורייה שמן לך שם...ץהבורג השני נמצא במקום לא בעייתי ולא גבולי כלל לתיקון אבל תמצא מקום שלקוחים קצת פחות כסף על תיקון תקר כי לרוב זה 35-40 ש"ח.

הוא עשה עבודה טובה? אני ממש מפחד לסוע עם הרכב, היום הוא החליק כשאר פניתי על 40 קמש בערך

פורסם

חוסר אויר בדרך כלל לא גורם לאיבוד אחיזה אז אולי היה פשוט שמן או מים על הכביש.

כמה אויר היה חסר לך בגלגל עם הבורד השני?

פורסם (נערך)
חוסר אויר בדרך כלל לא גורם לאיבוד אחיזה אז אולי היה פשוט שמן או מים על הכביש.

כמה אויר היה חסר לך בגלגל עם הבורד השני?

אני ממלא בתחנת דלק ושמתי 32 PSI וזה עלה מ 25 PSI בערך. היום הלכתי לפאנצרמאכר והוא הוציא את הבורג ושם עליו מים עם סבון כלים ואמר לי הכל בסדר הבורג לא חדר פנימה - האם החור יכול להתפוצץ? והאם התיקון טוב? כי אני כבר ממש פוחד לסוע ככה אני מעדיף לקנות כמה צמיגים חדשים בשביל ראש שקט..

עריכה - עדיין יש לי את הסימן של חוסר אוויר בצמיגים.. היום אני ילך למלא הכל ל32 ולחזור לעדכן.

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם

יש סבירות שמישהו שם לך ברגים בכוונה בצמיגים?

שתי ברגים ביומיים נשמע מרשים.

אין קשר ישיר בין התיקון להחלקה שלך, אל אם בגללו יש בריחת אויר מהצמיג.

פורסם
..איזה באסה. היום נסעתי בכביש מהיר ובפניה הרכב החליק! חשבתי שהתיקון היה לא טוב אבל לא הייתה איתו בעיה. מזל שהצלחתי להחזיר שליטה על הרכב.

רכב מחליק בפניה בדרך מהירה? איפה? מה היו תנאי הדרך? מה היתה המהירות?

אני לא מזלזל לרגע בהשפעה של לחץ אוויר נמוך, אך הרדיוס המרבי המותר לעיקול בדרך מהירה הוא זעום, ובשילוב עם שפיעת הדרך הוא לא אמור לאתגר את אחיזת הרכב בשום מהירות נורמלית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יש סבירות שמישהו שם לך ברגים בכוונה בצמיגים?

שתי ברגים ביומיים נשמע מרשים.

אין קשר ישיר בין התיקון להחלקה שלך, אל אם בגללו יש בריחת אויר מהצמיג.

אין לי מושג.. אני רוצה להאמין שלא כי שתי הברגים היו באותו הצד.. לא יודע אם יש בזה בכלל הגיון.

תנאי הדרך להחלקה היו כביש יבש, אספלט רגיל ללא נזקים ומהירות כ 40 קמ"ש.

בנוגע לפטרייה ששמו לי - האם התיקון כראוי? אני שואל כי יש לי חשש שהעבודה היא חאפרית (הוא לא עשה בדיקה עם מים אחרי)

פורסם
אני ממלא בתחנת דלק ושמתי 32 PSI וזה עלה מ 25 PSI בערך. היום הלכתי לפאנצרמאכר והוא הוציא את הבורג ושם עליו מים עם סבון כלים ואמר לי הכל בסדר הבורג לא חדר פנימה - האם החור יכול להתפוצץ? והאם התיקון טוב? כי אני כבר ממש פוחד לסוע ככה אני מעדיף לקנות כמה צמיגים חדשים בשביל ראש שקט..

עריכה - עדיין יש לי את הסימן של חוסר אוויר בצמיגים.. היום אני ילך למלא הכל ל32 ולחזור לעדכן.

א. בדוק אם לאחר הניפוח יש צורך באיפוס המערכת (בלחצן או דרך מחשב הדרך).

ב. אם הנורה תשוב ותדלק בימים הקרובים חזור לפאנצ'רמאעכר שיעשה בדיקה לצמיג ויראה מאיפה בורח האוויר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
א. בדוק אם לאחר הניפוח יש צורך באיפוס המערכת (בלחצן או דרך מחשב הדרך).

ב. אם הנורה תשוב ותדלק בימים הקרובים חזור לפאנצ'רמאעכר שיעשה בדיקה לצמיג ויראה מאיפה בורח האוויר.

היום הלכתי לתחנת הדלק ומילאתי 32 בכל הגלגלים - לכולם היה חסר אבל ל2 שתיקנו לי היה הכי הרבה חסר. בכ"מ, נדלקה (לפני המילוי) המנורה של הלחץ אוויר, ואז שמתי אוויר 32 PSI ועשיתי ריסט.

בנוגע לפטרייה ששמו לי, האם היא תקינה?

• תוכן חדש...