Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי מבט כולל על הרכב ושמתי לב שיש לי בורג בצמיג. לפני כמה ימים היה לי בריחת של בערך 15 PSI ומייד מילאתי את הצמיג ל32.

האם ניתן לתקן? אני לא רוצה ללכת לפאנצ'רמאכר שיכול לתפור אותי.

הצמיג הוא CONTINENTAL CONTIPREMIUM CONTACT 3 על סיאט איביזה 2014 FR. הצמיג הוא צמיד קדמי בצד ימין, ולצערי נסעתי עליו כ 150 ק"מ במהירות של 140 קמ"ש.

תמונה מצורפת.image1.jpgimage1.jpg

בנוסף - ניתן לראות בתמונה סימני יובש של הצמיג.. האם זה הגיוני? הרכב נקנה ב2014 חדש, לא ידוע לי על תאריך הצמיג (עוד לא בדקתי) אני לא נוסע באכזריות.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הבורג נמצא בכתף על גבול הדופן שהינו אזור שאינו מיועד לתיקון.

יתכן ותמצא צמיגיה שתסכים בכל זאת לתקן, ובכל מקרה צריך לבדוק מה הנזק מבפנים מאחר ונראה שהבורג בזווית.

דיונים על מצבים דומים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?559227-%D7%91%D7%A8%D7%96%D7%9C-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92&p=4660117&viewfull=1#post4660117

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?547299-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92&p=4542133&viewfull=1#post4542133

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
היום עשיתי מבט כולל על הרכב ושמתי לב שיש לי בורג בצמיג. לפני כמה ימים היה לי בריחת של בערך 15 PSI...ולצערי נסעתי עליו כ 150 ק"מ במהירות של 140 קמ"ש..

לא בדיוק הבנתי, נסעת את המרחק והמהירות שציינת עם צמיג עם לחץ נמוך ב 15 PSI?

אם כן, ייתכן ויש נזק פנימי שיתגלה רק לאחר הורדת הצמיג מהג'אנט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוף רק חסר לי צמיג חדש שיהרוס לי את המשכורת הצבאית... הייתה לי ירידת אוויר - זה אומר שהצמיג דורש תיקון מבפנים?

דרך אגב אני עדיין שואל פה ולא הולך לפאנצרמאכר בגלל שהוא סגור - מישהו מכיר חנות אמינה שיכולה לסדר את זה?

פורסם
לא בדיוק הבנתי, נסעת את המרחק והמהירות שציינת עם צמיג עם לחץ נמוך ב 15 PSI?

אם כן, ייתכן ויש נזק פנימי שיתגלה רק לאחר הורדת הצמיג מהג'אנט.

לא - צודק לא הסברתי כמו שצריך.

אתמול מילאתי אוויר והצג הראה בערך 22 PSI. מילאתי ל 32 ולאחר מכן המשכתי לנהוג על הצמיג והכל היה בסדר - אבל כנראה שהבורג גרם את הבריחה, ועדיין נסעתי עליו.

פורסם

אתה מתכוון ל-אוף רק חסר לי צמיג חדש שיאפשר לי להגיע לבסיס הצבאי בשלום, נכון?

נסיעה ממושכת על צמיג עם לחץ אוויר נמוך יכולה להסב נזק, בעיקר עם בורג שתקוע בזווית ועשוי לשפשף את הצמיג מבפנים.

את זה כמו שציינתי קודם וכפי שציין בגירה, ניתן לגלות בהורדת הצמיג.

צמיגיה בנהריה או באילת?

פורסם

אתה יכול לקפוץ לאנטון חנניה ברח' יפת ביפו, יש גם את צמיגי רמת אביב בדרך נמיר שזכור לי שהומלץ עליהם בעבר.

קח בחשבון שאמירה כי הצמיג איננו בר תיקון, כאמור, איננה נסיון לעבוד עליך. אולי יהיה להם צמיג משומש במצב דומה שתוכל להחליף בעלות נמוכה יותר.

פורסם
אתה יכול לקפוץ לאנטון חנניה ברח' יפת ביפו, יש גם את צמיגי רמת אביב בדרך נמיר שזכור לי שהומלץ עליהם בעבר.

קח בחשבון שאמירה כי הצמיג איננו בר תיקון, כאמור, איננה נסיון לעבוד עליך. אולי יהיה להם צמיג משומש במצב דומה שתוכל להחליף בעלות נמוכה יותר.

תודה רבה - אחזור לעדכן מחר!

פורסם (נערך)

אני לא רואה סימני יובש, אבל אני כן רואה סימנים של קרע בסוליה שאולי נגרם מנסיעה בכביש לא סלול. תביטו בחלק העליון של התמונות.

כמו כן יש גם קרע בסמוך לחריץ בחלק השמאלי של התמונה, באמצע.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

אני מציע שתיכנס לקישורים שנתתי ובהם קישורים נוספים שצירפתי בעבר עם מסמכים המעידים כי גם תיקון בכתף אינו מומלץ/אסור.

פורסם

שים לב שהם שולפים את הבורג החוצה.בגלל הזוית שלו (45) יכול להיות שהוא יקרע את רבדי הצמיג ואז לא ניתן יהיה לתקן

• תוכן חדש...